Ceza yetkisi olan aktif bir yönetici yoktur, gelince verirler gerekiyorsa.
{taptap©}
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza yetkisi olan aktif bir yönetici yoktur, gelince verirler gerekiyorsa.
{taptap©}
yok öyle adam annemize küfretti tüm e-bilete karşı çıkmayanlara ceza verilmezse ekran görüntüsünü aldım , ablam avukat yarın ona verecem
öyle yok yani isteyen istediğine küfür etsin
yönetimdeki arkadaşlara saygım var bu konulara bu işleri karıştırmayı çok doğru bulmuyorum ama bu adam sağlam ceza almazsa o arkadaş mahkemeyle uğraşacak
Başka işin gücün mü yok senin ?İktidarın bu denli yılmaz savunucusu olmaktan vazgeçin artık. Kimse babanızın oğlu değil.
NOT : "Babanızın oğlu" kısmında mevcut olan "babanız" lafı herhangi bir küfür iması içermemektedir. Sonra bizi de şikayet etme de ablana...![]()
Başka işin gücün mü yok senin ?İktidarın bu denli yılmaz savunucusu olmaktan vazgeçin artık. Kimse babanızın oğlu değil.
NOT : "Babanızın oğlu" kısmında mevcut olan "babanız" lafı herhangi bir küfür iması içermemektedir. Sonra bizi de şikayet etme de ablana...![]()
önce mesajlarımı aç oku sonra gel yorum yap
bi tane iktidarı savunan mesajımı bul koy buraya
ben aynı lafı senin anneni katarak söylesemküfür olarak algılama ozaman
madem küfür yok neden editlendi.
Tekrar söylüyorum çok zor değil 1 sayfa öncesine geç oku yorumları iktidarı mı savunmuşum
sonra boş boş yorum yapma burda
o küfür değilse bidaha sürekli sana öyle hitap edecem ben
hakim misin savcı mısın küfür içermediğine karar veriyosun
ozaman kalabalık yapma gereksiz yere alıntılama bidahaİkili tartışmalara girmeyi sevmiyorum dostum. Mesajlarını okuma gereği de hissetmiyorum. Ayrıca bir insanın hem iktidar karşıtı olup, hem Passolig savunuculuğu yapması ilginç geliyor bu arada. Neyse. Saygı duyarım. Senin kararın sonuçta...Ama bizler tribünde banka müşterileri değil, taraftar olmasından yanayız.
ozaman kalabalık yapma gereksiz yere alıntılama bidaha
hayatta iktidarı savunmadım savunmam
e-biletide neden savunduğumu yazdım okumuyosan karışma böyle konulara insanların avukatlığını yapma
amacım tartışmak falan değil dediğim gibi ceza verilmezse ona küfür değilse sık sık seni etiketleyip aynı lafı edecem
E gecikme işte. Şimdiden başla beni etiketleyip aynı lafı etmeye.Özgür iraden sonuçta.
sen okuduğunu anlamayı öğren sonra konuşalım seninle iyi forumlar
passolige gerek yok gsbonus card vardı zaten ona bide 80 lira ödüyoruz klübe gidiyor diye. bide bunu alıp 15 lira mi ödüycem. klüp bu konuda taraftara yönelik adım atmadı. şimdi gsbonus cardı boşa çıktı.e bilete tabiki evet ama bu alım ücreti çok
5 lira olmalıydı
e bilete tabiki evet ama bu alım ücreti çok
5 lira olmalıydı