Edin Dzeko: "Fenerbahçe çok fazla tarihi başarılara sahip bir kulüp"

Biz yakında koyunca bu da ağlar.

spor kulübü ha futbol değil diye düzeltmiştir her fenerli gibi.

banane kardesim sikecilerin topcusu ne aciklamis diye. antuda misal

Icardi: Iste kuşlari böyle silkeledim!

gibi başlıklar görüyor muyuz?

hayir

acilen kuşlu baslik sayisi azalmali

Çok gecikmiş bir demeç ama olsun. Şampiyonluk şansları bitti. Şimdi bi de "Fb yi seçtim çünkü Şampiyonlar Ligi" dedimiydi işlem tamam. Yaz ordan bi 4.lük

40 yaşında bana da senelik 7.5 verseler bende söylerim.
Posasını sıyırsınlar bakalım.

Şikecinin topçusuna yaptırtacağı demeçte bu kadar oluyor, doğru bir söz beklenemez. Yarın gider diğer bir çoğu gibi Galatasaray diye sayıklar ülkesinde.

Bunlar topçu alınca böyle açıklamalar yaptırıyor veya oyuncu şirin gözükmek için boş atıyor, biz de haliyle hahah avele bak diyip gülüyoruz. Bizim getirdiğimiz topçular böyle açıklamalar yaptığında ise bişi diyemiyorlar, normal karşılanıyor çünkü biliyorlar ki doğru diyor.

Bu da böyle bi realite işte.

adamlarda büyüklük fetişi var bu net artık ortada.
her yerde büyük biziz, en büyük biziz, bizden büyük yok diyorlar
ama süreklide haklarınn yendiğini idda edip zırlıyorlar
büyük değilsin kardeşim işte büyük olsan hakkını yedirmezsin.

Şimdi bir futbolsever olarak sormak lazım neye göre Turkiyenin en büyük kulübündesin başarı olarak her yerel kupa da Galatasaray önde Fb den.Avrupa kupalarında 2 kupa almisiz Arsenal ve Real Madrid'in elinden 2001 yılında dünyanın 1 numaralı kulübü secilmisiz şimdi sormak lazım Fb nin derbi galibiyetleri dışında Galatasaray dan üstün olduğu ne var diye dede ye sormak lazım.
işte bunlar söylenince de Fenerbahçenin büyüklüğü başka bir büyüklük diye hülyalarındaki hayallere dalıyorlar... Lan bunların hepsi ergen 80 yaşındaki dedeler bile fenerbahçe olunca ergen modlarına giriyorlar. Koca koca şirketlerin ceo ları febe olunca ergen moddlarını açıyorlar
pisikolojide evreler vardır. Bulunduğu yaştaki evreyi sağlıklı aşamayınca o evre hep bir zafiyet olrak kalır ergenlik evresini aşamamış adamlar fenerbahçe yüzünden

Bu kadar kariyerli bir adamın da emeklilik ikramiyesi için böyle boş konuşması abesle iştigal.

Geri
Üst Alt