E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Bir taraftan doğru diyorsun diğer taraftan ise açıklaması gerekir hatta belki daha erken bile açıklamalıydı. İlk denilen ve Florya için gösterilen yol Erden Timur'un anlattığı yoldu ve bu şekilde onay alındı. Baskı ile falan bu şekilde yapılması sağlanır ve tekrar Erden Timur'un en azından Florya bitene kadar kalması sağlanır camia tarafından böyle olursa iyi ki yapmış deriz. Diğer tarafı var ki umarım işler kötü gitmeye başlamaz bundan sonra.
Erden timur açıklamaları ile dursun'un bütün planlarını bozmuş bir daha beraber çalışırlar mı dursun gidene kadar erden timur kulüpte görev almaz.

Adamın açıklamalarını dinledim burada anlatıldığı gibi matem havası olacak bir durum yok. Ufak tefek pürüzler olabilir onlar da seçim zamanı bence halledilir gibi görünüyor.

düzgün aday ciksaydi bari

Erden timur açıklamaları ile dursun'un bütün planlarını bozmuş bir daha beraber çalışırlar mı dursun gidene kadar erden timur kulüpte görev almaz.
Mecbur kalır babında orada. Sonuçta Florya projesi için falan seçimden sonra da konuşulur ben de her türlü yardımı yağarım falan dedi onun dediği şekilde olması için camianın büyük topları devreye girip sözleri hatırlatıp bir şey olabilir gibisinden. Olmayacağını ben de biliyorum yoksa ama keşke olsa.

abi içerisinde peşkeş kelimesi geçen bir soruyu Galatasaray başkanıyla ilgili bu kadar kolayca sormak nasıl olabiliyor ben onu idrak edemiyorum

Yazın kenara ilk defa şampiyonluk yaşayan bir başkan seçim kazanamayacak ,erden timuru küstürmenin cezasini kesecek bence genel kurul ,ki kesmelide
Yazık ettiler çok yazik

Süheyl Batum, Sportif’e takviyelere başla; 1 sene sonra listeye dahil olurlar

Dursun Özbek korkutulursa ve taraftar ayık olduğunu belli ederse Erden Timur'un devam etmesi sağlanabilir. Yahut Süheyl Batum tarafına bu konuda bu iş yeterince sinyallenirse Erden Timur onlarla dahi çalışabilir gibi geldi bana

Sportif AŞ'de katkı vermeye devam etmen dileğiyle yönetim fark etmeksizin. Florya projesinin başında da olursun umarım.

Karşı çıkıyodun her söylediğimize

Yok öyle olmaz,olamaz,olmamıştır falan

Şimdi aaa öyleymiş demek yerine yanıldım kusura bakmayın demen gerekirdi

Niye bir şeyi düşündüğü için özür dilesin hocam - günün sonunda Galatasaraylıyız hepimiz. Kalıdki Hasan ben dahil bu yönetimin başında çok sağlam temel üzerine kurulmayan bir kadro olduğunu vs diyenlerdendir. Yaklaşımında bir yola girildi sorunsuz sonu görülsün arzusu vardı - haksız denemez bu yüzden. pek gerek yok gibi sanki bu kafalar.

Seni mi kıracağım? Özbek gerçekten dediği verdiği sözden dönmüş özür dilerim, kusura bakma.

Erden Timur'un olmadığı ortamda elle tutulur iş yapmamış bir grup insan ve daha önce çok tepki toplayan dursun özbek kalıyor geriye.

Erden Timur bu kulübin bir çok kere "TR'nin Bayerni" dominasyonuna ulaşması için kilit kişi. Umarım bir şekilde şu şampiyonluk geldiğinde seçim öncesi tatlıa bağlanır.

Kemerburgaz'ı aldık, bırakın Florya'yı yapmayalım,nasıl olsa tapusuyla aldık.Ülkenin ekonomisi düzelir ve konut kredileri uygun seviyeye gelince tekrardan bir proje yaparız.

karşı tarafta kaos hakimken istenmeyen başkanları tekrar aday olup taraftarlarının desteğini kaybetmişken biz niye böyle bir kaos içine girdik anlamış değilim. Dursun Özbek öncesinde de ilk geldiğinde düzgün bir yönetim içinde durup sonra saçma işler yapınca yollanmıştı yine aynı şeylerin içine giriyor 2. görüşeceğiz vakası yaşayabilir.

Dursun Özbek korkutulursa ve taraftar ayık olduğunu belli ederse Erden Timur'un devam etmesi sağlanabilir. Yahut Süheyl Batum tarafına bu konuda bu iş yeterince sinyallenirse Erden Timur onlarla dahi çalışabilir gibi geldi bana
Egoist Ünal, Erden'i istemez.

Geri
Üst Alt