E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

peşkeş diyenlerın yuzune vurmus
Peşkeş diyenlerin yüzüne vurmuş ama Özbek'te ilk anlatılan kısmında sözünden dönmüş. Özbek aklını başına alıp Genel Kurul'da anlatıldığı şekilde yapmaya geri dönmeli. Erden Timur'la da Sportif AŞ'de devam etmeli.

Seçimi kazanıp floryayı ucuza birilerine vermek için dursun erdeni kullandı

Genel kurul da iktidarla arası iyi izinleri tapuları alsın diye dursunu kullandı projeyi yapamadan kapı dışarı edecek

Dursuna 2018den sonra 2.şok

herkesin eren kalacak umudu da muazzam yav, abi kendimizi kandırmayalım kalmasını isteseler bu adam bayram değil seyran değil açıklama yapmazdı.
Erden istenmiyor işte dursun ve yancıları palazlanmış erdensiz de olur kafasına girmişler
Dursunla erden arasındaki ilişki kopmuş. Adam kibar bir şekilde anlatıyor bunlar anlamıyor.

zamanında erden ağbi florya için bunu demişti

"Florya'nın tüm gelirleri Galatasaray'a kalacak. Hasılat karşılığı ya da kat karşılığı bir anlaşma olmayacak. Gelirin, karın tamamı Galatasaray'a kalacak. Yönetimi biz yapacağız. İnşaatı ihale sistemiyle birileri yapacak, biz yapmayacağız (Nef). Bu kaynakların hepsi bloke hesaplarda olacak ve fon oluşturulacak. Hiçbir yönetim o fonu, ana parayı harcayamayacak, sadece o fonun getirisini harcayacak. O fonun sadece getirisinin tamamı harcansa bile yine sürdürülebilirlik anlamında bir eksiklik olur. Onlar ayrı ayrı olacak."

yani kat yahut hasılat değil de direkt parasını verip inşaat yaptırıp ondan sonra klüp olarak malın satışını pazarlamasını yapacaktık sözde demi

bence gayet yapılabilitysi olan bişey

stada kimse sponsor olmadı diye milyar tllik sözleşmenin altına imza atıp daha fazla veren olursa aradan çekilirim diyen adamın böyle hesapları olduğunu nasıl düşünüyonuz yaw.

sizce muhtaç mı gerçekten gsnin işini yapmaya

Muhtaç olduğunu söylemedim ki neticede bu kadar hizmet verdi bu projeyi kendisi yapmak istemiş olabilir ve camia tarafından taçlandırılmak istemiş de, illa oradan gelecek reklama ve ranta ihtiyacı olması gerekmiyor bunu istemesi için. Başkan da farklı bir yöntem düşününce kırılmış olabilir

Erden beyin dediği doğru ama kulübün Floryayi yapacak gücü var mı ? Normalde Eylül ayında kemerburgaza gececektik. Daha oraya bile gecemedik. Belkide 1 sene dolacak. İkincisi Bankalar birliğinden çıkış önemli. Başkanın dediğine göre Yılda 1.200.000 faiz ödüyoruz. Yani 35 milyon Euro civarı para yapar. 3 senede 105 milyon Euro. Biz Bankalar Birliği anlaşması yaparken guncel faiz ve +1 şeklindeydi. Faizler 7-8 iken bunun çok faydasını gördük. Diğer takımlar biraz yüksek ama sabit faizle anlaşma yaptılar. %17-18 civarıydı sanırım. Şimdi eğer faizler dusmes ise onlardan daha fazla belki iki katı faiz ödeyeceğiz. Bu surede Aradaki fark kapanabilir. Hem BB faizi hemde Florya maliyeti nasıl olur bilmiyorum. Kendimiz yaparsak sürede çok uzun olur. Erden bey de Florya'da benim şirketim olmayacak diyor. Erden bey bence uzun vadeli düşündü ama dursun beyde uzun vade bizim aleyhimize diye düşünüyor. Keşke Erden bey Florya hakkında daha fazla bilgi verseydi de nasıl yapacağını öğrensek olurdu ?

