- 27 Ocak 2010
- 132.111
- 97.149
- 5.488
fmden sonra ısınamadım çok detaysız ve basit geliyorSabah akşam bu oyunu oynuyorum. Seks meks hersey bitti hayatımda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fmden sonra ısınamadım çok detaysız ve basit geliyorSabah akşam bu oyunu oynuyorum. Seks meks hersey bitti hayatımda
Peder fmci ben ise fifaciyim. (Seks hayatı daha haraketli olanlar hep fifayi tercih eder)fmden sonra ısınamadım çok detaysız ve basit geliyor
Ultimate teamde berbat. Aylarca kasarsin bı b.k vermez, şimdi dandik altın paketinden paso 96-97lik adamlar çıkıyor. Biz bı taraflarimizi yırttık bu herifleri alalım diye..Yahu koskoca EA’sin bazı mallıkları nasıl ısrarla yıllardır sürdürüyorsun. Hala 18 kişilik maç kadrosu oluşturma mallığından vazgeçilmedi mesela neredeyse tüm büyük organizasyonlarda 21 kişiye çıktı hala EA oyununda 18 kişi.
He bir de Teknik Direktör Kariyer Modunda şampiyon da yapsan, CL şampiyonu da olsan yönetimin belirlediği salak hedefleri yapmadın diye görevden alınıyorsun. Mesela Pendik’i alıp Türkiye Şampiyonu yapıyorsun ama 2 tane genç oyuncu almadın diye sözleşme feshediliyor. Oyunu yapanların futbolun gerçekleriyle çok alakaları yok