Erken erişim ile bugün oynamaya başladım, takım çok keyifli olmuş. Optimizasyon sorunu var biraz, Ultra için sistemim gayet yeterli ve fazla bile, oyun içi çok akıcı ama köşe vuruşu, penaltılar ve freekickler de ciddi fps drop oluyor ağırlaşıyor, tüm ayarları denedim şimdilik en düzgün orta ayarda çalışıyor, düşük yapınca oyun içi akıcılıkta gidiyor. Güncelleme gelene kadar ultraya geçemeyeceğiz anlaşılan hehe.
Icardi'nin son 3 maçta 3 gol attığı için yükseltmişler sanırım geçen sene 83'den bu sene 81'e düşürmüşlerdi ama geri 84'e çıkarmışlar. Osimhen bize ilk geldiğinde 89'du yalnız onu hatırlıyorum. Apo 79'du 82'ye çıkmış bence fazla Apo'nun hakkı 80 falan fakat Shancez 83'den 81'e düşürülmüş bu da enteresan. Torriera 83'den 85'e çıkmış, Yunus 79'du geçen sene 82'ye çekilmiş Barış 79'dan 80'e çıkmış bence Yunus 80-81, Barış 82-83 olmalıydı. Sane geçen sene 85'di bu sene 82 klasik düşürme Osimhen'de de gördük bunu. Eren geçen sene 75'di hala 75. Sallai 77'den 78'e çıkmış, Lemina hala aynı noktada değişmemiş. Ilkay 85'den 83'e düşürülmüş. Jakobs 79'dan 75'e kadar geriledi oyun güncellendikçe, Kaan 78'den 76'ya kadar geriledi zaman içinde.
Genel Ratingler şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 303429
İlk galibiliyet, umarım gerçekte de yeneriz hehe.
Ekli dosyayı görüntüle 303430
Türkçe spiker güzel olmuş ama bazen sapıtıyor, mesela geçen maç kornerden gol attığımda "harika bir kontra atak sonucu gol" dedi
Sane'nin animasyonları çok güzel, Icardi'nin özel yeteneğini silmişler sanırım, aşırtma atınca icon çıkıyordu üstünde.
3-5-2 ve 4-4-2 oynamak çok keyifli, karşınızda ağır takım gelirse ikinci yarı 3-5-2 veya 4-4-2 ye dönün acayip zevkli oluyor .
Takım geneli bence güzel olmuş, PSG-Liverpool-Bayern vs gelince ezilmiyorsun oynadığın rakibe.