Can Uz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
1197164_620x410.jpg

Edin Visca - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Avrupa futbolunun ve ligimizin yükselen değerlerinden, son olarak Bosna'da yılın futbolcusu seçilmiş Visca kardeşimiz hakkındaki görüşlerinizi bu konuda paylaşabilirsiniz.

Başakşehir'in işine yarayacak birkaç tane futbolcumuzu verip takımımıza kazandırırsak olumlu bir iş yapmış oluruz diye düşünüyorum.

Yıllardır hasretini çektiğimiz süratli kanat oyuncusu eksiğimizi kapatıp hücum hattımıza zenginlik getirebilecek bir isim.

amkarbatı istemiştim bunuda istiyorum.xd

gokhan-torenin-yerini-edin-visca-dolduracak_144728445419.jpg

basligi TC Edin Visca olarak degistirelim

2018'e kadar kontrati var. IBB bizi soymaya kalkisir.

TS bile ilgileniyorsa öyle astronomik bedeller dönmez bence.

Bizim kadrodan uzaklaştırdığımız adamları Abdullah hocam hayata döndürüyor biliyorsunuz, veririz yine 3-4 yerli oyuncu hem onların işi görülür hem bizim.

anadoludan topçu alınmaz

bi dakka ya başakşehir avrupada

gelsin

26 yaşındaymış ama 5m euro üstü verilmemesi lazım. hadi 6-7 de olur ama 2 senede öderiz :D

Tarık, Umut, Olcan, Semih, Bilal verip karşılığında Visca alalım

Alalım bu kardeşimizi Hayri'nin de altını çizdiği üzere kültürel bağlar mühim. Lakin Trabzon ile ön sözleşme imzaladı falan deniliyordu. Alınabiliyorsa Tarık-Olcan-Donk üçlüsü verilse kafi. Umut kardeşimiz kulübede otursun. Kimseyi zararı dokunmaz.

Gelmesinde sakınca yok hele takasla olucaksa çok daha güzel seneye poldi - sinan - bruma - visca 4 lüsü çok can yakar çok.

Yine bir anadolu topçusunu bize köklemeye çalişiyor Can Bey.:(

Tavsiye ettiğim anadolu topçuları arasından premier lig ve la liga'ya gidenler oldu Barış bey buna ne diyeceksiniz

Bakambu'yu ilk ben söylemişimdir. arşivlerde yer aliyordur. Niasse ingilterede ne yapiyor acep Can Bey.:38573:

Ben zor severim görüldügü gibi.

Geri
Üst Alt