Hakları oluyor diye biliyorum, otomatik olarak üye olmuyorlar çok da emin değilim ama sayın Enver bilir.

Emrah Duvar özelde çok ağır küfürler ediyor abi. Ayıp olmasın altta kalmayayım diye bir şeyler diyorum ama olmuyor. Cem Yılmaz’ın skecinde anlattığı st. Joseph mezunu asker gibi küfür ediyorum :(

Düştün gözümden üstat.
Burslu kazanıp gitmese miydik ayrıca Kıraç Ailesi daha etkindi ben girdiğimde 2000lerin başı Suna Kıraç hanım sık sık gelirdi. Rahmi de beşiktaşlı idi o zaman bu playboylar amerikada sürtüyordu ne bilelim böyle liboş olacaklar :(

Hakları oluyor diye biliyorum, otomatik olarak üye olmuyorlar çok da emin değilim ama sayın Enver bilir.
2 sene eğitim görmek üyelik başvurusu için yeterli mezuniyet şartı da yok zaten tüm kavga aynı haktan bir kontenjan dahilinde üniversite mensuplarına tanınmasıyla alakalı çıktı. Adnan Polat 500 kişi dedi İnan Kıraç sen görürsün dedi olanlar oldu ama millet "j!accuse j!accuse" diyen kiboşa kandı olanlar oldu...

Konudan sapmayalım ece ünere taşı değdirene ödül var :( bedel ödesin

Emrah Duvar özelde çok ağır küfürler ediyor abi. Ayıp olmasın altta kalmayayım diye bir şeyler diyorum ama olmuyor. Cem Yılmaz’ın skecinde anlattığı st. Joseph mezunu asker gibi küfür ediyorum :(
Çok kibar ve efendi bir adamsın lakin nasıl başarıyorsun en ufak fikrim yok aktif olduğun başlıklarda bir şekilde kaos oluyor.

Geri
Üst Alt