- 2 Nisan 2012
- 41.514
- 20.655
- 2.748
OB'ye inat bu oyunu alıp Galatasarayımızı ŞL'de hak ettiği üst tura çıkartacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyyİlk izlenimim olumlu
iyi mi üstad
Offline oynayan birisi için yine futbol ile alakası olmayan bir oyun olmuş, online için zaten aman aman bir değişim yok. Dün buna ayırmıştım vaktimi, beklentim de yüksekti ama çok üzdü maalesef. EA'in futbola benzer çıkarttığı son oyun FIFA 16 galiba, Frostbite ile içinden geçtiler futbolun.İlk izlenimim olumlu
iyi mi üstad
Authentic gameplay'e fena değil diyorlardı yav.Offline oynayan birisi için yine futbol ile alakası olmayan bir oyun olmuş, online için zaten aman aman bir değişim yok. Dün buna ayırmıştım vaktimi, beklentim de yüksekti ama çok üzdü maalesef. EA'in futbola benzer çıkarttığı son oyun FIFA 16 galiba, Frostbite ile içinden geçtiler futbolun.
Bayağı fena. Hala buz pistinde kayıyor gibi futbolcular, herkesin çeviklik +50 devam ediyor. Dediğim gibi offline oynayacak futbolsever birisi hiç buralara bakmasın. FIFA 16'yı modlayıp oynasın ya da PES 2021'i modlayıp oynasın. Kaleci animasyonları çok daha doğal güzel görünüyor 26'da, onun dışında oynanıştan bir halt olmaz.Authentic gameplay'e fena değil diyorlardı yav.
Onlarda 500 sene önceden kaldı ahbert Kerhen alacağız başka futbol oyunu yok maalesefBayağı fena. Hala buz pistinde kayıyor gibi futbolcular, herkesin çeviklik +50 devam ediyor. Dediğim gibi offline oynayacak futbolsever birisi hiç buralara bakmasın. FIFA 16'yı modlayıp oynasın ya da PES 2021'i modlayıp oynasın. Kaleci animasyonları çok daha doğal güzel görünüyor 26'da, onun dışında oynanıştan bir halt olmaz.

fm var dostumOnlarda 500 sene önceden kaldı ahbert Kerhen alacağız başka futbol oyunu yok maalesef![]()
Onu ne zamandır kendin oynayabiliyorsun muz.fm var dostum
ama akıl beyin yürek cesaret ister
Dostum 2k futbol yapacak diyorlardı kolpa mı o işBayağı fena. Hala buz pistinde kayıyor gibi futbolcular, herkesin çeviklik +50 devam ediyor. Dediğim gibi offline oynayacak futbolsever birisi hiç buralara bakmasın. FIFA 16'yı modlayıp oynasın ya da PES 2021'i modlayıp oynasın. Kaleci animasyonları çok daha doğal güzel görünüyor 26'da, onun dışında oynanıştan bir halt olmaz.
Ses seda yokDostum 2k futbol yapacak diyorlardı kolpa mı o iş
Çok da öyle değil açıkçası, oyuncu yüzleri dışında aşağı kalır yanı yok diğer oyunların. PES 2021 zaten modlandığında en iyi futbol oyunu oluyor. Kariyer falan yaparım diyorsanız alternatifi yok bence.Onlarda 500 sene önceden kaldı ahbert Kerhen alacağız başka futbol oyunu yok maalesef![]()
Muhtemelen FIFA lisansını onlar alacak. Lisans boşta, Konami'nin almayacağı kesin. Muhtemelen TakeTwo ile anlaşacaklar.Dostum 2k futbol yapacak diyorlardı kolpa mı o iş