- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Öğlen Twitter da bir anket vardı maçın adamı kim olur diye. Micov'a oy vermiştim, hakkaten de maçın adamı bence.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Strasborug' a oynadin mi. Dün dedim yenebilir diye.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öğlen Twitter da bir anket vardı maçın adamı kim olur diye. Micov'a oy vermiştim, hakkaten de maçın adamı bence.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Renkdaş diktin attın kumaşı resmenKes lan lüzumsuz herif, Barcelona'yı dillediğin kadar az kendi takımına güvende öyle maç izle.
ahmetcakar @ahmetcakar1 2 Min.Vor 2 Minuten
Eurocup finalinde 2 Fransız takımını izleyeceğiz.(Şaka)Tebrikler Galatasaray
Bu kadar olmaz arkadas, bu nasil serefsizlik? Sen kimsin lan?
şu maçı sırf benım mesajlarımı editlemek için izlemediysen başka bişey bılmıyorum... işin gücün trollük.. başka bişey yaptıgın yok.. şurda 2 Gramlık sevincimizi var içine etme
Beyler normalde futbol izleyicisiyimdir, basketboldan pek anlamam, ama böyle final maçları olsun, milli maçlar olsun takip ederim. Bugün de izledim, futbol takımını izlermişcesine heyecanlandım. Tebrikler Galatasaray.
Finalde ki rakip nasıl bi takım acaba? Mesela hangi futbol takımına eşdeğerdir diyebiliriz?
Beyler lütfen silahlar konuşmasın seviniyoruz şurda siz sonra tekrar döğüşürsünüzKes lan lüzumsuz herif, Barcelona'yı dillediğin kadar az kendi takımına güvende öyle maç izle.
Şu Adamı bir gün temiz döverler ki dövsünler de.
Şu Adamı bir gün temiz döverler ki dövsünler de.
Yenilsek de laf atsam diye bekleyen adam sevincimizin içine etme diye ağlıyor. :d
:005:13 sayı farkla yeniliriz.
Beyler lütfen silahlar konuşmasın seviniyoruz şurda siz sonra tekrar döğüşürsünüz