E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Süheyl'in Erden iyi ama devrimi Aysal başlattı demesi o işi imkansız kılıyor bence.
bilmiyorum valla yav güven veren karakter çok az bana - önceki seçimde de yani MÖ ve Hamamcıoğlu vardı - karalara bağlamıştım Belmas süreci sonrası hepsi daha iyi olabilirde neleri aşmamız gerek derdim.

Erden Timur ve Cemal Özgörkey güven verdi o kısa süreçte - Colombus bıdı bıdısı fos çıktı. Tek güvenilir adres Erden Timur oldu.

Garipsediğim çok hamle var - o yüzden Erden Timur takımdan elini çekmesinde en azından diye bakıyorum.

Niye bir şeyi düşündüğü için özür dilesin hocam - günün sonunda Galatasaraylıyız hepimiz. Kalıdki Hasan ben dahil bu yönetimin başında çok sağlam temel üzerine kurulmayan bir kadro olduğunu vs diyenlerdendir. Yaklaşımında bir yola girildi sorunsuz sonu görülsün arzusu vardı - haksız denemez bu yüzden. pek gerek yok gibi sanki bu kafalar.

Erden Timur'un olmadığı ortamda elle tutulur iş yapmamış bir grup insan ve daha önce çok tepki toplayan dursun özbek kalıyor geriye.

Erden Timur bu kulübin bir çok kere "TR'nin Bayerni" dominasyonuna ulaşması için kilit kişi. Umarım bir şekilde şu şampiyonluk geldiğinde seçim öncesi tatlıa bağlanır.
Katılıyorum. Sportif AŞ'de yokum veya devam etmeyeceğim tarzı kesin konuşmadı. Florya'da Genel Kurul'da onay alınırken nasıl anlatıldıysa o şekilde yapılmalıdır yoksa tekrar Genel Kurula gidilmelidir. Buraya o yetki alınan Genle Kurul'u raporları ve anlatılışını da koyalım ki hatırlayalım.

Mustafa Cengiz ekibinin ve Süheyl'in birleştiği bir yönetim olabilirdi. Süheyl yönetimde olmalıydı ama başkan Süheyl değil başka biri olmalıydı. Süheyl ve Çetin Soysal fazla siyasi kalıyor ve en önemlisi bu yönetim Ünalsız olmalıydı. O zaman Erden'in girmesi mümkün olabilirdi.

Özetle bu 2 adaydan bize hayır gelmez. Okan Buruk'un aşırı başarılı olmaya devam etmesi gerekiyor. Yoksa 2 yönetim de masada şampiyonluğu verir.
Bence Rezzan ve Aysal dışında uyumsuzluk çıkaracak sivri biri yok. Rezzan kendisi primci olduğu için Erden Timur'dan faydalanmak adına razı olur, Ünal Aysal'ın ise önce bir başarısız olması gerek, dediğin gibi egoist biri ama eleştiri duymaya hiç gelemiyor, küfür işitmeye başladığı anda o da razı olur

Esas soru şu: Süheyl Batum ekibinin Florya rantında ne kadar gözü var? Dursun'u biliyoruz ama bunlar da iyi olmayabilir yani

Ben Aysal'ın Terim'i kovmasını eleştiren Batum, Aysal'ı niye sportif aşye aldı onu anlamadım. Ayrıca Rezan da Terim'in avukstı. Bu 3'ünün bir araya gelmesi ilginç.
3 konu var benim tahmin ettiğim Süheyl'in listesi oluşmasında

1) Siyasi görüntü verilmesi bu kesimi tetikledi - güçlü isimler olsun diye toplandılar
2) Bakalım camia burun farkıyla seçim kalan Dursun'a şimdi nasıl bakıyor
3) Projeler - konuşulan paraların hali somut olarak açık açık anlatılsın (Bu noktada Dursun darbeyi yedi biraz çünkü "kapım açık" demek çok üstü kapalı geçiştiriyor o soruyu)

temeli bu 3ü o listenin - birbirleri ile bağlantıları bende muamma - Rezan'ı ben GS içindeki ROK gibi görüyorum.

