E. Bilecik, Süper Kupa Ertelenmezse ve Yabancı Hakem Olmazsa Fenerbahçe'nin U19 Takımıyla Şanlıurfa'ya Gideceğini Açıkladı

Turkcell Süper Kupa’da, Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan oldu. #GSvFB

Adnan öztürkün dediği gibi adaletsizlik olmaması içün bizde u19la çıkalım

Adnan öztürkün dediği gibi adaletsizlik olmaması içün bizde u19la çıkalım
hayır onlar da u19 ile çıkmayacaklar da, haydi çıktılar diyelim. biz neden aynısını yapalım ki? neden haksızlık oluyormuş? anlamadım.

hayır allah korusun bir futbol takımının başına, kendi elinde olmayan bir felaket gelmiştir. oyuncusu kalmamıştır da u 19 ile çıkmak zorunda kalmıştır gibi bir durum olsa eyvallah.

fb'in a takımı topçusu mu yok?

hani en geniş kadro fenerindi ya? 290 bilmem kaç milyon yüroluk. hani transfermarktta en değerli olan. işte o kadroyu bu gibi durumlar için kurmamışlar mı?

biz 3 günde bir manu-bjk-münih-hatay-münih oynarken her şey güzeldi?

neyin tatavasını yapıyor bunlar ya aylardır?

gayet de a takım ile çıkmalıyız. değil u19, isterse sokaktan adam toplasınlar kendileri bilir. toksik herifler.

Son düzenleme:
Bunun bir sonraki adımı bizi şampiyon yapmazsanız ligden çekiliriz blöfü :d Ligden çekilme işini 3 ay sonrasına erteledik demelerinin sebebi de o

Bunlara anladığı dilden konuşabilecek tek kişi Ünal aysaldi, şimdiki gibi polyanna yöneticiler olduğu sürece daha çok eğiliriz,başkan hangi ülkede yaşadığını unutup savcılar devreye girsin diyor 🙂
Aysal konuşuyordu da ne oluyordu sonuçta? Bir şeye etki ediyor muydu? Sanki aysal zamanı konuşmalarının bir karşılığı olmuş gibi bahsetmen komik olmuş. Hatta sermaye artışı yapılamamıştı onun döneminde mesela.

hayır onlar da u19 ile çıkmayacaklar da, haydi çıktılar diyelim. biz neden aynısını yapalım ki? neden haksızlık oluyormuş? anlamadım.

hayır allah korusun bir futbol takımının başına, kendi elinde olmayan bir felaket gelmiştir. oyuncusu kalmamıştır da u 19 ile çıkmak zorunda kalmıştır gibi bir durum olsa eyvallah.

fb'in a takımı topçusu mu yok?

hani en geniş kadro fenerindi ya? 290 bilmem kaç milyon yüroluk. hani transfermarktta en değerli olan. işte o kadroyu bu gibi durumlar için kurmamışlar mı?

biz 3 günde bir manu-bjk-münih-hatay-münih oynarken her şey güzeldi?

neyin tatavasını yapıyor bunlar ya aylardır?

gayet de a takım ile çıkmalıyız. değil u19, isterse sokaktan adam toplasınlar kendileri bilir. toksik herifler.
Katılıyorum rengim aynı fikirdeyim bilerek öyle kışkırtıcı yazdım ki akıllar başa gelsin kinler diri tutulsun

Maça çıkıp çekilecekler oynamadan kazanacağız ama ona rağmen okan ilk11de en ufak hata yaparsa istifaya davet edicem o derece

U19'dan 9 kisi ile maca cikip sonra oyuncularin bir kac tanesi 'sakatlandim' numarasi yapacakmis.

maç bitmiyor mu yav sahada yeterli oyuncu sayısı sağlanmadığında. eksik çıkıp bir de kırmızı yerler maç hükmen biter biz fark atana kadar. yanlış mıyım.
maçın oynandığı sürede 3 veya altında gol atarsak 3-0 geçiyor. 4 veya üstünde atarsak, attığımız gol kadar geçerli sayılıyor. Diyelim 7-2 öndeydik, sahadan çekildiler, 7-0 olarak geçiyor.

Ne yaparlarsa yapsınlar. Koyup geçeceğiz. Korkunun ecele faydası yok.

Hemen hemen her maç kendi lehine fahiş hatalar yapılan bir oluşumun takındığı tavra bak.En son maçda bile net bir penaltı ve kırmızı es geçilmiş.

Gelelim en az bunlar kadar şerefsiz haysiyetsiz medyaya.Erden timurun geriye dönük hakem hatalarına bakalım kim daha çok haksızlığa uğramış teklifi neden medyada konuşulmaz..
Tabiki Galatasaraylı yorumcunun parmakla sayılacağı bir medyada konuşulmaz..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maçın oynandığı sürede 3 veya altında gol atarsak 3-0 geçiyor. 4 veya üstünde atarsak, attığımız gol kadar geçerli sayılıyor. Diyelim 7-2 öndeydik, sahadan çekildiler, 7-0 olarak geçiyor.
Ben de diyorum ki maçın başında iptal ettirirler maçı diyorum öyle 7 tane atalım diye bekleyecek halleri yok. Eksik kadroyla çıkıp kırmızı yerler biter. Gerçi boşa yorum yapıyoruz. As takım ile çıkarlar maça. Doğru açıklamaları yok bu sezon.

ya da muslera ve icardi oynarsa çıkmıyoruz da diyebilirleer : )
Olmayan şampiyonlukları var zanneden
Olmayan yıldızları logosuna yerleştirmeye çalışan
Olmayan haksızlıklardan yakınıp, hakkı olmayan şeylerin peşinde koşan adamlar, bunu da diyebilirler evet.

Geri
Üst Alt