Süheyl beyin ekibi hiç yapamaz Floryayi. Ben planlarının olduğunu bile düşünmüyorum.

zamanında erden ağbi florya için bunu demişti

"Florya'nın tüm gelirleri Galatasaray'a kalacak. Hasılat karşılığı ya da kat karşılığı bir anlaşma olmayacak. Gelirin, karın tamamı Galatasaray'a kalacak. Yönetimi biz yapacağız. İnşaatı ihale sistemiyle birileri yapacak, biz yapmayacağız (Nef). Bu kaynakların hepsi bloke hesaplarda olacak ve fon oluşturulacak. Hiçbir yönetim o fonu, ana parayı harcayamayacak, sadece o fonun getirisini harcayacak. O fonun sadece getirisinin tamamı harcansa bile yine sürdürülebilirlik anlamında bir eksiklik olur. Onlar ayrı ayrı olacak."

yani kat yahut hasılat değil de direkt parasını verip inşaat yaptırıp ondan sonra klüp olarak malın satışını pazarlamasını yapacaktık sözde demi

bence gayet yapılabilitysi olan bişey
Yönetim para koyacaktı bu sistemde, büyük ihtimalle ceplerine akrep girdi. En başından beri söylüyorum; kendimiz yapıyorsak DÖ nasıl para alacakmış diye, planın kat karşılığı olduğunu Erden Bey sonunda dile getirdi. DÖ hala gizleme peşindeydi.

Tek yapman gereken erden timuru yonetimde tutup ceneni kapayip oturmakti.

2sini de beceremedi herif

İnşaatı kim yapcak abi kavgası çok komik

Erden Timur'un öngördüğü modelde inşaat şirketleri hakediş teklifi yapacak açıktan, en ucuza ben bu şartları yerine getiririm diyen inşaatı yapacak işte

Irgat mı yok ülkede.

1- neden sadece 17-18de yapılan transferleri hatırlıyoruz da öncesini görmezlikten geliyorsunuz?

Rakiplerle farkı açmak içten bile değilken şampiyon takıma aşağıdaki transferleri yaparak içine sıçtı, mehmet özbek floryanın prensi oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 243329

Ekli dosyayı görüntüle 243328

17-18de yapılan transferler f/p olarak gayet rezillikti bu arada maicon, belhanda, feghouli korkunç maaşlarla alınmıştı. FT gelmese ilk 2ye bile giremezdik bariz. 2. şampiyonlukta zaten takımın %65-70i dursun transferi değil. nagatomo, onyekuru, luyindama, marcao, diagne bambaşka adamlarla şampiyon olduk.

ünal aysal savunmuyorum bu arada, erden timur yoksa dursunun ne denli kabiliyetsiz bi adam olduğunu söylüyorum
İlk olarak transfer konusunda haklısınız ilk başta büyük fiyaskolar başarısızlık lar yaşandı ama belli bir noktadan sonra ders aldı bence. Ayrıca gönderdiğiniz listeye baktığımda hiç de fena olmayan transferler görüyorum aslında orda başarısızlık bence teknik adam seçimi.

İkinci olarak Erden Timur çok değerli bir insan çok büyük Galatasaray 'lı. Olması çok iyi olurdu ama bence artık olmayacak gibi. Ama şimdi Erden Timur olmayacak diye kulüp mü kapanacak? Elbette hayır. Ben açıkçası Floryaymış Kemerburgazmış çok ilgilenmiyorum beni başarı ilgilendiriyor. Okan Hocanın rahat ettirilmesi, takıma gerekli ilginin gösterilmesi konusunda Dursun bence diğerlerinden öndedir. O Rezanın olduğu grup çok övülüyor, arkasında kalıyoruz diye iki gün sonra İcardi Hoca falan kim varsa yer. Ben bu açıdan bakıyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim para koyacaktı bu sistemde, büyük ihtimalle ceplerine akrep girdi. En başından beri söylüyorum; kendimiz yapıyorsak DÖ nasıl para alacakmış diye, planın kat karşılığı olduğunu Erden Bey sonunda dile getirdi. DÖ hala gizleme peşindeydi.

dursun bunu bbden çıkmak için mi istior peki
şimdi bi peşinat alınca bb şeyinden çıkıp bakın çıktık diycek fln
o yüzden mi
yani peşkeş izahati çok makul gelmior

Suheyle buyuk fırsat çıktı. Gel AŞnin basinda sen ol, floryayı da senin kafandaki gibi yapacağız diyip ETyi ikna etse bedavadan baskan olur.

