Üye Görüşü Ederson Yerine Tercihim Günay Güvenç!

Henüz ustuste 3 maç oynayan kaleciden bahsediyoruz.Bunu zikredebilmek için biraz zaman vermek gerekmez mi?
Şampiyonlar Ligi için Osimhen ve Sane yi almışsın, Singo için konuşulan rakamlar ortada, bu sezon çok ciddi bir Avrupa başarısı beklentisindesin kaleyi Günay ile götüremeyiz. Maç oynamasa da fikrim aynı.
Umarım kaleci transfer etmeden sezona girmek gibi bir gaflete düşmeyiz. Günay, Kayseri maçında ayağında bir problem yaşadı zaten.

Hedef sadece tr ligiyse katilirim

Ama avrupada tur atlayalim ilerisini hedefleyimse gunay yetmez

Diyelim gunay sakatlandi 3-5 mac kacirdi kim duracak jankat mi?

Ederson ve Donna'nın maliyetlerini görünce ben de Günay tarafına geçtim. Bizimkiler çıldırdı böyle giderse Florya parasını 2 senede yiyecekler. Günay'ın yanına Tff yaş kriterine de uyan, potansiyelli ve düşük maaşlı bir wonderkit olabilir.

Şampiyonlar Ligi için Osimhen ve Sane yi almışsın, Singo için konuşulan rakamlar ortada, bu sezon çok ciddi bir Avrupa başarısı beklentisindesin kaleyi Günay ile götüremeyiz. Maç oynamasa da fikrim aynı.
Umarım kaleci transfer etmeden sezona girmek gibi bir gaflete düşmeyiz. Günay, Kayseri maçında ayağında bir problem yaşadı zaten.
Sadece kaleci sorunuyla ŞL ye gitmek ne kadar mantıklı.Senin sağlam bir cilingirin yok maç sıkıştığında,sağlam bir sagbekin yok .Bunlar olmadanda ŞL den ne bekliyorsun ki?Sadece kalecimi derdimiz .Keşke öyle olsa.

2-3 maç yeter bu karar vermek için o zaman sjjsjs

Ederson boşuna o kadar kariyer yapmış

Anket tam yerinde olur!

Gunay cok iyi performans sergiliyor. Belki cok ust duzey seviyede cokardigi mac sayisi az olabilir ama 20 bonservis ile 8 Maas verip bir tik iyisini bulmak sacmalik.

2-3 yıl rahat taşır, ve tassaruf yapilip 2-3 Sene sonra gereken kadro yenilenmesine ayrilsin o paralar.

Sadece kaleci sorunuyla ŞL ye gitmek ne kadar mantıklı.Senin sağlam bir cilingirin yok maç sıkıştığında,sağlam bir sagbekin yok .Bunlar olmadanda ŞL den ne bekliyorsun ki?Sadece kalecimi derdimiz .Keşke öyle olsa.
Gol yollarında sorun yaşayacaksak üzerine bir de kolay gol yersek tam tüy dikmiş olmaz mıyız ?

Ayaklari musleradan en az 2 kat daha iyi .. topu hizli oynayip oyuna cabuk sokmasi musleradan en az 3/4 kat daha iyi.. bide resmen on libero gibi top oynadi dun. 40 metreye saneye attigi top mu desem kafayla cikardigimi desem.ulan diyorum simdi ederson un bize maliyeti en az 35 milyon olucak onun yerine hayvan gibi bir orta saha ve kanat beki mi alsak

Katılıyorum bence kaleci alınacaksa Günay ile rekabete girebilecek bir potansiyelli genç almalı

Katılıyorum. Bu sezon Osimhen için ciddi bir bedel ödedik zaten, biraz frene basma zamanı. 30-40 milyon eurolara kaleci, stoper isimleri dönüyor. Biz PSG ya da Man. City değiliz.

Günay'ı ben de çok seviyorum ama Avrupa'da ciddi bir sınav vermedi henüz lige güvenerek kaleci transferini boşlamak olmaz

Üst düzey bir kaleci almayacaksak mantıksız değil,illa alalım diye alacaksak Günay'a şans verilebilir fakat güven konusunda bazı soru işaretleri de var fakat üst düzey kaleci ihtiyacımız var ve en azından şu kadro hakediyor. Kaleci-Stoper-Ilkay şahane olur. +2 genco yabancılar tribünde mi oturuyor?

Geri
Üst Alt