🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

o programi izlemek icin agir issiz olmak gerekiyor

Millete canım cicim şikeciler dahil, eski başkana gelince salla gitsin.

Kötü insan!
Uzatılan mikrofona söylediği her kelime Galatasaray'a manevi olarak daha da fazla artarak zarar vermeye devam ediyor!

Uzun zamandır bu vatandaşı "başkan" diye bize kakalayan, Galatasaray'ı "sistemin soytarısı" olmayı kabul eden şahıslara karşı olan öfkem bir türlü dinmiyor ya... Ulan bu gözler bu "dedeler"in zerre kadar umrunda olmayan basketbolda binlerce uydurma şerefsizliklerin şahidi oldu lan... Ve hala devam ediyor bunlar her geçen gün artarak...

Son düzenleme:
çık lan hadi maç sonu açıklamanda aziz beye kumpas kurulmuştur de....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şuna çok güldüm ya :D :D

Duygun Yarsuvat: Trabzonspor yöneticilerinin davetinde yediğim kalkan çok güzeldi.

https://twitter.com/AslanStatistic/status/589897059496554496

Medya bunu güzel yalıyor. Bilin ki Medyanın yalayıp durduğu bir Galatasaray feryatı bize aslında zarar veriyordur. Mesela geçen sezon Burak & Selçukun dokunulmazlığı.

Mayıs'a az kaldı bundan kurtulacağız ama aynı bunun kafasında başka biri gelecek diye korkmuyor değilim.

Neyse ki kurtuluyoruz bu "duyumcu avukattan" tez zamanda... "Başkan" demeye dilim varmıyor yani... Kendi tabiriyle "avukat" diyelim kısaca... Duyumla hareket ederek nasıl avukat olduysa artık... O da buna yol gösterenlerin ayıbı olsun diyelim...
Bu vatandaş şahsen bana rehmetliye 50 bin kere rahmet okuttu yani...
Allah bunun gibi bir "başkan" bir daha vermesin diyecem de (içimdeki ses bangır bangır bağırıyor bunu)... neyse... Bunu başkan diye kakalayanlar hala kulubün kaderini belirliyor orda... Ama yağmurdan kaçıp doluya tutuluyoruz gibi hissediyorum... Bir cacık olmayacak gibi bu kulubün sahipleri gibi davrananlardan... Bugün allayıp pullayıp Duygun'u dayatırlar, ertesi günü başka birini... Sen seçemezsin, seçme hakkın yok... Senin Galatasaray ismini sevmekten başka hakkın yok... Sen sadece bu isme para verirsin ve "seçilenlerin" kararlarını izlemekle yetinirsin ve onların seçtiğini kabul etmek zorundasın... Kabul etsen de etmesen de senin seçimin bir halt ifade etmez...

Son düzenleme:
Medya bunu güzel yalıyor. Bilin ki Medyanın yalayıp durduğu bir Galatasaray feryatı bize aslında zarar veriyordur. Mesela geçen sezon Burak & Selçukun dokunulmazlığı.

Mayıs'a az kaldı bundan kurtulacağız ama aynı bunun kafasında başka biri gelecek diye korkmuyor değilim.

Duyumcu Baskanin zarardan baska GSye verdigi bir sey yokki. Bu kadar zaman oldu? Ne yapti? Borc mu ödediler de borc indi? Aksne artti, borclari Mayistan sonrasina atiyorlar. Transferden desen yapmadilar. Sponsorluk? Yok. Siyasi ziyaretlere ragmen hala Metro sorunu devam ediyor. GSnin mevcut kadrosu zaten iyi kullanilirsa, Turkiye Liginde rahat sampiyon olur. Turkiye Liginden bahsediyoruz, digerlerinin hakem hatalariyla aldigi en az 10-12 puani var. Brezilya 5.lig takimiyla berbat zeminde hazirlik maci yaptik, hem Burak hemde Semihi kaybettik uzun süre. Burak ve Semih olsa o maclarda, simdi en az 4-5 puan fazlamiz olurdu. Basketin durumu ortada. Kaynak yaratip transfer bile yapamadilar. Kadin baskette bir oyuncu sürekli ABDye gidiyor. Sampiyonluk macina cikiyoruz, hazir degil.

Fblilerin en sevdigi 2 GS Baskani var. 1-Polat 2-Yarsuvat. Canaydini da seviyorlardi. Fakat Aysali hic sevmiyorlar, aksine nefret ediyorlar.

Ünal Aysalın tırnağı bile olamaz. Ben Feneri yalayan başkan istemiyorum, isterse borcu silsin isterse yüz tane kupa kazandırsın isterse dünyayı kurtarsın.

BANANE.

Bize her fırsatta iftira atan, küçük düşürmeye çalışan, kendinden daha fazla pisliğe çekmeye çalışan o ezik şerefsiz şikeci camianın adamlarıyla kim dostluk kurmaya çalışırsa benim gözümde BÜYÜK bir hiçtir.

Çok seviyorsa bıraksın Galatasaray ismini kirletmeye ve Fener'i öyle korusun ve aklasın. Şaka gibi lan, nerde garip ve kafayı sıyırmış adam varsa hep bizi bulur.

1 Milyon borcumuz olsun , ama bizi EZDIRMEYEN bir Başkanımız olsun.

ben anladım bu adamın olayını.
dünyadan kopuk yaşıyor. kıyamet kopsa 3 gün sonra haberi olur.

söz konusu paneli düzenleyenlerin Galatasaraya küfrettiğini yeni öğrenmiş ve gitmekten vazgeçmiş.
bir de açıklama yapmış.

ahh dede ah 3 gün sonrada geliyorsun. hayatında senkron kayması mı var?

Az kaldi kurtuluyoz canli cesetten. En kotu td prandelliden sonra en kotu baskani ayni sezonda yasamak varmis. Bunun gibisi bir daha gelmez.

₪tapa

Geri
Üst Alt