Edin Džeko Resmen Fenerbahçe'de

@_samiyenhaber
Dzeko Fenerbahçe'de 15 gol atarsa 500 bin Euro, 25 gol atarsa 1 milyon Euro kazanacak. Fenerbahçe şampiyon olursa aynı şekilde 1 milyon Euro ve Türkiye Kupası kazanılırsa 1 milyon Euro daha.

@_samiyenhaber

5M€ imza parası

bence başkanları dahil bu dzekonun yaşını ve ciddi manada emekli kıvamında oldugunu bilmiyorlar

finali yapalımda konu kapansın dzeko iyi topçu degil iyi topçuydu bir zamanlar artık yılkı atı gibi kızaga cekildi.

2 senelik 15 milyon vermelerinin söyle güzel yanı var arkadaslar. Icardiye senelik 8 milyon euro verilirse, fenerbahce ornegine bakarak ucuz bee diyecegiz

Türkiye kupasını direk bunlara verelim rahat dört 5 milyon içeriye girerler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız. / Kasım 2019, Fatih Terim
Fenerbahçe 37 yaşındaki Dzeko'yla 2 yıllık sözleşme imzaladı / Haziran 2023

@_samiyenhaber
Dzeko Fenerbahçe'de 15 gol atarsa 500 bin Euro, 25 gol atarsa 1 milyon Euro kazanacak. Fenerbahçe şampiyon olursa aynı şekilde 1 milyon Euro ve Türkiye Kupası kazanılırsa 1 milyon Euro daha.

@_samiyenhaber
5M€ imza parası
@_samiyenhaber
2. yılında 15 maça daha çıkarsa sözleşmesi aynı şartlardan 1 yıl daha uzuyor.

24-25 sezonunda, 2025 yılında adam 39 yaşını bitirip 40tan gün aldığında 4.2 milyon alacak. Yuh.

Bu 15. Mac oynarsa, sözlesmesi bir yil daha uzar dogru ise, iki sey aklima geliyor

1. Fenerli yöneticiler kendileri inanmiyor ikinci sezon okadar mac cikaracagina

2. Ilk sezondan sonra tamamen yatmasin diye böyle bir madde koyup en azindan iki sezon verim alalim sonra allah kerim belki araplara bile satariz düsüncesi vardir.

Hangisi daha vahim bilemedim

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT bu konuda patladı dostum istersen bunu paylasmayalım
Evet, geçen sene ligi kötü bitirdik ama yatırım yapılan oyuncular bu sene hem şampiyonlukta rol oynadı hem de şu an Avrupa takımlarının istediği oyuncular oldu. Nelsson, Boey, Kerem, Barış gibi oyuncularda yaptığımız yatırımın karşılığını aldık bence.

Elimizde orijinal forvet kalmadı an itibariyle. Diyelim İcardi' yi de alamadık; Dzeko' yu bir yıllık sözleşmeyle 4-5-6 milyona transfer etmemizi asla istemezdim. Genel olarak 35 yaşını bulmuş hiçbir futbolcuya 4 ve üzerinde yıllık ücret verilmesine olumlu bakmadığımı Mertens transferinde de ifade etmiştim...

Ne düşündüler de böyle bir şey yaptılar acaba? 2 yıllık sözleşmeyle Valencia' ya 2 milyon maaş verseler kalırdı adam; golün her türlüsünü atıyordu ve sırım gibiydi; doğruya doğru. Valencia' yı gözden çıkarıyorsan, daha iyi ve gencini alırsın. Bunlarınki akıl tutulması billahi...

Geri
Üst Alt