Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
hmm ermeniymişim demek
şaka maka büyük büyük anneannem erivan doğumluymuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hmm ermeniymişim demek
Gürcü Salihle akrabalik cikti mi reyizBizimkiler değil başka ülke şehir ilçeden bile dışarı çıkmamışlar hepsi aynı doğum yeri. Bilmediğim bir halt çıkmadı soyum Gürcistan kraliçesi Tamara'ya dayanır diye umuyordum ama
Sakin ol ustat devletimizin muhim uygulamasini elestirip basinin belaya girmesini istemeyiz.Bilmediğim bir şey çıkmadı. Anneannemin ninesine kadar gitmiş. Babamın dedesine gitmiş. Ben zaten bunları biliyordum.
Sakin ol ustat devletimizin muhim uygulamasini elestirip basinin belaya girmesini istemeyiz.
Bakmadım kayıt alındı dedikten sonra.Bende de aynı reys
geldi mi sana
Bakmadım kayıt alındı dedikten sonra.
Hangi yolla gönderiyorlarmis sonuçları. E-devlet üzerinden mi yoksa mail ile mı?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakmadım kayıt alındı dedikten sonra.
Hangi yolla gönderiyorlarmis sonuçları. E-devlet üzerinden mi yoksa mail ile mı?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmediğim bir şey çıkmadı. Anneannemin ninesine kadar gitmiş. Babamın dedesine gitmiş. Ben zaten bunları biliyordum.
Artvin ile Karadeniz'in pek alakası yok, çok farklı bir yerdir.Bazen burada yaptığın çıkışlardan belli idi Karadenizli olduğun.
nasıl pek alakası yokArtvin ile Karadeniz'in pek alakası yok, çok farklı bir yerdir.
1850 çok az bu arada, daha geriye gitmesi lazımki adam gibi ortaya çıksın kökenler.
Kültürel çok fazla farklılık var, hayatında muhtemelen gördüğün yer yoktur Karadeniz'de işte burada gelip yine sallıyorsun.nasıl pek alakası yok
sadece siyasi görüşü farklıdır lol
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanka seni alacaklar galiba,kendi ayaklarına çağırıyorlarhazırdır diye sms geldi, girdim
[FONT="]Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.[/FONT]