EA Sports FC 25

Selamlar, teşekkür ederim. Sen nasılsın?

EA Play Pro şu an yıllık 120$, EA Play yıllık 40$. Zamlanmadan önce EA Play Pro çok avantajlıydı ama şu an pek bir espirisi kalmadı. Hem F1 hem de FC25 oynarım, diğer EA oyunlarına da arada bakarım derseniz 4000₺ EA Play Pro için verilebilir, yoksa zaten FC25'in kendisi Steam ve EA App üzerinde 70$, Epic Games Store üzerinde de 2600₺. Oyun, EA Play basic aboneliğe (GamePass ile de gelen de bu) 2025 Mayıs/Haziran gibi eklenir.

Ekli dosyayı görüntüle 254212
Teşekkürler bende iyim.

FC 25'in erken siparişini yaptım ama sanki hatırladığım xbox üzerinden game pass ultimate veya ea play olmadan oyunu oynayamıyorduk gibi. Mutlaka birine üye olmak gerekiyordu. Eğer hala öyleyse yıllık 40 dolar olan ea play'i alsam yeterli oluyor mu?

Game pass hala çok mantıklı gibi duruyor ama zaman olmadığından sadece fifa oynayabiliyorum diğer oyunlara bakma fırsatı hiç olmuyor.

Bizimle lisans yaptiklari icin ilk defa erken siparis yaptim. Guya bu sene almiyacaktim oyunu

Teşekkürler bende iyim.

FC 25'in erken siparişini yaptım ama sanki hatırladığım xbox üzerinden game pass ultimate veya ea play olmadan oyunu oynayamıyorduk gibi. Mutlaka birine üye olmak gerekiyordu. Eğer hala öyleyse yıllık 40 dolar olan ea play'i alsam yeterli oluyor mu?

Game pass hala çok mantıklı gibi duruyor ama zaman olmadığından sadece fifa oynayabiliyorum diğer oyunlara bakma fırsatı hiç olmuyor.

Hayırlı olsun, şimdiden iyi eğlenceler. Mağazada şöyle bir ibare var;

1722004712902.webp

1722004867889.webp
1722004882529.webp
1722004939806.webp

Hayırlı olsun, şimdiden iyi eğlenceler. Mağazada şöyle bir ibare var;

Ekli dosyayı görüntüle 254305

Ekli dosyayı görüntüle 254306
Ekli dosyayı görüntüle 254307
Ekli dosyayı görüntüle 254308

Teşekkür ederim çok sağol.

Hee o zaman ben siparişi verirken Game Pass Ultimate Ağustos'un ortasında bittiğinden plan olarak da otomatik bir şekilde game pass i seçmiş oldu. Mecbur devam edeceğiz herhalde :(

Son düzenleme:
Teşekkür ederim çok sağol.

Hee o zaman ben siparişi verirken Game Pass Ultimate Ağustos'un ortasında bittiğinden plan olarak da otomatik bir şekilde game pass i seçmiş oldu. Mecbur devam edeceğiz herhalde :(
PC tarafında kullanmıyorsanız Core abonelik alabilirsiniz, abonelikleri yönet kısmından ayarlanıyor

tenor.gif

Geri
Üst Alt