#EBileteHayır Yürüyüşü Pazar 13:00

yok öyle adam annemize küfretti tüm e-bilete karşı çıkmayanlara ceza verilmezse ekran görüntüsünü aldım , ablam avukat yarın ona verecem
öyle yok yani isteyen istediğine küfür etsin
yönetimdeki arkadaşlara saygım var bu konulara bu işleri karıştırmayı çok doğru bulmuyorum ama bu adam sağlam ceza almazsa o arkadaş mahkemeyle uğraşacak

Başka işin gücün mü yok senin ? :) İktidarın bu denli yılmaz savunucusu olmaktan vazgeçin artık. Kimse babanızın oğlu değil.

NOT : "Babanızın oğlu" kısmında mevcut olan "babanız" lafı herhangi bir küfür iması içermemektedir. Sonra bizi de şikayet etme de ablana... :)

Başka işin gücün mü yok senin ? :) İktidarın bu denli yılmaz savunucusu olmaktan vazgeçin artık. Kimse babanızın oğlu değil.

NOT : "Babanızın oğlu" kısmında mevcut olan "babanız" lafı herhangi bir küfür iması içermemektedir. Sonra bizi de şikayet etme de ablana... :)

önce mesajlarımı aç oku sonra gel yorum yap

bi tane iktidarı savunan mesajımı bul koy buraya

ben aynı lafı senin anneni katarak söylesemküfür olarak algılama ozaman

madem küfür yok neden editlendi.

Tekrar söylüyorum çok zor değil 1 sayfa öncesine geç oku yorumları iktidarı mı savunmuşum
sonra boş boş yorum yapma burda

o küfür değilse bidaha sürekli sana öyle hitap edecem ben

hakim misin savcı mısın küfür içermediğine karar veriyosun

önce mesajlarımı aç oku sonra gel yorum yap

bi tane iktidarı savunan mesajımı bul koy buraya

ben aynı lafı senin anneni katarak söylesemküfür olarak algılama ozaman

madem küfür yok neden editlendi.

Tekrar söylüyorum çok zor değil 1 sayfa öncesine geç oku yorumları iktidarı mı savunmuşum
sonra boş boş yorum yapma burda

İkili tartışmalara girmeyi sevmiyorum dostum. Mesajlarını okuma gereği de hissetmiyorum. Ayrıca bir insanın hem iktidar karşıtı olup, hem Passolig savunuculuğu yapması ilginç geliyor bu arada. Neyse. Saygı duyarım. Senin kararın sonuçta... :) Ama bizler tribünde banka müşterileri değil, taraftar olmasından yanayız.

o küfür değilse bidaha sürekli sana öyle hitap edecem ben

hakim misin savcı mısın küfür içermediğine karar veriyosun

Cümleyi kuran benim. Kendi cümlemin küfür içerip içermediğini bilmek için hakim-savcı mı olmam gerekiyor arkadaş ? Ha bana öyle hitap etmek istiyorsan et. Keyfin bilir hani. Senin küfrün bana dokunmaz.

İkili tartışmalara girmeyi sevmiyorum dostum. Mesajlarını okuma gereği de hissetmiyorum. Ayrıca bir insanın hem iktidar karşıtı olup, hem Passolig savunuculuğu yapması ilginç geliyor bu arada. Neyse. Saygı duyarım. Senin kararın sonuçta... :) Ama bizler tribünde banka müşterileri değil, taraftar olmasından yanayız.
ozaman kalabalık yapma gereksiz yere alıntılama bidaha
hayatta iktidarı savunmadım savunmam
e-biletide neden savunduğumu yazdım okumuyosan karışma böyle konulara insanların avukatlığını yapma

amacım tartışmak falan değil dediğim gibi ceza verilmezse ona küfür değilse sık sık seni etiketleyip aynı lafı edecem

ozaman kalabalık yapma gereksiz yere alıntılama bidaha
hayatta iktidarı savunmadım savunmam
e-biletide neden savunduğumu yazdım okumuyosan karışma böyle konulara insanların avukatlığını yapma

amacım tartışmak falan değil dediğim gibi ceza verilmezse ona küfür değilse sık sık seni etiketleyip aynı lafı edecem

E gecikme işte. Şimdiden başla beni etiketleyip aynı lafı etmeye. :) Özgür iraden sonuçta.

e bilete tabiki evet ama bu alım ücreti çok
5 lira olmalıydı
passolige gerek yok gsbonus card vardı zaten ona bide 80 lira ödüyoruz klübe gidiyor diye. bide bunu alıp 15 lira mi ödüycem. klüp bu konuda taraftara yönelik adım atmadı. şimdi gsbonus cardı boşa çıktı.

