Edin Dzeko, Fenerbahçe'den Hajduk Split'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferdi dışında para edecek adamları pek yok.

Euro sonrası Szymanski’nin yüzüne bakmam ben olsam ama bir de o var.

Yönetim kadrosu vs düşününce kulüpten 50 cepten 50 minimum harcarlar. Cepten olan kısım imaj hakkı vs uydururlar kitabına.
Avrupa kulüplerinde cepten harcama var mı böyle? Bizim kulüpler iyi alıştı sponsor ayağına harcamalar yapmaya

Verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilmeli dünyaca ünlü golcüye.

Kolay yetişmeyen vatandaş kalsa daha iyi olurdu

problem olur diye beklediğimiz adamdan hemen sektiler...

tabii bats ında ayrılması bunlara dünya para döktürecektirde - orda problemleri olmuyor nasıl oluyorsa.. yani hesap kitapta hiç sıkıntı olmuyor harcama olayları bunların...

biz sergio için 50 takla atacağız gibi.

İnşallah elenirler usta.
geçerler gibi ya ama fener bu her şey olabilir.

de anlamadım bizim playofflu yolumuz az maç eyv ama rakip daha çetin gelebilir - adamların geldiği yolda maç fazla ama sanki daha raht rakiplere denk geliyorlar.

uefanın o sistemini tam anlamadım sürekli bir PATH var...champions path - league path - bakkal path - beni sev path..

Lukaku Napoli ya da Milan
bu adamda çıkış zamanıyla alakası yok ama hala prim yapıyor - ilk maçta vasattı (ama belçika takım oalrak vasattı o maçta) son 2 maç kıpırdandı hemen ilgi çekmiştir.

çok enteresan adam lukaku

fener bizim kafada gidecek gibi . dzeko ile icardi-çakması işleri zorladılar olmadı tabi.

dökecekler parayı 1ine bakalım... Lukaku'Ya niyet Lewandowski'ye kısmet gibi 35+ forvete kalırlar gene umarım yüksek maliyetle.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt