- 25 Ocak 2010
- 52.960
- 38.460
- 3.763
@Uğur İz bu post ile u19 garantilenmis gibi duruyorU19la 90 dakika oynayacacaklarını mı dusunuyordun üstad
Yapacaklar bir aksiyon cekilecekler sahadan işte, durum bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Uğur İz bu post ile u19 garantilenmis gibi duruyorU19la 90 dakika oynayacacaklarını mı dusunuyordun üstad
Yapacaklar bir aksiyon cekilecekler sahadan işte, durum bu.
As kadroyla gelecekler@Uğur İz bu post ile u19 garantilenmis gibi duruyor
cidden bunu diyebilirler yaYakında "bizi 3-0 önde başlatmazsanız maça çıkmıyoruz" açıklaması bekliyorum kendilerinden.
şu yaptıkları iş o kadar gereksiz ve hiçbir amaca hizmet etmiyor ki...Son tahlilde karar nedir
Saat basi karar degisiyor en son yarim saat once 9 kisi cikip hukmen maglup olacaklari yonunde haberler vardi
Degisti mi
hayır onlar da u19 ile çıkmayacaklar da, haydi çıktılar diyelim. biz neden aynısını yapalım ki? neden haksızlık oluyormuş? anlamadım.Adnan öztürkün dediği gibi adaletsizlik olmaması içün bizde u19la çıkalım
Aysal konuşuyordu da ne oluyordu sonuçta? Bir şeye etki ediyor muydu? Sanki aysal zamanı konuşmalarının bir karşılığı olmuş gibi bahsetmen komik olmuş. Hatta sermaye artışı yapılamamıştı onun döneminde mesela.Bunlara anladığı dilden konuşabilecek tek kişi Ünal aysaldi, şimdiki gibi polyanna yöneticiler olduğu sürece daha çok eğiliriz,başkan hangi ülkede yaşadığını unutup savcılar devreye girsin diyor![]()
Katılıyorum rengim aynı fikirdeyim bilerek öyle kışkırtıcı yazdım ki akıllar başa gelsin kinler diri tutulsunhayır onlar da u19 ile çıkmayacaklar da, haydi çıktılar diyelim. biz neden aynısını yapalım ki? neden haksızlık oluyormuş? anlamadım.
hayır allah korusun bir futbol takımının başına, kendi elinde olmayan bir felaket gelmiştir. oyuncusu kalmamıştır da u 19 ile çıkmak zorunda kalmıştır gibi bir durum olsa eyvallah.
fb'in a takımı topçusu mu yok?
hani en geniş kadro fenerindi ya? 290 bilmem kaç milyon yüroluk. hani transfermarktta en değerli olan. işte o kadroyu bu gibi durumlar için kurmamışlar mı?
biz 3 günde bir manu-bjk-münih-hatay-münih oynarken her şey güzeldi?
neyin tatavasını yapıyor bunlar ya aylardır?
gayet de a takım ile çıkmalıyız. değil u19, isterse sokaktan adam toplasınlar kendileri bilir. toksik herifler.
Niye adaletsizlik oluyor ki? Biz mi diyoruz adamlara "19 yaş altı oyuncularla çıkın" diye? Keyifleri bilir.Adnan öztürkün dediği gibi adaletsizlik olmaması içün bizde u19la çıkalım
maçın oynandığı sürede 3 veya altında gol atarsak 3-0 geçiyor. 4 veya üstünde atarsak, attığımız gol kadar geçerli sayılıyor. Diyelim 7-2 öndeydik, sahadan çekildiler, 7-0 olarak geçiyor.maç bitmiyor mu yav sahada yeterli oyuncu sayısı sağlanmadığında. eksik çıkıp bir de kırmızı yerler maç hükmen biter biz fark atana kadar. yanlış mıyım.
ya da muslera ve icardi oynarsa çıkmıyoruz da diyebilirleer : )Yakında "bizi 3-0 önde başlatmazsanız maça çıkmıyoruz" açıklaması bekliyorum kendilerinden.
Ben de diyorum ki maçın başında iptal ettirirler maçı diyorum öyle 7 tane atalım diye bekleyecek halleri yok. Eksik kadroyla çıkıp kırmızı yerler biter. Gerçi boşa yorum yapıyoruz. As takım ile çıkarlar maça. Doğru açıklamaları yok bu sezon.maçın oynandığı sürede 3 veya altında gol atarsak 3-0 geçiyor. 4 veya üstünde atarsak, attığımız gol kadar geçerli sayılıyor. Diyelim 7-2 öndeydik, sahadan çekildiler, 7-0 olarak geçiyor.
Olmayan şampiyonlukları var zannedenya da muslera ve icardi oynarsa çıkmıyoruz da diyebilirleer : )