Ben Aysal'ın Terim'i kovmasını eleştiren Batum, Aysal'ı niye sportif aşye aldı onu anlamadım. Ayrıca Rezan da Terim'in avukstı. Bu 3'ünün bir araya gelmesi ilginç.
Rezan yönetimdeyken Terim ile arası açıldı, aramız iyi diye numara yapıyor. Normal Aysal ile yakınlaşması. Zaten anti yönetim kafasıyla kurulan bir ortaklık. Kimsenin birbirine yakınlığı yok. Bir de BElmas yönetimi sponsorluk yalanını Erden Bey üstünden kapatmak için ilk seneleri düşük, sonrakileri yüksek sözleşme yapmışlardı. Bunda da içinde bulunduğu yönetim yerine Erden Timur’u suçlamıştı. Hırslı ve geçinilmez birisi izlenimi veriyor. Ayrıca Kadın Futbol takımının 7 yemesinin, leş takımı kuran da kendisi. Üç kuruş para verip güçlenmeye çalışıyor.

Edit: Can belirtmiş zaten siyasi düşünce farkı da var net şekilde. Karşıt düşüncedeki birinin Florya projesini yapması imkansız bu arada. Adamlar istemezse imar vermez sana

Aysal 83 yasina girecek. Daha neyin pesinde bu adam? O yasinda bazi adamlar torununun cocugunu sevmekle ilgileniyor.

Katılıyorum. Sportif AŞ'de yokum veya devam etmeyeceğim tarzı kesin konuşmadı. Florya'da Genel Kurul'da onay alınırken nasıl anlatıldıysa o şekilde yapılmalıdır yoksa tekrar Genel Kurula gidilmelidir. Buraya o yetki alınan Genle Kurul'u raporları ve anlatılışını da koyalım ki hatırlayalım.

Mertensle anlaştık diyor zaten. Gidecek adam böyle şeylerle uğraşmaz

Aysal keyif yapacak diye komple bir sistemi yok etmenin ne anlamı var?

Erden Timur neden şimdi konuştu demek çok saçma

Hep alttan mı alacak bu adam

Herkes her şeyin ne olduğunu bilsin çok iyi oldu

Keşke aylar önce konuşsaydı

Topçular Erden ağabey gidiyor diye demotive olmazlar, aksine ona bir şampiyonluk hediye etmek isterler
Erden konsantrasyon bozulmasın diye devam etmeyeceğini açıklamadığı için uyanık dursun bu durumu kullanıp sürekli erdenin ismini,resmini kullanıp sanki onla berabermiş gibi gösteriyodu,erden reyiz akıllı olduğu için bu durumun hemen önüne geçti şahane bir hamleyle

Geçen seçimi hem erden sayesinde hem de erden olmasına rağmen 100 oy farkla zar zor kazanabilmiş birisinin bunu kullanmak istememesi pek mantıklı olmazdı zati

dursun adlı herif taraftarın kendisini sevdiğini ve bayağı kredisi olduğunu düşünüyor sanırım ciddi ciddi
E var öyle bir tayfa forumda bile var sonuçta

Bir de umrunda değil abi

Rantçı tipler böyledir. Malum partideki insanları düşün. Hiçbirinin rezil olma gibi bir derdi var mı. Tek dertleri malı götürmek. İsteyen istediğini desin çoktan ham yapmış olacak. Bak Riva'yı ham yaptı yanına kaldı

Ya sakin olun azıcık. Yönetim Kurulunda olmayacağım diyor ki mevcut YK'da da yok zaten. Yine Sportif A.Ş'de devam eder. Küskünlük falan olsa kamera karşısına geçer mi?
Dursunla proje konusunda da farklı fikirde olması çok normal. İrfan Hoca ile Okan hoca da çoğu konuda zıt fikirlere sahip ama baktığında takımın oynadığı top ortada.
Rahat

Geri
Üst Alt