E. Bilecik, Süper Kupa Ertelenmezse ve Yabancı Hakem Olmazsa Fenerbahçe'nin U19 Takımıyla Şanlıurfa'ya Gideceğini Açıkladı

bunlar u19 takımıyla maça çıksın eşşek gibi anırırım hayatı yalan olan bir kulüp ligden çekilmediler şimdi u19 blöfü

Soyleyecek soz bulamiyorum. Bu nasil aglamaktir. Bitmiyor, artarak devam ediyor. Kan dokulecek en son. Insanlari bu kadar germeye ne hakkiniz var ulan?

Fenerbahce'nin en ufak ricasi, istegi, emri bizim yonetimde karsilik bulmamalidir. U19'la cikarlarsa ciksinlar. Herkes verdigi kararin bedelini odesin. Sampiyonluk umrumda degil, yeter ki yonetim geri adim atmasin. Dise dis, kana kan. Hodri meydan serefsizler.

U 19 la çıkmayan oe dıdır

Urfa ve çevre şehirlerdeki futbolsever halkın yüzüne tükürmektir bu

Bunlar u19 ile çıkarsa bizimkilerde u19 ile çıkmasın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrenizdeki feneri tutan kisilerde anlayan varmi bu maça neden cikmayacaklarini?

tarihi fark atıp 50 yıl dalga geçmek lazım ama bunlar sabah A dediğine akşam B diyen tipler tabii ki A takımla çıkacaklar.

Taraftarlarımız bize güvensinler. Buradan bütün Fenerbahçelilere şunu söylemek istiyorum: Son derece iyi bir akıl koyarak Şanlıurfa'ya gideceğiz.O maç 90 dakikalık bir maç olmayacak. Taraftarımızın kendini kötü hissedeceği bir nokta olmayacak"
Maca as kadroyla cikmalarii bekliyorum.U19'la cikacak olurlarsa planlari belli.Mac baslar baslamaz sahaya yabanci madde yagdiracaklar.Trabzon maclarinin tatil edilmemesini koz olarak kullanacaklar.Sonra mac tatil edilince magduru oynayacaklar.

u19 ile çıkarsalar oyuncu sakatlamaya çıkarlar bunlar. 5 kırmızı kartı alıp 3-0 hükmen yenilmek için bu arada bizim oyuncuları da sakatlamaya çıkarlar.

Aynen öyle zaten açık açık söylemiş 90 dakikalık bir Mac olmayacak diye.

Veletlere tekme tokat girin diyecekler,sakatlama ve kirmizi görmek icin girecekler.
Bizimkilerden delirip patlatan olursa ceza yedirecekler 5-10 mac,zaten butun kurullar ellerinde bugünde gördüğümüz gibi.
Cocuklara saldırdılar diyede madur olacaklar

Yalan yada oyalamadan baska hic bir tarifeleri yok.

En iyimser sekilde cikarlar Kirmizi gore gore Mac 3-0 hukmen olur gibi birsey cikar.

En kotumser u19 ile cikip rakibini sakatla talimati ile Sahaya cikartirlar

Rezil açıklamalarla konsantrasyonumuzu bozmak dışında başka bir şansları yok. Rezil herifler küçük olduklarını küçük düşündüklerini kabul ediyorlar

U-19 gelirse protesto alkışı yapıp sahadan çekilirler.

Geri
Üst Alt