E-devlet Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama

E-devlet sifresini biri bana verebilirmi? Yurt disindan bunu temin etmek zor gibi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

1850 ye kadar gitmiş ama bilmediğim birşey görmedim hatta anneannemin annesi Gürcü ama sistemde görünmüyor :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizimkiler değil başka ülke şehir ilçeden bile dışarı çıkmamışlar hepsi aynı doğum yeri. Bilmediğim bir halt çıkmadı soyum Gürcistan kraliçesi Tamara'ya dayanır diye umuyordum ama

Bilmediğim bir şey çıkmadı. Anneannemin ninesine kadar gitmiş. Babamın dedesine gitmiş. Ben zaten bunları biliyordum.

Sakin ol ustat devletimizin muhim uygulamasini elestirip basinin belaya girmesini istemeyiz.

Nereli çıktın sen Şafakçığım? Benim sülalem rahat. Hepsi Hataylı. Anneannem iskenderun'dan merkeze gelin gitmiş. En büyük göç bu. 65 km.

Ben 2007'de bazı olanaklarla bayağı eskiye kadar araştırmistim burdaki 1850 sonrasi da benimkiyle örtüştü

hmm

bana soylenenler harici bisey cikmadi

soyle DRAKULA falan bekliyodum aslinda

hazırdır diye sms geldi, girdim

[FONT=&quot]Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.[/FONT]

hazırdır diye sms geldi, girdim

[FONT=&quot]Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.[/FONT]
Kanka seni alacaklar galiba,kendi ayaklarına çağırıyorlar :D

Geri
Üst Alt