Eder Balanta mı Alınmalı Doria mı?

yabancı hakkımızı ilk santrafor için kullanalım ama kontenjan boşalabilirse stoper alınacaksa benim tercihim doria olur.

Beyler Chedjou, Endoğan Adilli, Ontivero, Dany ve Amrabattaki son durum nedir bilgisi olan var mı kimler gidiyor kimler kalıyor

Doria tabii ki . Balanta kazmanın teki . Gelirse Chedjou oynasın diye dua ederiz .

bunun ikisinden birini alsak maliyeti baya yüksek olur en az 7-10mio euro ve böyle oyunculari rotasyon yada yedek bekletmek nekadar karli olur? bruma okadar para verdik dogru düzgün yer bulamiyoruz ilk 11 de yabanci sinirindan dolayi.

Balanta Güney Amerikanin en büyük defans yeteneklerden birisi.

Ben Doria bu forum dışından hiç duymadim

Ama en iyisi Alexi Milana gitmeden once almaktı.

Aferin yonetim..

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Şu Doriaları Balantaları gördükçe daha fazla dayanamayıp üye olmaya karar verdim.

Dün de gördüğümüz gibi mevcut forvetlerimizin oyuna katkısı yok denecek kadar az. Ayağında topu tutacak, rahatlıkla adam eksiltebilecek kaliteli bir forvete ihtiyacımız olduğu aşikar. Yabancı sınırınının 5 olduğu, üstelik Chedjou gibi (kimileri beğenmese de) bir stoperimizin var olduğu bu dönemde gidipte bir stoper almanın pek bir anlamı yok. Üstelik Eboue, Dany ve Ontivero gibi kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncularımızı elimizden çıkaramamışken yabancı kontenjanını stoper transferiyle doldurmak bana yanlış geliyor.

İkiside alınmasın. Daha tecrübeli ve defansa liderlik yapabilecek bir stoper alınsın. Ujfalusi gibi yani,

bize alınacaksa hazır, tecrübeli stoper lazım. yoksa chedjou ile idare ederiz bu sene. bizim genç oyuncu alıp yetiştirme şansımız yok. 5 yabancı sınırı var, genç yıldız adayı kontenjanını bruma harcıyor. üstüne 1 tane daha tecrübesiz ismi kaldırmaz bu kadro. ondan dolayı bu adamlar geleceğine yabancı santraforun gelmesini isterim şahsen

forvet diye bagiranlar var savunma hattimizda yetersiz.

ikiside alinsa olmuyormu ?

doria vede sagalam bir forvet mesela campell.

senelerce transfere gerek kalmaz.

yabancilarimzin hepsi genc yetenekli oyunculardan olusuyor.

birisini bile 90 dk izleyen yoktur burada

telles gelmeden önce de ayni yorumlar yapiliyordu sonrasi malum

bize forvet lazim böyle bos islerle zaman kaybediyoruz sadece

birisini bile 90 dk izleyen yoktur burada

telles gelmeden önce de ayni yorumlar yapiliyordu sonrasi malum

bize forvet lazim böyle bos islerle zaman kaybediyoruz sadece

hakan balta chedjouyla nereye kadar ?

semihte gecen sezon yoklari oynadi.

ama semihin sucu degil yaninda oynayan adam tam tir oda genc bütün yükü tasiyor.

ben dorianin maclarina baktim saglam savumaci ve sedorf onu bosuna milana istemedi.

daha 19 yasinda 2 sene sonra ne olur bu cocuk basinda birde italyan hoca var tam

savunmayi ögrenecek kisi. bize böyle oyuncu sart, forvet de alinsa iyi olur tabiki.

la isterse tiago silvanin bire bir kopyasi olsun

türkiyede bu defans hatti ile rahat sampiyon oluruz ama forvet hattimiz ile tokatspora bile üstünlük kuramiyoruz

stoper transferi bosa verilmis para olur sadece

Elimizde Chedjou varken yapılacak hiçbir stoper transferine sıcak bakmıyorum ben.

Geri
Üst Alt