E. Bilecik, Süper Kupa Ertelenmezse ve Yabancı Hakem Olmazsa Fenerbahçe'nin U19 Takımıyla Şanlıurfa'ya Gideceğini Açıkladı

başkan madem hükumete yakın rte ile gidip yüz yüze konusmaliydi
kesinlikle katılmıyorum hocam. HİÇ BİR ŞEKİLDE eeeen ufak siyasi parmak ucu bile dahil olmamalı bizim çevremize.

Spor / Futbol dahilinde kalıp - ekonomik olarak gömlek gömlek fark atıp sahada domine edip - dışarıyı gülüp geçmemiz lazım. TR denince bu yüzden akla Galatasaray gelir dünyada. içeride yok teroristiz / yok yandaşız / yok fransızız karalama çabası....dışarıya bak - tamamen kimdir bu ülkenin futbol yüzü dediğinde cevap Galatasaray'dır.

masa tenisi güzellemesi yapıyor ya herifler - olimpiyat madalyaları fenerde falan. ulan sporcu yerine kulübini yüceltiyorlar ezikler gibi. değerli olan orda oyuncu. Tbaii ki onlara bu ortamı yaratmalarına saygı duyarım - biz orda zayıfız yalan yokta , futbol dünyasında burunları çamurdan çıkmayan ve her yere sıçratmaya çalışan bu ultra fanatik mantalite ile SERT ve İRİTE EDİCİ şekilde ciddiye almayarak , dalga geçilerek , gülüp geçerek tepki verilmelidir. Ciddiye aldığın an yayılır.

Bak erden timur ne zaman çıkıp düzgün efendi laf ediyor - hemen kullanılıyor. Gerizekalı topluluğu olan taraftarları galyana getirip arkaya almak için. Nazi politikası bildiğin ya. (ki bu tür toplulum bizde de var - FT olaylarında çok ortaya çıktı onlarda kulüp içi krizde - her kulüpte var yani) Bununla besleniyor aziz'den beri fenerbahçe. Aziz kendini yüceltmeyip , arkaplanda yapacağını yapıyordu. Ali koç tamamen kendini yücelterek bunu yapma uğraşında. Herifin kendi taraftarına bakışını yakalamıştır herkes "niye çağırdın dediği" anda. Yalvarıyordu bunun gibi üyeler gelsin çoğunluk olsun diye - soruyu sorunca kamerayı farketmese dalacak. Böyle bir ruh hastası.

yok abi - en ufak siyasi iş dahil olmamalı - ne parti - ne başkan - ne hükümet tepesi. onlarla sadece hem halk / hem semt / hem kulüp ortak çıkar olabileceği projelendirme işinde aynı masada olmalı - onun haricinde uzak dursun.

bunlardan arenadaki maç kadıköy'e geçmezse maça çıkmıyoruz açıklaması bekliyorum.

Kendi alt yapısının geleceğini düşünmeyene ben hiç acımam 10 tane atar bırakırım

Bunu açıklayan da türkiyede kadın futbolunda dostluk ayağı maç ayarlanırken 5. dakikada son adam ayağına kırmızı kart gösterilen maç sonucu cincon gibi düşük zekalı tezahürat yapan birisi.

İstersen u13 çıkar umurumuzda olmaz. 1-2 velediniz maç içnde futbol hayatı bitse de üzülmem, içim gram oynamaz. Siz futbolcu değil bu ülke futboluna militan yetiştiriyorsunuz.

Fenerbahçe'den ve onu sevenlerden iğreniyorum.

Şu rezillikleri savunmak bir yana utanmayan adamlar ile ahbaplık eden bizden değildir.

Artık iş bu noktaya geldi.

Kurucu başkanına küfür et- ceza alma
Sahada tekme tokat dal-ceza alma
Maç sonu küfürlü tezahurat yapsın futbolcu-ceza yok
Döner tekme at-ceza yok
Uyduruk penaltılar ile kazan-yüzsüzce rakibe laf et ceza yok
Rakibin faulleri verilmesin, uyduruk fauller ile ceza sahası etrafında penaltı (!) frikik kazan, rakibin gollük atakları faulle kesilsin, ceza sahasında yerde kalan futbolcusunun faulleri es geçilsin, rakip hızlı çıkıp kontra yapmaya çalışsın düzen devam etsin, hala çık adil rekabet de yüzsüzce.

Kavga ayıran-Günay-2 maç
Afedersin şeyi kaşındığı için onu düzelten İcardi-1 maç ceza (resmi kamera görüntüsü yokken)

Yayıncısı bize edilen küfürde ses son ses, biz maçın 1. dakikası başlayınca hemen kıs
Avrupa yayıncısı gidip kongrede hedef göstersin, GS maçlarında işkence gibi yayın yapıp milletin parasını gasp etsin üstelik, yayınlayamayıp

Başkanından, yöneticisine, ondan futbolcusuna zorbalık, tehdit ve şantaj ile başarı elde etmek için çabalayıp, 30.000 kişi statta toplanıp kurucu başkanına rakibin koro halinde başta Ali Koç eşliğinde küfür etsin.

Şimdi bir şey diyeceğim Galatasaray size bir şey mi yaptı. Sonra da Haldun Simavi diyip bırakacağım.

kendi genc sporcularini bile zehirliyorlar bu yasta, sözde cumhuriyetin son kalesi atatürk'ün "ahlakli sporcu" ilkelerini ayaklariyla eziyor yali cocugu sayesinde, ahlaksiz 1 genc nesil yetistiryorlar kendi gibi para ve güce tapan

Adamlar herkesin önünde adam dövdüler ve bir maç bile ceza almadılar. Küfürden mi yiyecekler?
Küfür ağır ceza sebebi değil mi yav.

Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz

Merak etmeyin o maç 90dk oynanmayacak demek ya bile bile tekme yumruk yiyip 6 kişi kalip hükmen olacak demek. Onun bunun çocuklarına bak. 19yas altina azmettirici emri vermişler
Vallaha onu yapamazlar. Diyelim ki sakatlamaya yönelik oynadılar. O U19 oyuncusu sokak da adım dahi atamaz. FB de oyuncuya sahip çıkacağını zannetmem. U19 oyuncusunu mahalledeki arkadaşı bile tokat manyağı yapar.

Ugandalı fifa kokartsız hakem Hebele Lodebaki maça atanırsa ancak ozaman maça çıkacak bu şikeciler.

Çok akıllısınız lan siz.

yali cocugu koc holdingi batirmasin diye fener ve türk futbolunun basina bela ettiler simdi hem fener hem türk futbolunu batiriyor:asd:

Merhaba. Ben amatör liglerde top oynamıştım. Eğer 3 ve üstü gol atarsanız, o attığınız gol geçerli sayılıyor, rakibin attığı gol varsa da siliniyor.
maç bitmiyor mu yav sahada yeterli oyuncu sayısı sağlanmadığında. eksik çıkıp bir de kırmızı yerler maç hükmen biter biz fark atana kadar. yanlış mıyım.

Son tahlilde karar nedir

Saat basi karar degisiyor en son yarim saat once 9 kisi cikip hukmen maglup olacaklari yonunde haberler vardi

Degisti mi

Geri
Üst Alt