Yönetim para koyacaktı bu sistemde, büyük ihtimalle ceplerine akrep girdi.
Biraz yönetimden finansman da gerekirdi elbette ama Erden Timur'un anlattığı kadarıyla bir miktar topraktan satış yapılıp o şekilde finanse edileceği gibi bir plan da yapılmış

Para bir şekilde bulunurdu yaw.

Florya için Erden bey ön satış yapılacak dedi. Ön satıştan gelen para ile peydey yapılacak sanırım. Yinede uzun sürer.

Suheylin ekibinin florya ile ilgili projesi var mı ? Siz gördünüz mü ? Varsa link atın bakalim

Güzel kardeşim Dursun Özbek'in önceki kurduğu kadro iki sene şampiyon oldu. Üçüncüsünü pandemi nedeniyle kaybetti. (Mariano-Belhanda-Ndiaye-Gomis- Feghouli vs)

Onun döneminde kurulan ikinci kadro geçen sene kuruldu o da ikinci şampiyonluğa koşuyor. Burda kasıt bizzat transferleri kendisinin yapması değil, onun destek ve kasa kolaylığı ve onayıyla yapılması kısaca onun başkanlığı döneminde yapılmış olması.

Şimdi burda bana Ontiveroları Hayroviçleri falan saydırmayın yani.. Göz var izan var.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kurduğu birinci kadro yüzünden kulüp 3 yıl doğru düzgün transfer yapamadı. Şampiyonlar ligine forvetsiz girdik ya da sezona orta sahasız. İkinci kadronun payi da tamamen erden timur'un onun kurduğu bağlantılar ile transferler oldu dursun'a kalsa devre arasında gördük transferleri avrupa'ya takım bek transferi diye bağırırken bek transferi yapmadan gönderdi takımı üstelik elinde 30 milyon euro gibi kaynak olmasına rağmen.

Bence sorulması gereken bir soru var. Dursun Özbek'mi yoksa Erden Timur'mu bizleri kandırıyor.

Açık açık bunu soruyorum. Çünkü ikisinin son 1 hafta da verdiği demeçleri görünce ortaya istemeden bu soru çıkıyor.

Dursun Özbek yeni yapılan genel kurulda kürsüye çıkıp Florya'yı sizden aldığımız yetkiye uygun şekilde yapacağız demiş.

Neydi o yetki. Florya projesinin Galatasarayımız tarafından yapılması. Yani kat karşılığı ve hasılat paylaşımlı başka bir firmaya verilmemesi. Ben ilk bu sözleri söylediğini görmemiştim. Sağolsunlar bana bunları söylediğini gösterdi bazı arkadaşlar.

Erden Timur'un ise bugünkü açıklamasından Florya'nın bizim tarafından yapılmasını doğru bulduğunu (ki başında beri düşüncesi buydu zaten) Dursun Özbek'in ise kat karşılığı ya da hasılat paylaşımlı bir şekilde yürümek istediğini anladım. Fikir ayrılığımız var diyor.

Bu durumda taraftarları, kongre üyelerini kandıran kim.

Şahsım olarak işte bu yüzden Dursun başkana güvenemiyorum. Erden Timur'un Sportif A.Ş.de olmadığı bir yönetimin Florya projesini değerinin altında hiç etmesinden korkuyorum.

Bir de futbolcular konusu var. İcardi'nin yeni açıklamaları ortada. Erden Timur Sportif A.Ş. deki görevi bitince ve sonucunda devam etmez ise futbolcular ister istemez etkilenecektir. Özellikle İcardi, Torreira gibi duygusal oyuncular. 2 senedir büyük transferlerin bitirilmesinde Erden Timur'un başarısı ortada. Bu görevi onun gibi kim hakkıyla yapabilir. Kadın futbol takımımızın şampiyonluk maçını seyrediyorum. Erden Timur gene orada. Adam her yere koşuyor. Yönetimdeki kalan adamların verdiği katkı eminim Erden başkanın %10 u bile değildir.

Yani tek Florya konu da yok.

Her zaman derim bu ülke de başarı her zaman cezalandırılır. Neden arı kovanın çomak sokarız ki anlamıyorum. Korkarım ki bu güzel günleri mum ile arayacağız gibi geliyor bana.

Geri
Üst Alt