EA Sports FC 25

Hazir fifa konusu günceldeyken tavsiye almak isterim dostlar. 8m coin var. Kadro şuan böyle. Maradona kanat olani yapip lw ye atip bale i forvet yapmayi düşünüyorum. Var mi baska tavsiyeler maradona cam alirsam palmer iskartaya çıkıyor sıkıntı oluyor palmeri sağa koysam olise boşa düşüyor vs vs. IMG-20250216-WA0001.webp

ligde ve cl'de şampiyonluğa 1 ay kala enis kirazoğlu kovuluyor bu nasıl oyun lan

PS4'den sonra ilk kez pcde oynamaya başladım ama muazzam bir ses düşüklüğü var oyunda sorun oyunda mı laptopda mı anlayamadım diğer oyunlarda böyle değil

En son İngiltere Tots yayın haftasında oynadım.

Sıfır coin ve fp harcayarak kurduğum kadro ile 12 galibiyet aldım.

Ödüller süperdi ama tabii ki ea sağ olsun en fazla tavşan dişli sinsi Fernandes attı. Ondan nefret ettiğimden yedeklere bile almam.

05987e1e-aea8-4b77-8709-49906708ced1.webp

d1a62fbe-4707-4006-8322-a2f4e2b0f401.webp

Kadrodaki tüm oyuncular ya kadro kurma görevi ile yapılan oyuncular ya da paketten çıkan ve satılamayan oyuncular.

3 yıldır marketten oyuncu almıyorum. Bu da böyle garip challenge diyelim.

Coinleri bir siteye satıp ekipman ve oyunun maliyetini çıkarıyorum. Herkese tavsiye ederim. Şu an beni oyunda tutan tek motivasyon kaynağı oyundan çıkan yüksek kartlar değil bu kadro ile max. galibiyetleri alıp coinleri satmak.

Xbox'dan bu yıl ayrılıp PS tarafına geçiyorum. Aslında memnundum xbox'dan ama tüm turnuvalar PS'ye düzenlendiğinden dolayı bu geçişi yapıyorum. Bu sene coin satarak kazandığım 450 € ile Almanya'dan arkadaşa PS'yi aldırdım. Temmuzda geliyor FC 26'dan devam ederiz artık.

Bu ara arkadaşlarla full Pro Lig takılıyorum. Ben hep Ultimate oynuyordum bu da bayağı keyifliymiş. Bayağı bir sardı neredeyse her akşam 2 saat oynuyoruz :red:

Kadro şu hale geldi. Full satilamaz ile oynuyorum. Ultimate tots sonrasi bütün coinlerle ultra bir kadro kurup oyunu bitirmeyi düşünüyorum. 14m coin var hesapta. Wl de min 11 max 15 arası skor değişiyor.

IMG-20250531-WA0011.webp

Xbox old gende herkes esporcu gibi oynuyor FC 26da PS 5e geçip biraz makara yapabilirim

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Online olarak sadece Season modunu oynuyorum. Iki sey ziyadesiyle sinir bozuyor;
--Farki acinca kapatip giden bineler. Anladigim kadariyla bir cezasi da yok, sadece maci kaybetmis oluyor. Iki veya daha fazla farkla onde oldugum 10 macin 7-8'i bu sekil bitiyor.
--EA'in gunduz maci fantazisi. Sahanin yarisi karanlik yarisi parliyor. Nefret ediyorum gunduz maclarindan.

Eyyorlamam bu kadar.

Çıktığı dönem aldım, en son Ekim ayında falan oynadım.
Oyunlara olan ilgimi kaybettim sanırım.

Geri
Üst Alt