ECK | F. Ülker 97-103 Galatasaray | 12 Ekim | Kupa BİZİM!

Cevap: ECK | F.Ülker - Galatasaray | 12 Ekim | 18.30 | Sports TV

Jamon Gordon - Jaka Lakovic - Preston Shumpert - Darius Songaila - Zaza Pachulia

Bu 5´le cikariz insallah :)

hepsi yabanci aslinda :D

Zaza-Shumpert türk olmalari süper :yenieek:

Reis hazirlaniyor :)

B_815f0cdd61edf63db9c4c6c7713c7be8.jpg

B_40b20084a63c7862091d53a9f84ae20c.jpg

son 2 saat ... zaman geçmiyor

Geçen sene 4 numarasız gösterdiğimiz mücadele ve az farkla kaybettiğimiz maçlar aklıma geliyor.Birde atılan anormal üçlüklergeldi.Emir ve Ömer Onan geçen yıl attıkları anormal üçlüklerle canımızı inanılmaz yakmıştı.

İnşallah rövanşı alacağız Allah yardımcımız olsun.:)

sports tv resmi sitesinde turksattan yayin yaptigini israrla iddia etmesine karsilik benim recevier da sports tv adli kanalin frekanslarindan sinyal almasina ragmen, kanal arama yapildiginda herhangibi kanal cikmamasi sinir bozucu olsada, ben dsmart recevieri takmaya baslamaliyim!

Geçen sene 4 numarasız gösterdiğimiz mücadele ve az farkla kaybettiğimiz maçlar aklıma geliyor.Birde atılan anormal üçlüklergeldi.Emir ve Ömer Onan geçen yıl attıkları anormal üçlüklerle canımızı inanılmaz yakmıştı.

İnşallah rövanşı alacağız Allah yardımcımız olsun.:)

ömer ile emirin üçlükleri akıl almaz falan değil, atıyor adamlar her şekilde, çok iyi savunma şart bu adamlara yoksa bu yüzden maçı kaybederiz. bu iki adama dikkat dikkat

ömer ile emirin üçlükleri akıl almaz falan değil, atıyor adamlar her şekilde, çok iyi savunma şart bu adamlara yoksa bu yüzden maçı kaybederiz. bu iki adama dikkat dikkat

Hadi Ömer Onan eyvallahda Bahri abi.Ama Emir 7-8 metreden attı.Üçlük çizgisinde 2-3 metre dışından abi.Neredeyse orta sahadan.Birde bunun nedenide geçen yıl uzunlarımız zayıf olduğu için içeri gömük savunma yapmamızdı.Ama şimdi kaliteli 5 tane uzun var.Kesinlikle man to mande savunma yapacağız.Sadece 3 numarada Shippin boy dezavantajı beni korkutuyor.

Biz kendimize yeni salon inşa edecek miyiz bilginiz var mı?Fenerin Ülker arenası baya iyi oluyor,bize de lazım.

Kaldi 1 Saat

TBL resmi sitesi macı vericekmıs arkadaslar tvden izleyemenler için duyrulur(Link vermek gibi oldu ama TBL resmi sitesi acıklaması oldugundan paylastım yanı yasal :) )

ZAZA için tek eksiği olucak diyor sports tv de ne oluyor yha oynamayacak gibi konusuyorlar, bugun olmayısı Fulkerın dha guclu kılıyor pota altında dıyorlar :(

arkadaslar macı net üzerinden izleme sansımız yok mu ? var ise pm atarsa sevinirim...

oraya girdim ama açılmadı. su anda yayın var mı maç saatinde mi baslayacak. sports tv ne ya netten izlemeye alısıyorum butun linklerinde ntvspor cıkıyor :D

Geri
Üst Alt