Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep, yöneticiler göze göz diye direkt diyemiyorlar ne yazık ki. Siyaset böyle birsey. Daha açık nasıl konusulurdu inan bilemiyorum. Hırsız var diye üstünü parçalayıp koştursa ancak bu kadar anlasilirdiben de anlamadım bu durumu
herkes kafasında kuruyor
Erden Timur kendisi de diyor bu 2 farklı yöntem bu tartışılmalı. Bir taraf riski yok daha az getiri diğer tarafta daha fazla risk daha yüksek getiri gibi. Burada mesele GK konuşulduğu gibi yapılması Özbek karar verecek ya GK'de anlatıldığı şekilde yapacak Erden Timur'un dediği gibi yada kendi yöntemine dönmek istiyorsa burada tekrar GK'yi toplamalı ve yöntemi detaylıca getirisi-götürüsünü anlatıp öyle onay almalı.Peşkeş kelimesi bence de çok ağır. Ama bunu dile getiren ilk kimdi? Ona bakmak lazım. Sosyal medya da yazılana çok bakmamak lazım. Kulaktan kulağa dolanıyor her şey.
Ama Dursun başkanın asıl görevi Galatasaray menfaatlerini korumak olduğu unutulmamalı. 2 farklı yöntemden finansal olarak hangisi bize daha fazla para kazandıracak ise onu seçmeli. Eğer bunu seçmiyorsa adı peşkeş olmasa da Galatasaray menfaatlerine aykırı davranmak olur. Bu yüzden bence burada kafa karıştıcı bir durum var.
Ayrıca bir inşaat mühendisi olarak Erden Bey'i tebrik ediyorum. Kendisi Galatasaray yapsa bile tüm işleri bir ana müteahhite vermeyelim diyor laf arasında. Boşu boşuna işi yapacak bu ana müteahhite %20-25 müteahhitlik karı vereceğimize işleri kendimizin ayrı ayrı firmalara verilmesi bize daha fazla para kazandıracağını söyledi. Bu detayları bile hesaplıyor. Bravo valla.
İşte bu Galatasaray menfaatlerini korumaktır. Dursun başkanın yaptığı değil.
Sportif AŞ'den kesin ayrıldım diye bir şey etmedi. Yardıma devam edeceğim falan dedi. Yönetimde olma sebebi için de GS siyasetinde olmak istemiyorum dedi. Florya ile ilgili fikir farklılıklarımız var ama yönetimde olmama sebebi bu değil dedi. Peşkeş çekiyor falan lafları da doğru değil fikir ayrılıklarımız olabilir ama haklarının yenmesine de izin vermem tarzı konuştu.başlıkta ayrılma sebebi neden yazmıyor? neden ayrıldıgını açıklamadı mı?
yine hiçbişey söylememiş. gs siyasetinde olmak istemiyorum boş bir laf. saglık, aile gibi bir durum da yok. niye bırakıyor o zaman bu herif. derhal net bir açıklama yapmalı.Sportif AŞ'den kesin ayrıldım diye bir şey etmedi. Yardıma devam edeceğim falan dedi. Yönetimde olma sebebi için de GS siyasetinde olmak istemiyorum dedi. Florya ile ilgili fikir farklılıklarımız var ama yönetimde olmama sebebi bu değil dedi. Peşkeş çekiyor falan lafları da doğru değil fikir ayrılıklarımız olabilir ama haklarının yenmesine de izin vermem tarzı konuştu.
Erden timuru nıye sevmıyorsun??yine hiçbişey söylememiş. gs siyasetinde olmak istemiyorum boş bir laf. saglık, aile gibi bir durum da yok. niye bırakıyor o zaman bu herif. derhal net bir açıklama yapmalı.
En acı taraf ne biliyomusunDursun Özbek'in peşkeş çekip çekmeyeceğini bir kendisi bilir. İnşaat firmalarıyla ortada yetki bile yokken görüşen kendisi.
sevmiyor degilim kızıyorum.Erden timuru nıye sevmıyorsun??
Dayı sen erdene kızıp suheyle nıye basıyon oyunusevmiyor degilim kızıyorum.
Peşkeş kirli ve yanlış bir cümle ama florya olayı en başından beri belli bence ,floryayi almamızda zamanın bakanı murat kurumun ciddi payı oldu malum kurumda koyu gs li ama o dönem biz size veriyoruz bu araziyi ama insaatida bizim şirketlerden birini yaptiracaksiniz gibi bir taahhüt verilmiş muhtemelen yani olan biten bence bu ,evet okadar büyük araziyi bencede büyük bir inşaat şirketi yapmalı ama bu şeffaf ihale ile olmalıDursun Özbek'in peşkeş çekip çekmeyeceğini bir kendisi bilir. İnşaat firmalarıyla ortada yetki bile yokken görüşen kendisi.
Daha neler neler olmuşturEn acı taraf ne biliyomusun
Erden bugün dursunun hangi firmalarla hangi şartlarda görüştüğünü bilmediğini söyledi
Floryayla ilgilenen 1.adamsın,projeyi tasarlayan geliştirensin ama dursunun kimle görüştüğünden haberin yok sana söylenmiyor bile komediye gel
kime basayım dursuna mı?Dayı sen erdene kızıp suheyle nıye basıyon oyunu
E. timur tek basına gs baskanı olmalıDaha neler neler olmuştur
Erden Timur ilaç olacak bir topçuyla anlaşmıştır da Tostos olmaz bu parayı vermeyiz vs.ler yapmıştır
Kombine gelirinden satışından haberi yok
Para getiren hiçbir kanala dahli yok adamın
Resmen adam çalışıyor gelir üretiyor bunlar da ham yapıyor, işe bak.
Tarafsız kalkime basayım dursuna mı?