eden hazard

Cevap: # Eden Hazard

bu kadar da olmaz be kardeş hadi diyelim kulüp sattı adam gelmezki .

Eğer yeni yönetim Hazard'a en az 20-25 milyon € verecekse şimdiden söyleyeyim GEL-ME-SİN. Ama derlerse Aysal cebinden verecek ve kulübe hibe edecek eyvallah. Gerçi hibe edecekse bile daha mantıklı şeyler yapılabilir de. Neyse adam hediye edecek. Hediyenin de tercihi olmaz herhalde :) Bu haber asparagas haberdir. Kimin başkan olacağı bile belli değil. Polat aday olabilirmiş baksana.

Yalanda olsa okuyunca kendimden geçtim...4 yAbancının alınmasını çok istiyorum ,rüyalarıma giriyor,bir kadıköy deplasmanında,bir uefa yarı finalinde ortalığı toz duman ederken mest olup uyanıyorum..Kim mi bunlar :Didier Drogba,Eden Hazard,Paul Degen (young boys) Kasper Schmeichel(kale) toplam 30 milyon euroya gelir bunlar,atın elinizi cebinizemi,nerenize atarsanız kurtarın Galatasarayımı artık,taşıyın layık olduğu yerlere...

Yalanda olsa okuyunca kendimden geçtim...4 yAbancının alınmasını çok istiyorum ,rüyalarıma giriyor,bir kadıköy deplasmanında,bir uefa yarı finalinde ortalığı toz duman ederken mest olup uyanıyorum..Kim mi bunlar :Didier Drogba,Eden Hazard,Paul Degen (young boys) Kasper Schmeichel(kale) toplam 30 milyon euroya gelir bunlar,atın elinizi cebinizemi,nerenize atarsanız kurtarın Galatasarayımı artık,taşıyın layık olduğu yerlere...

hazard tek başına 30u geçer.

hocam bunlar mı rüyalarına giriyo afedersin

Hangisini beğenmedin ortak,çıkaralım rüyadan ::)) Şaka bir yana daha kimi istiyorsun..Özellikle göbek oyuncuları yazmadım,istediğim adamlar rüyalara bile giremeyecek kadar ütopik...Ben olması muhtemel en iyileri yazdım kendimce ,degen ,hazard,drogba da futbolcumu dersen ,orasına karışmam..

İnsallah fenerin elinden oyuncu kapacağımız günler de gelecek beyler.Artık fakir edebiyatı yapmaktan kurtulacağız inşallah

Tamam zor alabilir alamayadabilirsin bizi seçmeyedebilir Ama çok abartıyorsunuz.Zor diyebilirisn.Gelmeyeceğini bende biliyorum Avrupada yokuz.Avrupada olmayan bi takımda oynamak istemez.Ama abartmayalım o kadarda sonuçta bi dünya yıldızı değil.Avrupada olsaydık alınması o Kadarda zor değildi.

Tamam zor alabilir alamayadabilirsin bizi seçmeyedebilir Ama çok abartıyorsunuz.Zor diyebilirisn.Gelmeyeceğini bende biliyorum Avrupada yokuz.Avrupada olmayan bi takımda oynamak istemez.Ama abartmayalım o kadarda sonuçta bi dünya yıldızı değil.Avrupada olsaydık alınması o Kadarda zor değildi.

Soyle soyleyim su an %1 alabilme ihtimalimiz varsa, avrupa kupasinda olsaydik bu ihtimal %1.5'e cikardi. %2 bile degil yani. Bizim Avrupa kupasinda olup olmamamiz ancak o kadar etki ederdi.

Soyle soyleyim su an %1 alabilme ihtimalimiz varsa, avrupa kupasinda olsaydik bu ihtimal %1.5'e cikardi. %2 bile degil yani. Bizim Avrupa kupasinda olup olmamamiz ancak o kadar etki ederdi.[/QUOTE)Gelmesse gelmesin ben ne diyroum sen ne diyorsun aldığın adam messi değil diyorum abartma okadar diyorum.

avrupada yokuz diye gelmezmis.sanki uefaya gitsek bisey yapiyoruz hersene sanki.verin bakalim yillik 3 milyon nasil geliyor bak

hazard yanına gervinho insanın hayallerine bile sığmıyo ünal başkan bunları getirsin ünal aysala taparım lan

eden-hazard-fenerbahce.jpg

Onu fener ALACAK.

:asd::asd::asd::asd:

Eden Hazard'ı alamayız.Hazır tam parlamamışken Assaidi'yi almak lazım.

Geri
Üst Alt