Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.408
- 14.037
- 1.728
Batum Sportif ASin basina getirmek icin tekif etsin. Aysal 1,8 ayakla cukurda. Onu ne yapacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başarısız olup küfür yiyince 6 ay içinde tüyebilir. O durumda Erden Timur ikna edilebilir sanki ha? Gerçi çoktan çürük çileklerle bütçenin içine edilmiş olur amaEgoist Ünal, Erden'i istemez.
bence tam tersi olabilir var ya - yani ben Ünal Aysal'I o yaşta - o tempo içinde göremiyorum.Egoist Ünal, Erden'i istemez.
istedikleri / kapıyı açtıkları çok net... sonrasında top Erden Timur'da ya da onu ikna etmekte gibi.Bir soru. Süheyl seçilirse, Erden bir görev alır mı? Erden i isterler mi? Ya da Erden T. kabul eder mi?
Al birini vur ötekine. O yapının arkasında Rezan olduğu söyleniyor ki o adamı hiçbir şekilde sevmem, kendini göstermeye çalışan biri. Hele Aysal falan var diyorlar ki takımı sap gibi ortada bırakıp gitmiş biridir kendileri.Suheyl secilir umarim
Mustafa Cengiz ekibinin ve Süheyl'in birleştiği bir yönetim olabilirdi. Süheyl yönetimde olmalıydı ama başkan Süheyl değil başka biri olmalıydı. Süheyl ve Çetin Soysal fazla siyasi kalıyor ve en önemlisi bu yönetim Ünalsız olmalıydı. O zaman Erden'in girmesi mümkün olabilirdi.Başarısız olup küfür yiyince 6 ay içinde tüyebilir. O durumda Erden Timur ikna edilebilir sanki ha? Gerçi çoktan çürük çileklerle bütçenin içine edilmiş olur ama
Süheyl'in Erden iyi ama devrimi Aysal başlattı demesi o işi imkansız kılıyor bence.bence tam tersi olabilir var ya - yani ben Ünal Aysal'I o yaşta - o tempo içinde göremiyorum.
kadro ağır dursun diye olabilir - Erden Timur ikna edilirse geri çekilir görüşündeyim.
Nedenini bilmesemde eski iki başkanın isimleri "kullanılıyor" gibime geliyor bana.
Ben Aysal'ın Terim'i kovmasını eleştiren Batum, Aysal'ı niye sportif aşye aldı onu anlamadım. Ayrıca Rezan da Terim'in avukstı. Bu 3'ünün bir araya gelmesi ilginç.Batum’un listesinde Rezan vardı değil mi? O iş hayatta olmaz. Erden Timur’un stadyum sponsorluğunun detaylarını -hatta sözleşmesini- basına veren bir herif. Lale devri hayırlı olsun