Eder Balanta mı Alınmalı Doria mı?

la isterse tiago silvanin bire bir kopyasi olsun

türkiyede bu defans hatti ile rahat sampiyon oluruz ama forvet hattimiz ile tokatspora bile üstünlük kuramiyoruz

stoper transferi bosa verilmis para olur sadece

bizim vizyonumuz avrupa sadece tr ligi degil.

almanya ölmüs kloseyle dünya sampiyonu oldu forvet hersey degil

sanuma yapmasini da bilecen.

iyi bir forvet gelse iyi olur tabiki ama defansi saglam tutamasan ozaman her takima karsi zorlanirsin.

gol atamadığımız sürece defans iyi olsa ne yazar.

Bu defans hattımız gol yememize engel olabilir ama forvet hattımız gol atmaya müsait değil ne yazık ki

yediğinden bir fazlasını atacaksın ki galip gelesin,önceliğimiz forvet.forvet transferi yapmayacaksak boşa kürek çekiyoruz demektir

bizim vizyonumuz avrupa sadece tr ligi degil.

almanya ölmüs kloseyle dünya sampiyonu oldu forvet hersey degil

sanuma yapmasini da bilecen.

iyi bir forvet gelse iyi olur tabiki ama defansi saglam tutamasan ozaman her takima karsi zorlanirsin.

o ölmüs klose dedigin adam her mac kicini yirtiyordu

bizim forvetler onu bile yapamiyor

takimi 10 kisi oynatiyorlar sürekli bu da takim defansina yansiyor

bir kisi eksik oynadiktan sonra en kral stoperi bile getirsen ise yaramaz

günümüz futbol takim halinde oynaniyor bir kisiye endeksli degildir

gecen sene cl chelsea macini hatirliyorum pek de bizden iyi degildiler yine kendi savuma hatamizdan golü yedik.

mac 1 1 bitti. o mac saglam bir savunmayla golü yemesek. hersey olabilirdi.

ben bizim suanki savuma hatimiza güvenmiyorum hele o chedjou varkene, fransanin yilin sotperi pehh.

yine gidip bir üst seviyesi varken alttakini alırlar. çoğunluk Doria demiş demekki milletin bi bildiği var.

NOT = 2sinide hiç izlemedim :D

Balanta yanlış tercih. Semihin yerine alınıyorsa bilemem. semihe partner olarak alınıyorsa uymaz.

Bi an önce adam gibi

8pjitfuq.jpg

gelmesi lazim.

Ooo herkes Doria demiş. Doria dendiği zaman Doria Tillier gelir benim aklıma.

Futbolcu olanını hiç izlemedim. FM'den falan tanıyoruz işte.

Bence 2side olur şöyle yapalım Balanta'yı alalım devre arasındada Doria ile dönem sonuna söz keselim derim.

Balanta Cok riskli oynuyor gelecekse Doria gelsin abi Botafogo maclarini izledim arada 90 dakika izledim adam bildiginiz tas stoper alinirsa tabiki doria Balantayidaa izlemedim fakat youtubeye gore konusursakriskli oynuyor.

Bize lazim olan stoper Balanta degil, biliyorum 1000x yazdim ama benim dusuncelerim bu yonde.

Chedjou, Balanta ve Semih ayni profile sahip olan defans oyunculari.

Chedjou, Lille'de neden cok iyidi? Cunku yaninda Basa gibi supurucu lider ozellikli biri vardi da ondan.

Rakibi ilk karsilayan, ileri cikip oyun kurarken riskli islere kalkisan isimdi Chedjou. Basa ise Chedjou'nun ara sira verdigi aciklari "supurmeye", kapatmaya calisan isimdi.

Goruntulerden izledigim Balanta, Chedjou profiline birebir uyan biri gibi.

Bu ikili yan yana oynayamaz. Semih'le de hic olmaz..

Bu kacinci kez bilmiyorum ama bize liderlik edip, supurucu olan biri lazim.

Geri
Üst Alt