Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.173
- 6.585
- 1.243
Dedik. Bu adam devam etmeyecekse tek bir tane sebebi olabilir. Dursun yönetiminde olmak istemiyor adam demek ki. Neden olmak istemiyor? Çünkü Dursun başkan ve Metin’e güven olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskan olacagını sanmıyorum GS siyasetinde olmak istmiyorum diye listelere bile girmeyen biri direkt o siyasetin tepesinde olup baskan adayı vs olmaz bence.Olmayacak cok belli
2 yil sonra baskan olur umarim
o senin arkadaşlarının gerizekalılığı birazSampiyon olalim cik ne konusacaksan o zaman konus, yarin ters bi sonucta rüzgar tersine doner
8jkli ve fbli arkadaşlarım mesaj atiyor.su an korktu.kacti diyolar
Dursunun arkasında olan taraftarın şahsi çıkarı vardır.Dursunun arkadinda durur bu taraftar
Yolun acik olsun erden timur
Nah dururDursunun arkadinda durur bu taraftar
Yolun acik olsun erden timur
Başkan olacak kişinin İbrahimoviç olayı gibi taraftarı kendi üstünden kandırmasına dayanamamıştırkeşke 10 gün daha bekleseydi açıklama için
boş bir adam. Her kulvarda hakkımızı yediren nadide bir başkanDursunu seven aklı başında bir gsli sanmıyorum ki olsun
Bir taraftan doğru diyorsun diğer taraftan ise açıklaması gerekir hatta belki daha erken bile açıklamalıydı. İlk denilen ve Florya için gösterilen yol Erden Timur'un anlattığı yoldu ve bu şekilde onay alındı. Baskı ile falan bu şekilde yapılması sağlanır ve tekrar Erden Timur'un en azından Florya bitene kadar kalması sağlanır camia tarafından böyle olursa iyi ki yapmış deriz. Diğer tarafı var ki umarım işler kötü gitmeye başlamaz bundan sonra.keşke 10 gün daha bekleseydi açıklama için