Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 3.644
- 910
- 2.023
Rahatlik batiyor dursuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Store geliri olarak 60 milyon hesaplamak yanlış. Orada bir de o ürünlerin gideri, store giderleri falan da oluyor. Orada %25-30 kar vardır.Dediğin miktar taş çatlasın 150m euro yapıyo (aslında o da yapmıyo mesela takım bütçesi sponsorların ödediği ücret dışında 40m ama yine de elimizi korkak alıştırmayalım 60m dan hesaplayalım)
Bu 150m euroluk gider ise şu gelirlere tekabül ediyo
-30 küsür şlden gelen para
-30 boey
-sponsorluk gelirleri
-60m store geliri
Buraya kadar eşit diyelim ama geriye loca satışları,kombine satışları,vip satışları,maç günü bilet satışları,maç günü gelirleri,diğer ıvır zıvır gelirler vs derken minimum 60-70 m civarı para var burada
İşte bu para tam da bbden çıkmaya yetecek para ama yok olmuş nasıl olduysa
bu konusmanın devamı mı varErden Timur bu dönemde böyle konuşabiliyorsa Dursun başkanla yolları ayırmanın vakti gelmiştir.
Hadi ordan 20 düşStore geliri olarak 60 milyon hesaplamak yanlış. Orada bir de o ürünlerin gideri, store giderleri falan da oluyor. Orada %25-30 kar vardır.
Bu kısımlar yeterli benim içinbu konusmanın devamı mı var
erden cok kötü bişey demıs gibi konusuyor herkes
ben de anlamadım bu durumuErden Timur Dursun Özbek hakkında olumsuz bişey yada ben onla çalışmam falan dememiş ki. Burada çoğu kişi neden aksiymiş gibi konuşuyor anlamıyorum. Dursundan pek hazzetmem ama yanlış algılara da gerek yok.
bu kısımda bişey yok kiBu kısımlar yeterli benim için
“Dursun başkan ile kırıldığımız farklı noktalar olabilir ama kimseye bu anlamda ne olursa olsun haksızlık yapılınmasını istemem."
"Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"
bu kısımda bişey yok ki
karı koca bile kavga edıyor
ic siyaseti suhely dursun olmasınGalatasarayın iç siyaseti= bu yönetim
ic siyaseti suhely dursun olmasın