Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 8.179
- 22
- 313
Cevap: # Eden Hazard
bu kadar da olmaz be kardeş hadi diyelim kulüp sattı adam gelmezki .
bu kadar da olmaz be kardeş hadi diyelim kulüp sattı adam gelmezki .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalanda olsa okuyunca kendimden geçtim...4 yAbancının alınmasını çok istiyorum ,rüyalarıma giriyor,bir kadıköy deplasmanında,bir uefa yarı finalinde ortalığı toz duman ederken mest olup uyanıyorum..Kim mi bunlaridier Drogba,Eden Hazard,Paul Degen (young boys) Kasper Schmeichel(kale) toplam 30 milyon euroya gelir bunlar,atın elinizi cebinizemi,nerenize atarsanız kurtarın Galatasarayımı artık,taşıyın layık olduğu yerlere...
hazard tek başına 30u geçer.
Yalanda olsa okuyunca kendimden geçtim...4 yAbancının alınmasını çok istiyorum ,rüyalarıma giriyor,bir kadıköy deplasmanında,bir uefa yarı finalinde ortalığı toz duman ederken mest olup uyanıyorum..Kim mi bunlaridier Drogba,Eden Hazard,Paul Degen (young boys) Kasper Schmeichel(kale) toplam 30 milyon euroya gelir bunlar,atın elinizi cebinizemi,nerenize atarsanız kurtarın Galatasarayımı artık,taşıyın layık olduğu yerlere...
Tamam zor alabilir alamayadabilirsin bizi seçmeyedebilir Ama çok abartıyorsunuz.Zor diyebilirisn.Gelmeyeceğini bende biliyorum Avrupada yokuz.Avrupada olmayan bi takımda oynamak istemez.Ama abartmayalım o kadarda sonuçta bi dünya yıldızı değil.Avrupada olsaydık alınması o Kadarda zor değildi.
soyle soyleyim su an %1 alabilme ihtimalimiz varsa, avrupa kupasinda olsaydik bu ihtimal %1.5'e cikardi. %2 bile degil yani. Bizim avrupa kupasinda olup olmamamiz ancak o kadar etki ederdi.
Soyle soyleyim su an %1 alabilme ihtimalimiz varsa, avrupa kupasinda olsaydik bu ihtimal %1.5'e cikardi. %2 bile degil yani. Bizim Avrupa kupasinda olup olmamamiz ancak o kadar etki ederdi.[/QUOTE)Gelmesse gelmesin ben ne diyroum sen ne diyorsun aldığın adam messi değil diyorum abartma okadar diyorum.