EA Sports FC 25

2 senedir Ultimate Team oynamıyorum.. Bu sene aldım ama oyun mekaniği baya degişmiş.. Bir haftaya alışırım umarım..

2 senedir Ultimate Team oynamıyorum.. Bu sene aldım ama oyun mekaniği baya degişmiş.. Bir haftaya alışırım umarım..
Geçen sene kadınlar dahil olunca alma şansım olmuştu, 1.20lik kadınlar peleden iyi olunca cildirmistim. Neden fifadan uzun süre uzak durduğumu tekrar hatırladım. En son fifa99 oynamıştım, sonrasında 24 oynadim(uzun soluklu)

Bu sabah ilk kez oynadim bu oyunu ve ilk mac FB-GS oynamistim ve 1-3 kazanmistim. Vay be.

Yetenekli mi cidden bu kadar ? İlk defa adini duydum
Ben Altay'da 2 maçını bilemedin 3 maçını izlemişimdir. Onlarda çok sıyrıldığı 1 maçı vardı ama Altay'ı takip eden arkadaşım çok övüyordu bu çocuğu. Hiç İstanbul falan yapmadan inşallah Avrupa yapar falan diyordu

Ben Altay'da 2 maçını bilemedin 3 maçını izlemişimdir. Onlarda çok sıyrıldığı 1 maçı vardı ama Altay'ı takip eden arkadaşım çok övüyordu bu çocuğu. Hiç İstanbul falan yapmadan inşallah Avrupa yapar falan diyordu
Bize gelsin yav. Orta saha yedekten yetiscek adam lazım. Tarzı nasildi ustad? Oyun kurucu mu kesici mi? Çift yönlü mü

Bize gelsin yav. Orta saha yedekten yetiscek adam lazım. Tarzı nasildi ustad? Oyun kurucu mu kesici mi? Çift yönlü mü
Tekniği de iyi fiziği de iyi bir merkez oyuncusu gibi görünüyor ama hakkında çok yorum yapacak kadar maalesef izlemedim.

Belki @Suat Kara abim biliyordur bu genci, müsait olduğunda bizim için yorumlar. Hatta başlığını da açayım ben

Web App'te 0 TL ile SBC kasa kasa şöyle bir kadro kurabildik ama 10 saatlik deneme erişimi açılmıyor xboxta oynayamıyorum. Daha FC 24' futtan gelecek olan paketler vs var derken fena başlangıç olmadı gibi

1727185765348.webp

3-5-2 sistemini denedim. Valla Icardi'nin paslari mükemmel bu oyunda. Osimhen'e cok assist yapti haha :asd:

Denemesi süresi ile denedim oyun bir miktar değişmiş geldi. Bu haliyle bu fiyat etmez ancak osimhen-icardi sağolsun ilk indirimde alırım herhalde.

Geri
Üst Alt