Edin Visca Trabzonspor’da

Bu herifi 3-5 sezon önce almalıydık. Ligin Bayern’i olmak istiyorsan kaçırmayacaksın

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bunlar yazin alioskiyi alsalarmis bays iyi tskim oluyordu

Geçen sene iyi istatistik yapmadı sanıyordum 5 gol 10 asist yapmış herif.

Bizim yağ bidonu iyi izlesin.

Baya istikrarlı herif , hayırsız olsun.
Bizim herif en kötü sezonunds 2 gol 4 assist yapmis

Bu sene simdiden 15 mac 2 gol 2 assist. Kafasi hep versene 10-10 yapacak

Hiç tartışmam eksik olan bölgeye , tutma ve katkı verme ihtimali çok yüksek alabilecekleri en iyi adamı aldılar. Her anlamda nokta transfer olur.

Yav tamamda 32 yaşında bu bonservisi biz versek ortalık yanardı. 4.3+kdv 5 milyon euro maliyet çok fazla. Ayrıca yavaştan çöküşe geçmiş bir oyuncu ile 3.5 yıllık sözlrşme iyi sokmuşlar.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne çöküşü ya adam ligin bugı kaç senedir. Seneye de şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Bizim ligde kalite iş yapar.

Lig için iyi, CL için yanlış hamle. Gerci CL için doğru hamle yapan bir takım yok. Türk futbolu için oralar al gel de buralar bayram olsun havasından çok uzak. Tiyatro oluşu, ekonomik boyutu, futbol anlayışı ile çok normal gerilerde olması. Teknik direktörler bile dön dolaş gel halinde dönüşümlü yer değiştiriyor. Yine de az öz gelir açısından şampiyonluk önemli. Geri kalanını getiren olur mu muamma. Onu yapacak bir kulüp vardı, 12-13 arası GS. Lider çıkmış jk bile o ayarda değildi.

4,3 Milyon € iyi para. Güzel gecirmis IBB bunlara.

Biz bu paraya alsak önce FT'ye sonra da figüran baskan'a cok pis söverdim.

İBB tok satıcı rolünü iyi oynamış 2 - 2,5 milyon civarına bitse iyi rakama almışlar derdim yıllık olarak aldığı ücret normal herşeye rağmen ligin en iyilerinden çok istikrarlı ve ahlaklı bir oyuncu aldılar ...

Basakta 3,5 senelik sözlesmesi var di. Acaba maasi orda kacti?

Geri
Üst Alt