🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

hatalarınıda yaşlılıgına verıyorum arkadaşlar helal olsun dedemize. Biz o yaşta ne olacaz bakalım

antipatiyi sempatiye çevirmek zor iştir , güle güle başkan.

4. Yıldızı kazanan başkan Ünal Aysal mı Duygun Yarsuvat mı yoksa Dursun Özbek mi oluyor ? :D

Böyle giderse sabaha zor cıkar ali dürüstün alıp götürmesi lazım

muhteşem esprileriyle hatıralarımızda kalacak

+duygularınız neler
benim adım duygun .....

Son düzenleme:
Başkanımla ilgili kötü bir his geldi bir an bana.Allah uzun ömür versin.

Muhabir: Duygularınızı alabilir miyiz başkanım?

Başkan: Benim adım Duygun. Nasıl alacaksın benim duygularımı?

Emeklerin için teşekkürler başkan :hat:

ne kadar sinir ettiysende son konusman ve tavirlarinla kalbimizde yer kaptin. Seni iyi hatirlayacagiz merak etme, aile icinde tartismalar olur :) Allah uzun ve güzel ömür versin sana baskan. Daima güler yüzlü kal

Duygun Yarsuvat hayatının belki de en güzel senesini yaşamıştır bu sene.
Bariz bir hatası olmadı, ekibi onu iyi idare etti.

Sonuç itibariyle başarılı bir başkan olarak tarihte yerini aldı, Allah uzun ömürler versin.

Tek hatası taraftara hitap edememesiydi, işler iyi durumdaysa bu tavrı sempatik gelir ancak işler kötüyken tam tersi olur Güle Güle Başkan her şey için teşekkürler.

Dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum dedi maç 2-2 bittikten sonra,arkadan da sıva başkan sıva dediler. :D

Geçen şampiyonluk kutlamasında bir garip oldum.Apo nirdesin diye çağırışı çok komikti.Gitmese miydi acaba?

Neymiş efendim Dursun Özbek'e fazla para harcamamasını söylemiş. Sabri gibi çöplere servet verdikten sonra tabi harcayacak paran kalmaz.

Geri
Üst Alt