Duygun Yarsuvat: "Dağdan gelip şehirliyi kovamazsınız''

Carnegie Lise + Cornell lisans + Harvard PhD + Apple marketing + çok iyi Galatasaraylu < Galatasaray lisesi mezunu otelci veya toptan gıdacının Beşiktaşlı eşi

Burdaki elitizm lise bu.

Avamcılıktan ben de nefret ederim de lisenin tarzının elitizmle alakası yok.

Carnegie Lise ne rtas :asd:

Yani gercekci olmak gerekirse bu sekilde siyrilan kisiler Galatasaray uyesi olabiliyor. Alp Yalman bunun en iyi ornegi

Liseli elitizmi surecektir illa ki, kulup neticede aslen lisenin. Liseli tercihi de birkac istisna durum disinda genelde daha kalifiye kisinin secilmesini saglayacaktir diye dusunuyorum

Aslında maçın birinde tüm stadı bomboş bırakacaksın. Bu protestoyu yapacak akıl yok taraftarda!

Aslında maçın birinde tüm stadı bomboş bırakacaksın. Bu protestoyu yapacak akıl yok taraftarda!
Aptalca bir protesto olur da ondan. Bir analojiyle izah edeyim.

Galatasaray biricik askin olan bir kadin olsun. Duygun Yarsuvat ve liseciler de bu kadini yillarca beslemis ve buyutmus, uzerinde ciddi nufuzu olan ebeveynleri olsun.

Sen simdi kayinpederin bu kiz senin degil benimdir diyince protesto olarak sevdana ragmen bu kadinla bir hafta gorusmeyi mi birakirsin? Bu ne bicim protestodur?

Böyle açıklamalarla insanları tuttukları takımdan soğutuyorlar.

Galatasaray'dan degil Yarsuvat'tan sogumak gerekir.

Her maçına binlerce kişi giden, milyonlarca insanın da televizyon başından takip ettiği ve desteklediği bir spor kulübünü sadece belli bir zümreye ait diyemezsin. Böyle dediğin takdirde pek çok insan, kendini tuttuğu takımın taraftarı gibi değil de müşterisi gibi hisseder. Forma ve bilet alan, stada giden veya dekoder alan müşteri gibi. Kısacası aidiyet duygusu azalır.

Galatasaray biricik askin olan bir kadin olsun. Duygun Yarsuvat ve liseciler de bu kadini yillarca beslemis ve buyutmus, uzerinde ciddi nufuzu olan ebeveynleri olsun.

Sen simdi kayinpederin bu kiz senin degil benimdir diyince protesto olarak sevdana ragmen bu kadinla bir hafta gorusmeyi mi birakirsin? Bu ne bicim protestodur?

Kadın için sen her şey değilsin. Kadın sensiz de ayakta durabilir. Ama Galatasaray, taraftarı olmadan ayakta duramaz; taraftarsız Galatasaray hiç olur. Bunu göstereceksin!

Hocam diyelim ki bir çocuk var. Annesi bu çocuğu terk etmiş. Çocuğu babası tek başına büyütmüş, bakmış, sevgi ve şefkat göstermiş. Yıllar sonra anne ortaya çıkmış, çocuğu geri istemiş. Bu çocuğu ben doğurdum, benim hakkım demiş.

Bu liseli zümrenin kaymağını yediği para kaynağı ilahi bir güçle gökten inmiyor ya da Galatasaray Lisesinin altında kaynağını bilmediğimiz bir altın madeni yok. Bu kulüp taraftarı olmadan bir hiçtir. Taraftarını yok sayarak işine gelince Galatasaraylı işine gelince liseli olan asalaklar bu kulübün sahibi falan değildir, kulübün kanını emen asalak bir haindir. Daha ötesi yok. Tartışmaya da gerek yok. Duygun gibiler güç ellerinden kayınca istedikleri yere istedikleri adama getiremeyeceklerini biliyorlar bu erki başka bir topluluğa kaptırmak istemiyorlar. Başka bir şey değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Liselilerden tiksiniyorum.. Geçen burada liselileri savunanan bir moderator vardı.. İşte onun gibilere böyleleri müstehak..

Hocam diyelim ki bir çocuk var. Annesi bu çocuğu terk etmiş. Çocuğu babası tek başına büyütmüş, bakmış, sevgi ve şefkat göstermiş. Yıllar sonra anne ortaya çıkmış, çocuğu geri istemiş. Bu çocuğu ben doğurdum, benim hakkım demiş.

Siktiri cekersin iste

Arkadas ve sen cocugu salasim geliyor diyorsunuz

Geri
Üst Alt