E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Yaw kalıyo mu gidiyo mu izleyemedik herkes bişey söylüyor. Üzülürüm gitmesine netice ne şimdi

Valla ben kulüpte aktif olsam ben de gelmek isterdim Florya sebebiyle. Fakat yemek için değil koruma içgüdüsüyle. Onların dertleri bu da olabilir. Tostosun niyet çok belli

'Anayasa profu ne işi var kulüp başkanlığıyla' gibi saçma bir şey olamaz. Bu ne demek ki. İlla iş adamı olmasına gerek yok, hatta iş adamı olması bence negatiftir Florya konusunda. Ancak Erden Timur gibi bir iş adamı bu hususta güven verir

Dursun elini cebine atsa yüz kere BB'den çıkmış, devre arası biraz daha düzgün hamleler yapmış, Florya projesini de kulüp olarak kendimiz yapıyorduk finansman sıkıntısı çekmeden. Elini azıcık bile cebine atmadığı belli, hatta içerdeki tüm parasını almıştır seçim geliyor diye

Dursun'la Erden'in devam etmeyeceğini anlamak için alim olmaya gerek yok. Kendini kandırmaya devam et
Fikrinizdir saygı duyarım. Sen ben koruma içgüdüsüyel hareket edebiliriz çünkü taraftarız. Ben yönetime talip olan kişilerde aynı duygu olduğunu sanmıyorum. Hele Rezan zerre güven vermiyor. Kendisi Erden Timur 'a zıt bir adamdır.
Yani öyle bir anlatmışsın Dursun gidecek Erden de diğer grupla çalışacak. Hayal kuran sensin kusura bakma. Ayrıca bu muhalif grup başarı falan paylaşamaz. Eğer Okan Hoca futbolcular ön plana çıksın onları da yerler adım gibi eminim. Terim Ünal Aysal olayında gördük bunu.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net olarak bir tane şeyi söyleyebiliriz, Florya konusunda kesinlikle içinde olmayacağını. Ama Sportif AŞ'deki görevi hakkında birşey demedi, yine burada devam edebilir sonuçta sadece futbola bakmış olacak diğer projelerle bir alakası olmaz.
o kadarı yeterli zaten biz taraftara açıkçası.

taraftar mutlu - takım mutlu = başarı.

Florya bize başarı getirmeyecek - tamamen yönetimlerin SORUMLU olacağı iş. Bunun dışında kalması bna göre çok ama çok doğru iş. Saldıracak cephe olmuyor Erden Timur'a florya / kemerburgaz vs üzerinden.

ben tamamen takımın ortamında değişim olmasın istemindeyim. şampiyon olunduğunda TD nin omuzlara alındığı - sportifin başıyla sarılarak çimlerde kutlama harika ortam. Bu bozulmamalı.

Fikrinizdir saygı duyarım. Sen ben koruma içgüdüsüyel hareket edebiliriz çünkü taraftarız. Ben yönetime talip olan kişilerde aynı duygu olduğunu sanmıyorum. Hele Rezan zerre güven vermiyor. Kendisi Erden Timur 'a zıt bir adamdır.
Yani öyle bir anlatmışsın Dursun gidecek Erden de diğer grupla çalışacak. Hayal kuran sensin kusura bakma. Ayrıca bu muhalif grup başarı falan paylaşamaz. Eğer Okan Hoca futbolcular ön plana çıksın onları da yerler adım gibi eminim. Terim Ünal Aysal olayında gördük bunu.

Erden Timur konusundaki fikrim aşağıdaki gibidir

95% bırakacak
4.95% Süheyl Batum ile çalışmaya ikna olacak önümüzdeki 1 sene içinde
0.05% Dursun Özbek yola gelecek ve ET de onunla devam edecek

Erden Timur, çoğumuz gibi Galatasaraylıdır. Yani bugün bu neden konuşuldu diye sormak saçmadır. Kendisi de bunu düşünmüştür ve ters etkisi olacağını düşünse bu konuşmayı yapmazdı. "Sportif A.Ş.'de yokum" demedi diye biliyorum. Bakalım, belki istediği şeyler düzeltilirse, Sportif A.Ş. dışarıdan giriş yapabilir.

Güzel kardeşim Dursun Özbek'in önceki kurduğu kadro iki sene şampiyon oldu. Üçüncüsünü pandemi nedeniyle kaybetti. (Mariano-Belhanda-Ndiaye-Gomis- Feghouli vs)

Onun döneminde kurulan ikinci kadro geçen sene kuruldu o da ikinci şampiyonluğa koşuyor. Burda kasıt bizzat transferleri kendisinin yapması değil, onun destek ve kasa kolaylığı ve onayıyla yapılması kısaca onun başkanlığı döneminde yapılmış olması.

Şimdi burda bana Ontiveroları Hayroviçleri falan saydırmayın yani.. Göz var izan var.

Erden beyin projede benim şirketim olmayacak demesini samimi bulmuyorum açıkçası. Galatasaray inşaat şirketi mi ki , hangi birimleriyle o projeyi yönetecek. Açıkçası seçimden sonra Dursun Özbek'ten "Erden bey projeyi kendi şirketi yapmadığı için mızıkçılık yaptı" minvalinde bel altı açıklamalar geleceğini tahmin ediyorum

Erden Timur konusundaki fikrim aşağıdaki gibidir

95% bırakacak
4.95% Süheyl Batum ile çalışmaya ikna olacak önümüzdeki 1 sene içinde
0.05% Dursun Özbek yola gelecek ve ET de onunla devam edecek

Bravo. Acik kapı bırakmasının tek sebebi bence Suheyllerle calisma ihtimali. Dursunla calisma ihtimalini sifir goruyorum.

