EC 15/16 YF 2.Maç | G.Canaria 94-81 Galatasaray Odeabank | MS | 6 Nisan | FİNALDEYİZ

Öğlen Twitter da bir anket vardı maçın adamı kim olur diye. Micov'a oy vermiştim, hakkaten de maçın adamı bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Strasborug' a oynadin mi. Dün dedim yenebilir diye.:D

Rezil bir taktikle oynadığımız maçı biz değil Allah istediği için kazandık.Maçın adamı D.J Sily son dakikada iki faulu atsa fişi çekmişlerdi.Sen ilk çeyrek 29 sayı at sonra vakit geçireceğim süreyi öldüreceğim diye sonraki iki çeyrek toplamda 28 sayı at.Zaragoza maçının birebir kopyası.Rezalet başka bişey demiyorum.Yumurta kapıya dayanınca normal sürenin son 3 dakikası 10 sayı falan attık galiba.Düşürün düşürün tempoyu düşürün de ilk çeyrek 29 attığımız maçta 70 i bile bulamayalım.Küfür edicem ama değmez

Dursun Özbek de ne şanslı adam bu arada be. Geçen yıl 3kupa futbolda bu senede 1 tane Avrupa kupası kazanacak :)

Final'e cikan bir türk takimina fransiz demek neyin kafasi? Simdi senin agizini burnunu kirsalar haksiz mi olurlar? Kupa'yi alinca türk takim'i aldi diye sevineceksin birde utanmadan.

şu maçı sırf benım mesajlarımı editlemek için izlemediysen başka bişey bılmıyorum... işin gücün trollük.. başka bişey yaptıgın yok.. şurda 2 Gramlık sevincimizi var içine etme

Yenilsek de laf atsam diye bekleyen adam sevincimizin içine etme diye ağlıyor. :d

Beyler normalde futbol izleyicisiyimdir, basketboldan pek anlamam, ama böyle final maçları olsun, milli maçlar olsun takip ederim. Bugün de izledim, futbol takımını izlermişcesine heyecanlandım. Tebrikler Galatasaray.

Finalde ki rakip nasıl bi takım acaba? Mesela hangi futbol takımına eşdeğerdir diyebiliriz?

Mesela futbolda Fransa'nın bordeux takımı gibi

3 sayılık atışlarda Kanarya 42 Galatasaray 12. Bu kadar dengesizlik olmasa çoktan alırdık maçı. Dengemizi bozdu adamların isabet yüzdesi bizim isabetsizliğimiz.

Schlib başta olmak üzere , caleb green davarı sevinmeyi hakketmeyen adamlar , Sinan'ı da yarı finalde hiç beğenmedim, Lasme de saçma sapan fouller.. Neyse iyi koduk kanaryaya YİNE.

Micov, Davis ve Mccollum reyizlere selam olsun.

Biz a.ç denen veled-i zinayı tv lerde görmeye 10 yıldır mecbur bırakılıyoruz, birazda hainler bizim başarımızı izlesinler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yenilsek de laf atsam diye bekleyen adam sevincimizin içine etme diye ağlıyor. :d

sen kimsin ki sana laf atayım ? kendın editliyorsun mesajları sonra yüzsüz yüzsüz pişkin pişkin konusuyorsun... sen kimsin abicim ? maçımı izlerim yatarım uyurum sana laf atmakla mı uğraşcam ben ? 23 yaşındasın cocukluktan kurtulamamışsın.. iyi forumlar

adamlar bir kere isimden kaybediyor.
önce umutlandırdık sonra koyduk haashashashas aynı fb gibi asadssdsd

Kalbim sıkıştı. Arkadaşlar hakikaten sıkıştım şu anda dil altı aldım. Allahım sana şükürler olsun. Finaldeyiz.

Geri
Üst Alt