Haber Ederson, PFDK’ya Sevk Edildi

Serefsizler assencio da kirmizi kart ve iki mac ceza almasi lazimdi o zaman kayseri macinda. Pazartesi oynayamayacakti.

Yönetim istifa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi bu tombalacı Pazartesi günü 2 tane penaltı kurtarıp şikecilerin galibiyetinde başrol oynarsa bile bizim kukla yönetim yine çıkıp fenerasyona güvendiklerini açıklar.

Her şerde bir hayır vardır. Zaten bok gibi kaleci tek hikayesi uzun toplar ki bizim ona önlem almamız lazım. Ayrıca tff denen rezil kurumda acikca beyan etti kanitladi artik dikis tutmaz

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamın kurtarış oranı %61, ceza sahası içi %58, ceza sahası dışı bile kötü %67, mantık olarak oynaması işimize gelir gibi duruyor

Oynayıp oynamaması pek önemli değil ama bu adaletsizliğin canı cehenneme

Bazı kurallar bu ülkede sadece GS’a işler. Bunu bir kez daha görmüş olduk. Adamlar daha önce de ırkçılık yapmıştı ceza almamıştı. Her şeyi geçtim geçen yıl GS maçında ortalık karıştı. O sezon tek ceza çeken Barış Alper ve Okan Buruk oldu. Adamlar ligde ceza çekmesin diye 3 maç ceza verildi. TS maçında tekmeler, yumruklar havada uçuştu 1 kişi adam akıllı ceza almadı. Biz yapsaydık 10-12 maç yemişti oyuncularımız.

Adalet bu işte

E bunları Allah görmüyor mu zannediyorsun haciosman bize gelirken yapıştır cezayı fener olunca sus pus, hiçbir zaman yüzünüz gülmeyecek inşallah

Yeter yönetim yav artik agir tepki vermezseniz bir daha secime girmeyin. Bu nedir arkadas bir tek bu sene feneri sampiyon yapacagiz demedikleri kaldi. Korkuyorsaniz cekilin o koltuktan.

Peki bu saatden sonra ayni hareketi yapana nasil ceza keseceksiniz?

Olacağı buydu hiç şaşırmadım zira başımızda öyle pısırık pasif bir yönetim var ki az bile yapıyorlar ne diyeyim iyi ki ilahi adalet var her sezon her türlü pisliği yapmalarına rağmen muvaffak olamıyorlar inş yine olamayacaklar

herifler güçlü sızlanacak bişey yok. fener'in istemediği hakemi 2 yıl atayamayıp ali koç gittikten sonra kadıköy'de maçına çıkaran federasyonun başkanı, en başta bize göz dağı olsun diye arkasında durduğu küçük enişte hemşerisini işaret diliyle derbilerin hakemi haline getiriyor. burası orta doğu, imparatorluk yönetimleri. sen bir olup tek adamı indiremezsen tek adam senin birliğini bitirir. bu pasiflik ve güçsüzlükle birlikte çalınacak 1 şampiyonluk ertesi genel kurul da daha önce yaptığı gibi abi-akran demeyip sandıkta doğru cevabı verecektir diye umuyorum.

Geri
Üst Alt