Florya konusu açıklığa kavuşmuş oldu akbabalar üşüştü rant peşinde ben yokum diyor Erden başganım.

Şükürler olsun ki Dursun hainine her zaman düşman oldum gene şaşırtmadı. Galatasaray'ın mal varlıklarını peşkeş çekmek için arada geliyor başkan oluyor resmen. Gene ederinin yarısına peşkeş çekilir kalırsa.

Diğer taraf dursun kadar korkunç. Primci Reza fitnecinin alası, takımın içine sıçmayı bırak yönetim içinde de kavga yaratır adamın karakteri zayıf.

Benim anladığım Erden Timur Galatasaray siyasetine bulaşmadan Sportif A.Ş.'de görevine devam etmek istiyor. Orayı bırakacağım diye bir söz sarf etmedi, aksine "seçimin bizim görevimizle ilgisi yok biz devam ediyoruz" dedi. Zaten 2 sezondur yönetimde değildi Erden Timur? Kaçırdığım bir şey mi var bilmiyorum.

herkesin eren kalacak umudu da muazzam yav, abi kendimizi kandırmayalım kalmasını isteseler bu adam bayram değil seyran değil açıklama yapmazdı.
Erden istenmiyor işte dursun ve yancıları palazlanmış erdensiz de olur kafasına girmişler

Güzel kardeşim Dursun Özbek'in önceki kurduğu kadro iki sene şampiyon oldu. Üçüncüsünü pandemi nedeniyle kaybetti. (Mariano-Belhanda-Ndiaye-Gomis- Feghouli vs)

Onun döneminde kurulan ikinci kadro geçen sene kuruldu o da ikinci şampiyonluğa koşuyor. Burda kasıt bizzat transferleri kendisinin yapması değil, onun destek ve kasa kolaylığı ve onayıyla yapılması kısaca onun başkanlığı döneminde yapılmış olması.

Şimdi burda bana Ontiveroları Hayroviçleri falan saydırmayın yani.. Göz var izan var.

1. dönem kurduğu kadro sayesinde ffp köküne kadar soktu bize. kuruş harcayamadık satmadan.

1- neden sadece 17-18de yapılan transferleri hatırlıyoruz da öncesini görmezlikten geliyorsunuz?

Rakiplerle farkı açmak içten bile değilken şampiyon takıma aşağıdaki transferleri yaparak içine sıçtı, mehmet özbek floryanın prensi oldu.

1715443769228.png

1715443740299.png

17-18de yapılan transferler f/p olarak gayet rezillikti bu arada maicon, belhanda, feghouli korkunç maaşlarla alınmıştı. FT gelmese ilk 2ye bile giremezdik bariz. 2. şampiyonlukta zaten takımın %65-70i dursun transferi değil. nagatomo, onyekuru, luyindama, marcao, diagne bambaşka adamlarla şampiyon olduk.

ünal aysal savunmuyorum bu arada, erden timur yoksa dursunun ne denli kabiliyetsiz bi adam olduğunu söylüyorum

Bu Florya işinin en oluru Erden Timur'un Nef'i ile yapmaktı. Ama bunun önünü daha en başta Timur Florya için geliyor yalanları ile kapatıldı. GS inşaatı kendisi yapamaz illa bir inşaatı yapacak yüklenici firma olmalı bu kadar büyük proje için ama GS'de de Erden Timur veya hangi GS'li şirket burada yapımı üstlense ona laf edilecek olması da bir gerçek.

Benim anladığım Erden Timur Galatasaray siyasetine bulaşmadan Sportif A.Ş.'de kalmak istiyor. Orayı bırakacağım demedi aksine görevim devam ediyor demişti. Zaten 2 sezondur yönetimde değildi Erden Timur? Kaçırdığım bir şey mi var bilmiyorum.
doğru vurgu kulüp içi - hatta son kurulda birazcıkta kulüp dışınında dahil edildiği ortamda bulunmamak.

ki çok normal bunu istemesi.

ben hala sakin sakin izlemek gerektiğini düşünüyorum. Son seçimde de gerildi - sayfa sayfa konuştuk olan biteni. sonunda seçim ertelendi - erteleyene laf ettik sonra kahraman ilan edildi falan filan.

seçim gününe kadar sabırla beklemek lazım - çok karışık hesap kitap var bana göre ortada şu an . Şampiyonluk garantilenince daha netleşecek gibi duruyor. çünü Erden Timur'da şampiyonluğu almadan bu konulara hiç gimeyecek belli ki - haklı ve doğru olarak.

Erden beyin projede benim şirketim olmayacak demesini samimi bulmuyorum açıkçası. Galatasaray inşaat şirketi mi ki , hangi birimleriyle o projeyi yönetecek. Açıkçası seçimden sonra Dursun Özbek'ten "Erden bey projeyi kendi şirketi yapmadığı için mızıkçılık yaptı" minvalinde bel altı açıklamalar geleceğini tahmin ediyorum
stada kimse sponsor olmadı diye milyar tllik sözleşmenin altına imza atıp daha fazla veren olursa aradan çekilirim diyen adamın böyle hesapları olduğunu nasıl düşünüyonuz yaw.

sizce muhtaç mı gerçekten gsnin işini yapmaya

Geri
Üst Alt