EC 15/16 Son 16 | Karşıyaka 67-64 Galatasaray Odeabank | M.S | 24 Şubat | TRT Avaz

dünyada başka koç yoktur son hücumuna mola almayan

Yeni uzun almadan elindeki uzunu gönderecek kadar gereksiz bir yönetimimiz var.

Takimda istemediğin kadar şutör var ama attığın sayiya bak hani karsindaki takım inanilmaz katı savunma yapar amenna ama o da yok topu ceviriyorsun adamini buluyorsun ama o kadar rahat atislari bu kadar kacirmak tesadüf olamaz.

evet tesadüf olamaz.. takımın başında vurdumduymaz bir hoca olursa, oynanan oyunda böyle olur işte.. kan değişikliği şart bu takıma

2. yarı 3 lükler girer ve maç dengeye gelir diye tahmin ediyorum.

Hedeflere göre hareket etmek lazım ama biz en önemli hedefimiz için bir oyuncu gönderip üzerine kimseyi almıyoruz. Keşke insana doğuştan gelen bir nimet olan beynini kullansa yönetim. Anca laf yapıyor icraat 0

Takım son hücumu kullanıyor , hocanın mola hakkıda var , mola alıp oyun çizmiyor adam ya !!

Allahım sen sabır ver

Şut yüzdemiz çok kötü. Yoksa fena oynamıyoruz....Birde 5 numara sorunu var tabi.

adamların 38 sayısı da kolay atışlardan geldi,yazık lasme-mccolm hariç savaşan yok,savunma yapmaya +göksenin de harici mecalleri yok.chuck davise 6 ay için ne kadar verdik çok merak ediyorum-izlemeden adam alıp yararlanmadan gönderiyoruz sonra bi sonraki seneye bütçe yok diye ağlanıyoruz.

Geri
Üst Alt