E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Ayrıca ihale malum gruba verilecekse su fona yatirsak daha iyi. Kuzenim onlarla çalışıyordu(üst düzey yönetici, sahipleriyle hep iç iceydi), ne kadar ilginç ve mafyatik bir aile olduğunu anlattı. Yurt dışı islerinde ne kadar özensiz olduklarınida biliyorum. Yurtiçi nasıl bilgim yok. Orada ölen bir sürü işçiyi sigortasız bir şekilde oralardan rastgele turist olarak gönderilme durumuda var ailelerine 5 kuruş vermeden. Sahiplerinin ne kadar kaba* ve kötü* konuştuklarını, silahla sunla bunla kaç kişiyi tehdit ettiklerini söylemiyim bu siirtli güzel ailenin. Şahsen onların yaptığı binalardan birinde bedava olsa oturmam, cezayirde yaptıkları konutlar daha sıvası yapılırken eğildiği için bakana bir sürü rüşvetle ancak dogrulttular. Toplantılarda kuzenimde olduğu için çok yakinen biliyorum.

Daha neler neler olmuştur

Erden Timur ilaç olacak bir topçuyla anlaşmıştır da Tostos olmaz bu parayı vermeyiz vs.ler yapmıştır

Kombine gelirinden satışından da haberi olmadığını söyledi bugün

Para getiren hiçbir kanala dahli yok adamın

Resmen adam çalışıyor gelir üretiyor bunlar da ham yapıyor, işe bak.

Tostos her hareketiyle gitmeye zorlamış resmen
Genel kurulda konusma yapmamiz gerekiyor.

"Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz"

burada direkt mesajı vermiş bence.

yoksa direkt, "yönetimde yer almamamın sebebi florya değil" derdi, geçerdi.

bence erden beyin florya projesi ile ilgili beklentisi vardı. gs dinozorları ise o pastadan bir çatal bile vermediler kendisine. bu sebeple de erden bey kendisini geri çekti bence.

"Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz"

burada direkt mesajı vermiş bence.

yoksa direkt, "yönetimde yer almamamın sebebi florya değil" derdi, geçerdi.

bence erden beyin florya projesi ile ilgili beklentisi vardı. gs dinozorları ise o pastadan bir çatal bile vermediler kendisine. bu sebeple de erden bey kendisini geri çekti bence.
Bu konuda hakkını yemeyelim, en baştan nefin kesinlikle dahil olmayacağını söyledi. Kendisine güvenme sebebim budur

Bide kafalar piril piril
Neymis efendim 900m dolar kar yapcakmisiz ordan bababababa
Lan siz hangi ülkede yasadiginizi unuttunuz galiba?

Şöyle bir yorum gördüm sözlükte “” pasta büyük tamamının Galatasaray’a bırakılmayacağı açık dursun kazanırsa florya satılır parası kırdırılır bankalar birliği borcu kapanır kalanı transfere harcanır Süheyl kazanırsa floryaya çivi çakılmaz arsa bizde kalır “” katılıyorum bir de şu geyik var gs nin borcu kapatılırsa bayern olma hayali gerçekten buna inanan varsa elimde satılık köprü var reisler bu ülkede bu ekonomide bu enflasyonda ve daha önemlisi bu siyasi ortamda bunun olma ihtimali sıfır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyleyım paraları

cimbom sampiyon olsun

yansın tüm paralar diyen murat karadan nerelere geldık
Paralar Galatasaray icin harcanacaksa yansin tüm paralar lakin birilerine peşkeş çekilecekse peşkeş çekenleri benzin döküp yakarız.

Bu konuda hakkını yemeyelim, en baştan nefin kesinlikle dahil olmayacağını söyledi. Kendisine güvenme sebebim budur
öyle bir açıklamasını görmedim.

"nef" olarak değil ama yine de bir beklentisi olabilir ve son derece doğaldır yaw. sonuçta inşaat sektörü, adamın profesyonel olduğu bir saha ve türkiyenin en değerli arazilerinden birinde çok ciddi bir inşaat projesi söz konusu.

bu arada bunu eren timur'u eleştirmek için söylemedim.

bence kendisi çok başarılı bir yöneticidir. insani ilişkileri çok iyi, kendisini iyi ifade edebilen, vizyoner bir adamdır. gs'ın bu durumda olmasında da çok ciddi emeği vardır.

bütün bu durumların sonucu olarak, ben de kendisinin yerinde olsam ben de bir beklenti içinde olurdum. aksi durumda kırılırdım doğal olarak ve motivasyonumu kaybederdim.

bir şirkette çalışıyorum.
işimi en iyi ben yapıyorum.
şirketi şaha kaldırmışım, herkes çok memnun.
işin sonunda bir ödül (florya inşaat işi) var ve benim profesyonel alanım.

tabiki en iyisinin olmasını isterim. bunda ne illegal ne de etik dışı bir durum var.

eskiden olduğu gibi transferlere, bazı branşlara falan NEF ile sponsor olacak sadece demek ki.

sokayım böyle işe yav, ulan dursun şurda kaç sene ömrün var bırak şu cebini ve yaladığın tarafları

Geri
Üst Alt