Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimda istemediğin kadar şutör var ama attığın sayiya bak hani karsindaki takım inanilmaz katı savunma yapar amenna ama o da yok topu ceviriyorsun adamini buluyorsun ama o kadar rahat atislari bu kadar kacirmak tesadüf olamaz.20 dakikada 27 sayı. Wtf
Takimda istemediğin kadar şutör var ama attığın sayiya bak hani karsindaki takım inanilmaz katı savunma yapar amenna ama o da yok topu ceviriyorsun adamini buluyorsun ama o kadar rahat atislari bu kadar kacirmak tesadüf olamaz.
Kimi getircen ümit soylesene bana seneye zaten olmaz ergin hoca bütçede inanilmaz dusecek.evet tesadüf olamaz.. takımın başında vurdumduymaz bir hoca olursa, oynanan oyunda böyle olur işte.. kan değişikliği şart bu takıma
Hocam dengeye gelirde dengeden sonrasi gene kaybediyoruz çok ilginç bir takimiz.2. yarı 3 lükler girer ve maç dengeye gelir diye tahmin ediyorum.
Kimi getircen ümit soylesene bana seneye zaten olmaz ergin hoca bütçede inanilmaz dusecek.
En fazla 5-6 sayı geride bitirmeliyiz,bence konsantrasyon eksikliği başka açıklaması yok.Hocam dengeye gelirde dengeden sonrasi gene kaybediyoruz çok ilginç bir takimiz.