🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Başkan centilmenliği için öncelikle, şampiyonluk için özellikle teşekkür ederim. Hatalarınla, sevaplarınla sorumluluk aldın ve kulübü aldığından daha iyi bıraktın kabul edelim.

TV'de gördüm de gerçekten mevcut atmosferde orjinal bir başkan profili oldu.

Başkan centilmenliği için öncelikle, şampiyonluk için özellikle teşekkür ederim. Hatalarınla, sevaplarınla sorumluluk aldın ve kulübü aldığından daha iyi bıraktın kabul edelim.

TV'de gördüm de gerçekten mevcut atmosferde orjinal bir başkan profili oldu.

Ömer 3 hafta var daha başkan. Avantajlıyız ama ben korkuyorum açıkçası.

Duygun Yarsuvat ise kesinlikle iyi bir insan olduğunu belli etti şu kısa dönem de.

Duygun Yarsuvat ise kesinlikle iyi bir insan olduğunu belli etti şu kısa dönem de.

Öyle bir hava var ki (medyada, burda fln) sanki bugün sampiyonlugumuzu ilan ettik. 1 maglubiyet ve ücüncüsün.
Ben de rahatsizim acikcasi.

bi daha boyle alakasiz herifler baskan olmasin

Alpay ne bileyim ben Galatasaray'ın böyle bir aşamadan sonra şampiyonluğunu verdiğine şahit olmadım. Rahatım.

Bu arada Duygun Başkan da Hamza Hoca da, başarılı buluruz bulmayız ama insan olarak ne kadar farklı profiller çizdiler değil mi? O Arap İsmail bile kendisini taraftara kabul ettirmek için Trabzon aleyhine vs. nasıl açıklamalar yapmıştı.

Yalnız sayfanın başına gidince süper oluyor. 1848 yıllarında diyor ya ilk postta. Dede :D

Alpay ne bileyim ben Galatasaray'ın böyle bir aşamadan sonra şampiyonluğunu verdiğine şahit olmadım. Rahatım.

Bu arada Duygun Başkan da Hamza Hoca da, başarılı buluruz bulmayız ama insan olarak ne kadar farklı profiller çizdiler değil mi? O Arap İsmail bile kendisini taraftara kabul ettirmek için Trabzon aleyhine vs. nasıl açıklamalar yapmıştı.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Hamza Hoca'da insan olarak gerçekten olduğu gibi görünen bir adam izlenimi verdi. Bu hayatta en zor şeylerden biridir bana göre bu. Komplekslerinden ve egolarından arınmış insanların başarabileceği bir şeydir bu.

Hamza Hoca da Duygun Yarsuvat'da futbol terörünü körükleyip prim yapmak varken şirin gözükmeyi değil düşündüklerini eleştiri alacaklarını bile bile söylemeyi seçti.

Biri eskiden Fenerliydim dedi, her zaman centilmen duruş sergiledi. Diğeri de katılmasam da şike davasına itirazını belirtti. Demeç savaşlarına ayak uydurmadı.

20 Milyon insanı karşına almak pahasına bunları yapabilmek duruş ister.

Helal olsun.

Duygun Yarsuvat ile ilgili art niyetli düsünenler var, ve ne bileyim belki de özel hayatinda hamile kadinlari asan, kesen bir "Jack the Ripper" vari cani de olabilir, ancak ben bunu bilemem. Bir tarafta mafya babasi gibi kulüp baskanligi yapan, nefret sacan, soyunma odasina inen, egosu ugruna sahanin icine giren de giden baskanlar. Diger yandan da beyefendi, herkese saygi gösteren, akila ve selamete cagiran bir Duygun Yarsuvat. Aslinda Türkiye´de her baskan bu profilde olsa, ne borc batakliginda olan kulüpler, ne sporcularin emegine konan kravatlilar, ne de siddet diye birsey kalmaz futbolumuzda.

Her olumsuz yani bir yana, umarim gelecekte gelecek baskanlar ayni bu modelde devam ederler. Biraz daha sakin, ve apolitik olmasi da gerekir tabiki, bunu duygun hoca beceremedi. Umarim bu sezon hic bir sekilde medya araci ile baski yaratmadan sampiyon olup, diger kulüplere de der vermis oluruz...

Son düzenleme:
basgan'ul intolerable
ass-kicking.gif

giderayak baskanlık döneminin en iyi konusmasini yapiyor

Başkan güzel konuştu

O mini Cooper lafı iyiydi

Keşke daha önce de bizi savunsaydi

Son düzenleme:
Nevzat Dindar: Başkanım diğer kulüp yöneticileri şaibe ima ediyor ne diyorsunuz?
Duygun Yarsuvat: Onlara cevap vermeyi bile fazla görüyorum.

Duygun Yarsuvat: Yok Avrupa'da anket yapılmış bla bla. Ben kendimi bilirim, kendi oyuncularımı bilirim. Biz Mini-Cooper mı yolladık ya?

gider ayak mi aklina gelmis rakiplere sallamaya gec bunu duygun yarsuvat önce nerdeydin?

Başkanlık tarihinin tek doğru konuşmasını yapıyor şuan. İlginç

Geri
Üst Alt