Okan Gecir
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2024
- 4.485
- 2.633
- 473
Fenerde o parayı bırakıp eden gitsin oraya ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad sen neden nöbet tutmuyorsun hiçItinayla SEVILDIKTEN sonra kaciyorsun demek..!
Kim diyor bıraktığını?Fenerde o parayı bırakıp eden gitsin oraya ?
Avrupa kulüplerinde cepten harcama var mı böyle? Bizim kulüpler iyi alıştı sponsor ayağına harcamalar yapmayaFerdi dışında para edecek adamları pek yok.
Euro sonrası Szymanski’nin yüzüne bakmam ben olsam ama bir de o var.
Yönetim kadrosu vs düşününce kulüpten 50 cepten 50 minimum harcarlar. Cepten olan kısım imaj hakkı vs uydururlar kitabına.
Split’e gitmişliğin var mo çok güzel şehir. Stadları berbat o ayrı konuGattuso & hajduk spliti kafamda bi türlü oturtamıyorum
Lukaku ve Lewa operasyonu diyebilir miyizForvet bulması en zor ve en pahalı mevki, iki santraforlarını da beleşe salmaları ilginç.
Zirtapozwolde var bir de.Ferdi dışında para edecek adamları pek yok.
Euro sonrası Szymanski’nin yüzüne bakmam ben olsam ama bir de o var.
Yönetim kadrosu vs düşününce kulüpten 50 cepten 50 minimum harcarlar. Cepten olan kısım imaj hakkı vs uydururlar kitabına.
İnşallah elenirler usta.forvetsizlikten lugano'ya elenirler senaryosu ne kadar leziz geliyor kulağa.
geçerler gibi ya ama fener bu her şey olabilir.İnşallah elenirler usta.
Lukaku Napoli ya da Milan’a gidecek, Lewa da net 10 civarı maaş alıyordu ve Barca’yı bırakır mı, sanmam.Lukaku ve Lewa operasyonu diyebilir miyiz
bu adamda çıkış zamanıyla alakası yok ama hala prim yapıyor - ilk maçta vasattı (ama belçika takım oalrak vasattı o maçta) son 2 maç kıpırdandı hemen ilgi çekmiştir.Lukaku Napoli ya da Milan
Maaşını şikeci ele başı vereceğinden öyle bir şey yapamaz.Bizi övüp fbyi bokladığı açıklamaları şimdiden görür gibiyim