E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Batum Sportif ASin basina getirmek icin tekif etsin. Aysal 1,8 ayakla cukurda. Onu ne yapacak?

Bir soru. Süheyl seçilirse, Erden bir görev alır mı? Erden i isterler mi? Ya da Erden T. kabul eder mi?

Egoist Ünal, Erden'i istemez.
bence tam tersi olabilir var ya - yani ben Ünal Aysal'I o yaşta - o tempo içinde göremiyorum.

kadro ağır dursun diye olabilir - Erden Timur ikna edilirse geri çekilir görüşündeyim.

Nedenini bilmesemde eski iki başkanın isimleri "kullanılıyor" gibime geliyor bana.

Açıklamalarından ben yeni gelen başkanla devam eder diye düşünüyom.Aslında rakip başkan adayının seçimi kazanması için güzel 1 hamlesi var değerlendirmeli kişisel egoları 1 yere bırakıpta..

Suheyl secilir umarim
Al birini vur ötekine. O yapının arkasında Rezan olduğu söyleniyor ki o adamı hiçbir şekilde sevmem, kendini göstermeye çalışan biri. Hele Aysal falan var diyorlar ki takımı sap gibi ortada bırakıp gitmiş biridir kendileri.

Dursun un da verdiği sözleri tutmama gibi bir özelliği var. BB aşamasından çıktık mı, çıkmadıysa Boey parasına ne oldu? Florya iddiaları nelerdir ne durumdadır açıklaması lazım.

Her şeye rağmen takım kurulumunda elini cebine götürme ve transfer başarısından dolayı Dursun benim gene de tercihim olur.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başarısız olup küfür yiyince 6 ay içinde tüyebilir. O durumda Erden Timur ikna edilebilir sanki ha? Gerçi çoktan çürük çileklerle bütçenin içine edilmiş olur ama
Mustafa Cengiz ekibinin ve Süheyl'in birleştiği bir yönetim olabilirdi. Süheyl yönetimde olmalıydı ama başkan Süheyl değil başka biri olmalıydı. Süheyl ve Çetin Soysal fazla siyasi kalıyor ve en önemlisi bu yönetim Ünalsız olmalıydı. O zaman Erden'in girmesi mümkün olabilirdi.

Özetle bu 2 adaydan bize hayır gelmez. Okan Buruk'un aşırı başarılı olmaya devam etmesi gerekiyor. Yoksa 2 yönetim de masada şampiyonluğu verir.

Batum daha dün bunu söyledi. Geçelim yani Erden Timur orada yer almaz.

"Erden Timur'u hepimiz seviyoruz. Galatasaray'ın vizyonunu artırdı. Bir anda Icardi, Torreira'yı burada gördük. Söyledikleri şeyler çok iyi. Ancak Galatasaray'ın vizyonunu 2010'lu yıllarda Ünal Aysal artırdı."

bence tam tersi olabilir var ya - yani ben Ünal Aysal'I o yaşta - o tempo içinde göremiyorum.

kadro ağır dursun diye olabilir - Erden Timur ikna edilirse geri çekilir görüşündeyim.

Nedenini bilmesemde eski iki başkanın isimleri "kullanılıyor" gibime geliyor bana.
Süheyl'in Erden iyi ama devrimi Aysal başlattı demesi o işi imkansız kılıyor bence.

Genel kuruldaki özellikle genç üyeler erden timur sayesinde ozbeke oy vermişti o yüzden bence artık seçilme şansı kalmadı
Fakat hem erdenin hem başkanın açıklaması gereken çok şey var daha

Dursun Aydın Özbek yönetimleri 2. dönemde olmuyor maalesef, ufaktan karşı tarafta yerimizi alalım.

Batum’un listesinde Rezan vardı değil mi? O iş hayatta olmaz. Erden Timur’un stadyum sponsorluğunun detaylarını -hatta sözleşmesini- basına veren bir herif. Lale devri hayırlı olsun
Ben Aysal'ın Terim'i kovmasını eleştiren Batum, Aysal'ı niye sportif aşye aldı onu anlamadım. Ayrıca Rezan da Terim'in avukstı. Bu 3'ünün bir araya gelmesi ilginç.

Geri
Üst Alt