Gsbonus yerine. Habib bonus olsa ayni parayi odemeyecekmiydin. Passolig kart mantikta cok saglam proje DE icerikte cok bos ve amac disi.
Bir karttan yillik 17lira kulube kalacak. Hani hep dediğiniz uye card olsun aidat odeyelim kismi gerceklesiyor. İnsanlarin yaklasmama olayi fisleniyorum duygusu ve hukumet kanalinin bankasina niye para kazandirayim duygusu.

Unuttugumuz sey bu adamlara baska kanallardan bu paralari zaten veriyoruz. Kulup 2 kurus kazansin diye sineye cekilebilir bir ucret

E Bilet uygulaması bu bu ülkede eksiksiz yapılmalıdır.

Hatta stadlarda kameralar arttırılıp olay çıkartanlar futbol seyrinden uzaklaştırılmalılar.

E Bilete hayır diyenler yıllarca bedava bilet alıp geçinenlerdir.
Çok iyi oldu bu e bilet işi...

Benim e-bilet ile ilgili en rahatsız olduğum konu olayın çalık holdinge rant olarak verilmesidir. Neden bizi müşteri yapmaya çalışıyorsunuz. Adamların planı sanırım 10-20 milyon arası abone ile bildiğin direkt erişilebilir müşteri olması. O sayede adamların nakit akışı olacak sıkıntıları kalmayacak. Sen giidp 1 sezon için 200-300 TL bırakacan kartta. Senin gibi 100 binler yaparsa bunu değmesin adamların keyfine. Baksana passolig reklamı yapıyor . Sanki adam meşaleyi daha önce elinde taşıyıp stada sokuyodu da öyle yapınca stada giremeyecekmiş gibi. Ben de e-bilete karşı değilim .Hatta hiç sıkıntı da çekmedim. Ama ben çalık holding olayına karşıyım. Durduk yere rant 'ın bir parçası olmaya karşıyım. Devlet oldu adamlar bildiğin. Bir de tek iyi yanı şu karaborsacıları engelleyecek olması. Bildiğin polislerin gözünün içine baka baka karaborsacılık yapıyo millet.

Passolig, e-bilet ayni sey.. ayrica karaborsa da hala devam ediyor.. passolig kiralamak zor bisey degil. Kombine bile kiralaniyor fahis fiyatlara. Karaborsayi bitirir olayi tamamen yalan. Internette millet passolig kiraliyo arastirin bulursunuz rahat
Olaylar da devam ediyor. Bakiniz trabzonun son basaksehir maci. Zaten olay cikaricak, sahaya dalacak adam yakalanacagini bile bile yapar onu. Passolig onu nasil durduracakmis.. Kaldi ki senin oldugun blokta olay cikarsa kisileri kameralardan tam olarak tespit edemezlerse (-ki cok zor) o bolgedeki herkesi cezaya tabi tutacaklar. Yani kurunun yaninda yas da yanacak
Arti seni bi maca gidiyosun diye bi bankanin kredi kartina almaya, afedersin donunun rengine kadar fislemeye kimsenin hakki yok. Bundan memnunsan senin bilecegin is.. tamamen rant ve tribunleri sindirme meselesi bu passolig. Gezi olaylarinda herkesin destekledigi tribunler simdi tu kaka mi oldu. Ne yaparlarsa yapsinlar kalabaligin oldugu yerde olay da olur guzel organizasyonlarda bunlar engellenemez. Tribune has degil bu durum. Okul, sendika, dernek, parti hepsi ayni.. tribunleri bu sekilde sindiriyolar iste.. psikolojide de bi kurami vardi sanirim bunun. Insalnlari mahkum etmeyip onlara her an gozetleniyormus hissi verip isyan etmelerini engellemek miydi ne iste daha iyi bilenleriniz vardir :) muhalif her grup, organizasyon, topluluk yonetimdeki iktidar icin bir tehdittir.. yunanistandaki protestolarda, misir devriminde, tunus, cezayir vb devrimlerde oncu kesim ogrenci gruplari, siyasi gruplarla tribunler olmustu.
Neyse.. Zaten olaylarin cogu artik disarda oluyo. Iceride bi mesale yakiliyo onun da yasak olmamasi gerek zaten. Mesale, konfeti, davul, bayrak, pankart derken artik taraftarlar da yasaklandi maclardan.. destekleyin tabii
Bide bu passolig daha cok insanlar almasin diye yapilmis sanirim. Kimse gelmsin, maca gitmesin, tribunler bitsin. Gecen passolig baskani televizyondaydi haberturk muydu ne kanal orda konusurken dinledim de daha cok aldirmama yanlisi gibi geldi bana..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt