- 6 Eylül 2014
- 83.161
- 56.752
- 4.283
Bunları dusunuyorsa sportif aş de olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum valla yav güven veren karakter çok az bana - önceki seçimde de yani MÖ ve Hamamcıoğlu vardı - karalara bağlamıştım Belmas süreci sonrası hepsi daha iyi olabilirde neleri aşmamız gerek derdim.Süheyl'in Erden iyi ama devrimi Aysal başlattı demesi o işi imkansız kılıyor bence.
Katılıyorum. Sportif AŞ'de yokum veya devam etmeyeceğim tarzı kesin konuşmadı. Florya'da Genel Kurul'da onay alınırken nasıl anlatıldıysa o şekilde yapılmalıdır yoksa tekrar Genel Kurula gidilmelidir. Buraya o yetki alınan Genle Kurul'u raporları ve anlatılışını da koyalım ki hatırlayalım.Niye bir şeyi düşündüğü için özür dilesin hocam - günün sonunda Galatasaraylıyız hepimiz. Kalıdki Hasan ben dahil bu yönetimin başında çok sağlam temel üzerine kurulmayan bir kadro olduğunu vs diyenlerdendir. Yaklaşımında bir yola girildi sorunsuz sonu görülsün arzusu vardı - haksız denemez bu yüzden. pek gerek yok gibi sanki bu kafalar.
Erden Timur'un olmadığı ortamda elle tutulur iş yapmamış bir grup insan ve daha önce çok tepki toplayan dursun özbek kalıyor geriye.
Erden Timur bu kulübin bir çok kere "TR'nin Bayerni" dominasyonuna ulaşması için kilit kişi. Umarım bir şekilde şu şampiyonluk geldiğinde seçim öncesi tatlıa bağlanır.
Bence Rezzan ve Aysal dışında uyumsuzluk çıkaracak sivri biri yok. Rezzan kendisi primci olduğu için Erden Timur'dan faydalanmak adına razı olur, Ünal Aysal'ın ise önce bir başarısız olması gerek, dediğin gibi egoist biri ama eleştiri duymaya hiç gelemiyor, küfür işitmeye başladığı anda o da razı olurMustafa Cengiz ekibinin ve Süheyl'in birleştiği bir yönetim olabilirdi. Süheyl yönetimde olmalıydı ama başkan Süheyl değil başka biri olmalıydı. Süheyl ve Çetin Soysal fazla siyasi kalıyor ve en önemlisi bu yönetim Ünalsız olmalıydı. O zaman Erden'in girmesi mümkün olabilirdi.
Özetle bu 2 adaydan bize hayır gelmez. Okan Buruk'un aşırı başarılı olmaya devam etmesi gerekiyor. Yoksa 2 yönetim de masada şampiyonluğu verir.
3 konu var benim tahmin ettiğim Süheyl'in listesi oluşmasındaBen Aysal'ın Terim'i kovmasını eleştiren Batum, Aysal'ı niye sportif aşye aldı onu anlamadım. Ayrıca Rezan da Terim'in avukstı. Bu 3'ünün bir araya gelmesi ilginç.
Rezan yönetimdeyken Terim ile arası açıldı, aramız iyi diye numara yapıyor. Normal Aysal ile yakınlaşması. Zaten anti yönetim kafasıyla kurulan bir ortaklık. Kimsenin birbirine yakınlığı yok. Bir de BElmas yönetimi sponsorluk yalanını Erden Bey üstünden kapatmak için ilk seneleri düşük, sonrakileri yüksek sözleşme yapmışlardı. Bunda da içinde bulunduğu yönetim yerine Erden Timur’u suçlamıştı. Hırslı ve geçinilmez birisi izlenimi veriyor. Ayrıca Kadın Futbol takımının 7 yemesinin, leş takımı kuran da kendisi. Üç kuruş para verip güçlenmeye çalışıyor.Ben Aysal'ın Terim'i kovmasını eleştiren Batum, Aysal'ı niye sportif aşye aldı onu anlamadım. Ayrıca Rezan da Terim'in avukstı. Bu 3'ünün bir araya gelmesi ilginç.
Katılıyorum. Sportif AŞ'de yokum veya devam etmeyeceğim tarzı kesin konuşmadı. Florya'da Genel Kurul'da onay alınırken nasıl anlatıldıysa o şekilde yapılmalıdır yoksa tekrar Genel Kurula gidilmelidir. Buraya o yetki alınan Genle Kurul'u raporları ve anlatılışını da koyalım ki hatırlayalım.
Erden konsantrasyon bozulmasın diye devam etmeyeceğini açıklamadığı için uyanık dursun bu durumu kullanıp sürekli erdenin ismini,resmini kullanıp sanki onla berabermiş gibi gösteriyodu,erden reyiz akıllı olduğu için bu durumun hemen önüne geçti şahane bir hamleyleErden Timur neden şimdi konuştu demek çok saçma
Hep alttan mı alacak bu adam
Herkes her şeyin ne olduğunu bilsin çok iyi oldu
Keşke aylar önce konuşsaydı
Topçular Erden ağabey gidiyor diye demotive olmazlar, aksine ona bir şampiyonluk hediye etmek isterler
E var öyle bir tayfa forumda bile var sonuçtadursun adlı herif taraftarın kendisini sevdiğini ve bayağı kredisi olduğunu düşünüyor sanırım ciddi ciddi
Mertensle anlaştık diyor zaten. Gidecek adam böyle şeylerle uğraşmaz