Emre Kalem
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 2.002
- 1.769
- 698
2 senedir Ultimate Team oynamıyorum.. Bu sene aldım ama oyun mekaniği baya degişmiş.. Bir haftaya alışırım umarım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene kadınlar dahil olunca alma şansım olmuştu, 1.20lik kadınlar peleden iyi olunca cildirmistim. Neden fifadan uzun süre uzak durduğumu tekrar hatırladım. En son fifa99 oynamıştım, sonrasında 24 oynadim(uzun soluklu)2 senedir Ultimate Team oynamıyorum.. Bu sene aldım ama oyun mekaniği baya degişmiş.. Bir haftaya alışırım umarım..
Harikasin üstad.86 Potansiyel.
SoFIFA database güncellemesini yaptı ♥
Ekli dosyayı görüntüle 263254
Ekli dosyayı görüntüle 263255
Bodrumdaki çocuk kimmiş yav takibe alalim
Enes ÖğrüceBodrumdaki çocuk kimmiş yav takibe alalim
Yetenekli mi cidden bu kadar ? İlk defa adini duydumEnes Öğrüce![]()
Ben Altay'da 2 maçını bilemedin 3 maçını izlemişimdir. Onlarda çok sıyrıldığı 1 maçı vardı ama Altay'ı takip eden arkadaşım çok övüyordu bu çocuğu. Hiç İstanbul falan yapmadan inşallah Avrupa yapar falan diyorduYetenekli mi cidden bu kadar ? İlk defa adini duydum
Bize gelsin yav. Orta saha yedekten yetiscek adam lazım. Tarzı nasildi ustad? Oyun kurucu mu kesici mi? Çift yönlü müBen Altay'da 2 maçını bilemedin 3 maçını izlemişimdir. Onlarda çok sıyrıldığı 1 maçı vardı ama Altay'ı takip eden arkadaşım çok övüyordu bu çocuğu. Hiç İstanbul falan yapmadan inşallah Avrupa yapar falan diyordu
Tekniği de iyi fiziği de iyi bir merkez oyuncusu gibi görünüyor ama hakkında çok yorum yapacak kadar maalesef izlemedim.Bize gelsin yav. Orta saha yedekten yetiscek adam lazım. Tarzı nasildi ustad? Oyun kurucu mu kesici mi? Çift yönlü mü
Tipik EA çok yakında ilk Update ile oyunun içine edecektir eminimOyun keyifli inş bozmazlar