E. Bilecik, Süper Kupa Ertelenmezse ve Yabancı Hakem Olmazsa Fenerbahçe'nin U19 Takımıyla Şanlıurfa'ya Gideceğini Açıkladı

Çıkmıyordu, şimdi u19 takımıyla mı çıkmayı düşünüyorlarmış? Bir de, mesajı iyi okuyorsanız, bir plan hazırlıklarını, bir plan kurduklarını çok net görebilirsiniz. Taraftarımızı rahat olsun, her şeyi düşünüp falan filan demişler. Onların planı çözmek lazım.

''O maç 90 dakikalık bir maç olmayacak. Taraftarımızın kendini kötü hissedeceği bir nokta olmayacak.''

Bu ne demek yani
Hedefleri bizimkileri sakatlamak, tribünleri kışkırtmak ve bize ceza yedirmek, ama tekrar ediyorum, bu maça s*ke s*ke full kadro ile çıkacaklar

Gerizekalı ergenler. Şımarık yalı bebesi yaşayamadığı çocukluğunu fb başkanlığında yaşıyor.

Benim anladigim sey, u19 maca cikacaklar, ve arkasindan hemen mactan geri cekilecekler tarihi fark yememek icin.

Yahu maça çıkıp santra yapmayıp, kırmızı görüp 3-0 hükmen olacak hala tarihi fark falan diyenlerde hangi kafada acaba. O arada oyuncu sakatlayabilirlerse sakatlayacaklar. Bunların u 19 oyunucları olsam neyim lan ben kobay mı der? Biraz da geleceğim varsa ayrılırdım adamların kendi u19'larına davranışa bak ya.

Adamlar ne yuzsuz yaf. Hata iste hem bizde hem TFF'de hemde Siyasilerde (maalesef TR'de bu isler boyle). O kadar alistilar ki at kosturmaya, isteklere bak. Sirf bunlar yuzunden pplay-off oynandi bu ulkede haa guzel eglence oldu bize ama sirf bunlar istedigi icin oldu. Yine bunlar istedigi icin $ikeye kume dusme olmadi yine sirf bunlar istedi diye takim sayisi arttirildi yine sirf bunlar istedi diye insan dovmeye sportif ceza verilemedi sirf bunlar istedi diye simdi ilk kez yabanci hakem gelecek belki de ve de boylesi onemli bir kupa (bizim icin degil, Turk futbolu icin) macina U19 ile cikma tehdidi koyuyorlar masaya. Asagilik $ikeciler.

U19 a talimat verilmis rakip takim oyuncularinin ayaklarini kirin sert girin diye.

Icime boyle kotu hisler geliylr

Muhtemelen 3 olduktan sonra sahadan cekilecekler. Rezil.olmayi göze alamazlar

Kendi u19 takımını bile değersizleştiriyorlar işte böyle bi camia bu fener

santra anında sahadan cekilecek soyunma odasına gidicekler

Günün yorumunu Enes kardeşim yapmış harbiden adamların ağzına etmek lazım. Ağız ishali olmuşlar sürekli ağlıyorlar

Biz bu kupayla ilgili neden resmi açıklama yapmıyoruz ertelenemez diye

Bu şerefsizoğlu şerefsizler Trabzonda yedikleri bokları Sami Yende de yiyip maçı tatil ettirmeyi planlıyorlar.

Yönetimin şimdiden bu konuda aksiyon alması şart!

Federasyonu ertelemeye zorluyorlar ki federasyon erteledi diye haberler de çıkmaya başladı.

Takımı sahadan çekecekler işte olay bu
Sahadan çekmeyecekler cezalar aynı çıkmamakla. Hedefleri 5 kırmızı görüp hükmen yenilmek. Bunu Santra yapmayıp mı yapacaklar? Yoksa direk bizim takımı sakatlamaya da çalışarak olabilir artık her türlü şerefsizlik beklenmeli bunlar farklı işler peşinde artık.

Amaç bizi yıpratmak ya öyle bir kutlama yapalım ki unutamasınlar

Geri
Üst Alt