Edin Dzeko, Fenerbahçe'den Hajduk Split'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satışlar hariç mi? Vay anasını yav. Umalım da istedikleri oyuncuları getirmeyi başaramasınlar. Ellerindeki oyuncuları çok kolay şekilde elden çıkartacakları aşikar.

Biz Sergio'yu gönderirsek göbek atarım.
istedikleri oyuncuları getirseler ne olur ki düşün son 7 senedir her sene yeni sil baştan kadro kuruyorlar
dünya üzerinde bu şekilde şizofrence hareket edip başarılı olan 1 tane kulüp yok
ki bu danaların kadrosu cok kötü degildi
ama sıfr mou'nun egosu yüzünden yenı kadro kuracaklar
kadro kurarsın onun uzerıne eklemeler yaparsın
ilginc kısım uefa incelemesıne nasıl girmiyorlar !!

Para var huzur var tabi Ali'de.. Beni sevvv diye aldigi adami kovarak gonderiyorlar :)

Merak ettim simdi kimi/kimleri alacak $ikeciler.

Ferdi dışında para edecek adamları pek yok.

Euro sonrası Szymanski’nin yüzüne bakmam ben olsam ama bir de o var.

Yönetim kadrosu vs düşününce kulüpten 50 cepten 50 minimum harcarlar. Cepten olan kısım imaj hakkı vs uydururlar kitabına.
acun almaz mı 2 3 kisi takımına

bu embesiller bence Batsın gitmesini hiç beklemıyorlardı,bats + yenı forvet dusuncelerı vardı

Bu şu dünyaca ünlü olan demi? 😂
50 milyon avroya gitti yazarsa kap şaşmam

bu kağnı kalsa daha iyiydi ligin 2. yarısı kaçırdığı öyle basit poziyonlar vardı ki saç baş yoldurur.

Sürekli oyunda kalmak isteyen hoca ile sıkıntı yaşayan bir tipti.

Bizi övüp fbyi bokladığı açıklamaları şimdiden görür gibiyim

Dzeko' yu erken gönderebilseler, Batshuayi' yi bırakmazlardı muhtemelen. Kendileri adına da doğrusu bu olurdu.

Bizim yönetime sallamayı şimdilik bırakalım derim. Böylesine kritik bir hamle yaptılar; düşünülen diğer oyuncular da hiç kolay transferler değil. Hacı Ağa moduna girip altından kalkılmayacak bedellere çat çat çat imza atmalarını mı istiyorsunuz? Tabii ki maliyet, f/p analizlerine göre tercihler yapmak zorundalar...

istedikleri oyuncuları getirseler ne olur ki düşün son 7 senedir her sene yeni sil baştan kadro kuruyorlar
dünya üzerinde bu şekilde şizofrence hareket edip başarılı olan 1 tane kulüp yok
ki bu danaların kadrosu cok kötü degildi
ama sıfr mou'nun egosu yüzünden yenı kadro kuracaklar
kadro kurarsın onun uzerıne eklemeler yaparsın
ilginc kısım uefa incelemesıne nasıl girmiyorlar !!

Bence geçen yılki kadroları bu sezon asla o katkıyı veremezdi ki erkenden bunu farkediyor oluşları kötü.
Mou'nun istedikleri oyuncuları getirirlerse iş yaparlar bu kadar yüksek bütçe ayrıldıysa. Samarzdzic için bile 20-25 konuşuluyor.

Zaten tek güvencemiz yine o şizofrence hareketleri ve saha dışına çıkıp karışmaları. Hele Mou arıza çıkarırsa işler geçen yıldan kötü gider. Aksi halde öyle 100 milyon eurolar harcayıp kötü kadro kurma ihtimalleri yok.

bu kağnı kalsa daha iyiydi ligin 2. yarısı kaçırdığı öyle basit poziyonlar vardı ki saç baş yoldurur.

Sürekli oyunda kalmak isteyen hoca ile sıkıntı yaşayan bir tipti.
Bağlantı anlamında çok iyi katkı sağladı takım oyununa aslında ama bitiriş olarak kötüydü. Misal 0-0 lık Konya maçında verdiler zaten şampiyonluğu ve Dzeko 3-4 tane net kaçırmıştı. İcardi topuğuyla salladı en kritik zamanda aynı Konya'ya.

Keşke kalsaydı, bu sezon çok daha kötü bir Dzeko izlerdik.

Ferdi dışında para edecek adamları pek yok.

Euro sonrası Szymanski’nin yüzüne bakmam ben olsam ama bir de o var.

Yönetim kadrosu vs düşününce kulüpten 50 cepten 50 minimum harcarlar. Cepten olan kısım imaj hakkı vs uydururlar kitabına.
Bizim cepten verecek zaten yok, kulüpten 50 çıksa buna şükür derim Dursun varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt