Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
4mye vermiş reis iyi para 32 yaşındaki topçu icinTakim en iyi oyuncusu liderlik yarisi surdurdugun rakibe verilir mi Goksel senin gibi Galatasarayliya yaziklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4mye vermiş reis iyi para 32 yaşındaki topçu icinTakim en iyi oyuncusu liderlik yarisi surdurdugun rakibe verilir mi Goksel senin gibi Galatasarayliya yaziklar olsun
Galatasaraya bedava vermeliydi Sozde Galatasarayli Beyfendi.Simdi gider Fegi alir maasinin yarisinida bize ödetirler4mye vermiş reis iyi para 32 yaşındaki topçu icin
Aynen öyle ve bu hali ölü hali sayılırGeçen sene iyi istatistik yapmadı sanıyordum 5 gol 10 asist yapmış herif.
Bizim yağ bidonu iyi izlesin.
Baya istikrarlı herif , hayırsız olsun.
Bizim herif en kötü sezonunds 2 gol 4 assist yapmisGeçen sene iyi istatistik yapmadı sanıyordum 5 gol 10 asist yapmış herif.
Bizim yağ bidonu iyi izlesin.
Baya istikrarlı herif , hayırsız olsun.
Visca maas 1,5+ bonus. Bu da az degil valla 32 yasindski adam icin. Ki basak haric nasil olacagi da soru isaret4,3 Milyon € iyi para. Güzel gecirmis IBB bunlara.
Biz bu paraya alsak önce FT'ye sonra da figüran baskan'a cok pis söverdim.
Bu herifi 3-5 sezon önce almalıydık. Ligin Bayern’i olmak istiyorsan kaçırmayacaksın
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Onyekuru diyollafeg valizini hazırlasın