Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.607
- 5.448
- 633
Yaw kalıyo mu gidiyo mu izleyemedik herkes bişey söylüyor. Üzülürüm gitmesine netice ne şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer başarısından dolayı Dursun benim gene de tercihim olur.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fikrinizdir saygı duyarım. Sen ben koruma içgüdüsüyel hareket edebiliriz çünkü taraftarız. Ben yönetime talip olan kişilerde aynı duygu olduğunu sanmıyorum. Hele Rezan zerre güven vermiyor. Kendisi Erden Timur 'a zıt bir adamdır.Valla ben kulüpte aktif olsam ben de gelmek isterdim Florya sebebiyle. Fakat yemek için değil koruma içgüdüsüyle. Onların dertleri bu da olabilir. Tostosun niyet çok belli
'Anayasa profu ne işi var kulüp başkanlığıyla' gibi saçma bir şey olamaz. Bu ne demek ki. İlla iş adamı olmasına gerek yok, hatta iş adamı olması bence negatiftir Florya konusunda. Ancak Erden Timur gibi bir iş adamı bu hususta güven verir
Dursun elini cebine atsa yüz kere BB'den çıkmış, devre arası biraz daha düzgün hamleler yapmış, Florya projesini de kulüp olarak kendimiz yapıyorduk finansman sıkıntısı çekmeden. Elini azıcık bile cebine atmadığı belli, hatta içerdeki tüm parasını almıştır seçim geliyor diye
Dursun'la Erden'in devam etmeyeceğini anlamak için alim olmaya gerek yok. Kendini kandırmaya devam et
o kadarı yeterli zaten biz taraftara açıkçası.Net olarak bir tane şeyi söyleyebiliriz, Florya konusunda kesinlikle içinde olmayacağını. Ama Sportif AŞ'deki görevi hakkında birşey demedi, yine burada devam edebilir sonuçta sadece futbola bakmış olacak diğer projelerle bir alakası olmaz.
Erden Timur konusundaki fikrim aşağıdaki gibidirFikrinizdir saygı duyarım. Sen ben koruma içgüdüsüyel hareket edebiliriz çünkü taraftarız. Ben yönetime talip olan kişilerde aynı duygu olduğunu sanmıyorum. Hele Rezan zerre güven vermiyor. Kendisi Erden Timur 'a zıt bir adamdır.
Yani öyle bir anlatmışsın Dursun gidecek Erden de diğer grupla çalışacak. Hayal kuran sensin kusura bakma. Ayrıca bu muhalif grup başarı falan paylaşamaz. Eğer Okan Hoca futbolcular ön plana çıksın onları da yerler adım gibi eminim. Terim Ünal Aysal olayında gördük bunu.
Güzel kardeşim Dursun Özbek'in önceki kurduğu kadro iki sene şampiyon oldu. Üçüncüsünü pandemi nedeniyle kaybetti. (Mariano-Belhanda-Ndiaye-Gomis- Feghouli vs)
Erden Timur konusundaki fikrim aşağıdaki gibidir
95% bırakacak
4.95% Süheyl Batum ile çalışmaya ikna olacak önümüzdeki 1 sene içinde
0.05% Dursun Özbek yola gelecek ve ET de onunla devam edecek
1. dönem kurduğu kadro sayesinde ffp köküne kadar soktu bize. kuruş harcayamadık satmadan.Güzel kardeşim Dursun Özbek'in önceki kurduğu kadro iki sene şampiyon oldu. Üçüncüsünü pandemi nedeniyle kaybetti. (Mariano-Belhanda-Ndiaye-Gomis- Feghouli vs)
Onun döneminde kurulan ikinci kadro geçen sene kuruldu o da ikinci şampiyonluğa koşuyor. Burda kasıt bizzat transferleri kendisinin yapması değil, onun destek ve kasa kolaylığı ve onayıyla yapılması kısaca onun başkanlığı döneminde yapılmış olması.
Şimdi burda bana Ontiveroları Hayroviçleri falan saydırmayın yani.. Göz var izan var.
1- neden sadece 17-18de yapılan transferleri hatırlıyoruz da öncesini görmezlikten geliyorsunuz?Güzel kardeşim Dursun Özbek'in önceki kurduğu kadro iki sene şampiyon oldu. Üçüncüsünü pandemi nedeniyle kaybetti. (Mariano-Belhanda-Ndiaye-Gomis- Feghouli vs)
Onun döneminde kurulan ikinci kadro geçen sene kuruldu o da ikinci şampiyonluğa koşuyor. Burda kasıt bizzat transferleri kendisinin yapması değil, onun destek ve kasa kolaylığı ve onayıyla yapılması kısaca onun başkanlığı döneminde yapılmış olması.
Şimdi burda bana Ontiveroları Hayroviçleri falan saydırmayın yani.. Göz var izan var.
doğru vurgu kulüp içi - hatta son kurulda birazcıkta kulüp dışınında dahil edildiği ortamda bulunmamak.Benim anladığım Erden Timur Galatasaray siyasetine bulaşmadan Sportif A.Ş.'de kalmak istiyor. Orayı bırakacağım demedi aksine görevim devam ediyor demişti. Zaten 2 sezondur yönetimde değildi Erden Timur? Kaçırdığım bir şey mi var bilmiyorum.
stada kimse sponsor olmadı diye milyar tllik sözleşmenin altına imza atıp daha fazla veren olursa aradan çekilirim diyen adamın böyle hesapları olduğunu nasıl düşünüyonuz yaw.Erden beyin projede benim şirketim olmayacak demesini samimi bulmuyorum açıkçası. Galatasaray inşaat şirketi mi ki , hangi birimleriyle o projeyi yönetecek. Açıkçası seçimden sonra Dursun Özbek'ten "Erden bey projeyi kendi şirketi yapmadığı için mızıkçılık yaptı" minvalinde bel altı açıklamalar geleceğini tahmin ediyorum