E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Şampiyonluk bu maçta garanti olursa FB maçı sonrası dursun protesto edilmeli.

Koçun önü de bir güzel açılmış oldu böylece. Artık rahat rahat üç sene şampiyon olurlar.

Sebep olanların abv! Çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah.

Sportif AŞ’de devam edecek misiniz diye net sorunnnn

Galatasaray’da başarı cezasız kalmaz. Galatasaray’da kıskançlık bitmez.
Galatasaray’da kulübün menfaatlerini gözetenler sevilmez. Galatasaray kendi reklamını yapma ve kendi cebini doldurma yeridir. Bir kere daha gördük bunu.

Yavv arkadas yarin sampiyonluk maci var, hakem seni dograyip bir kirmizi bir penalti verse haftaya gule oynaya cikacagin maca, olum kalim maci olarak cikacaksin ve rakibe moral vereceksin. Ne gerek vardi boyle bir aciklamaya...

yıllardır 2 yıl üst üste şamp olup sonraki 2 yıl 5inci-6ıncı vb oluyoruz,umarım o döneme girmemişizdir ama yıllardır böyle oldu, yok bayern gibi domine edicez lafları havada kalıyor.

Beni yanıltan dursun değil erden oldu. Dursun daha önceden sabıkası vardı zaten bu konuda

Dursun gibi başkan cidden bize yakışmıyor. Her konuda yine başarısız tek fark erden timur ve okan buruk'un futbolu sırtlaması.

Yav daha bir de hangi akla hizmet adamın fotoğraflarını felan sunumunda kullanıyorsun Dursun Özbek !!

Söyledim size, bu adamın yönetimini daha önce tecrübe ettik

Resmen Dursun Özbek taktiğiyle milleti oyalama peşinde, bir de topu Erden Timur'a attı her seferinde, 'devam edeceğini umuyorum' diyerek

Geri
Üst Alt