EC 15/16 YF 2.Maç | G.Canaria 94-81 Galatasaray Odeabank | MS | 6 Nisan | FİNALDEYİZ

Eğer yönetim bu takımın bütçesini düşürürse abv

Bırakın bütçe düşürmeyi , bütçe artımı olsun. 3-4 çöp futbolcunun parası ile çok daha iyi kadro kurulur

Sent from my iPhone using Tapatalk

O degil de ne guzel oluyor kanaryaya koymasi! ;)

Valla bu maci kaybetmek icin elimizden geleni yaptik. Cok sukur kazandik. Finalde koyup kupayi abdi ipekcide kaldiralim! :)

Beyler normalde futbol izleyicisiyimdir, basketboldan pek anlamam, ama böyle final maçları olsun, milli maçlar olsun takip ederim. Bugün de izledim, futbol takımını izlermişcesine heyecanlandım. Tebrikler Galatasaray.

Finalde ki rakip nasıl bi takım acaba? Mesela hangi futbol takımına eşdeğerdir diyebiliriz?

Iki turu da tek basketle gectik. Strasbourga karsi uzun rotasyonunda Dusani bi 5 dk ekleyebilir miyiz acaba lig maclarinda. Eklersek cok iyi olur

kanarya
olamazsın şampiyon

Moderatör tarafında düzenlendi:
Önce laf at sonra mesajı editle, forumu bırakıyorum deyip yarım saat sonra tekrar takılmaya başla; döneklik gibi büyük bir sorunun var galiba.

şu maçı sırf benım mesajlarımı editlemek için izlemediysen başka bişey bılmıyorum... işin gücün trollük.. başka bişey yaptıgın yok.. şurda 2 Gramlık sevincimizi var içine etme

ohh be hadi finali de alalım 6 nisan 2000 Galatasaray Leeds ;) 6 nisan 2016 hadi sonu da aynı olsun

Geri
Üst Alt