- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
SEn bence Drogba ile Edinho kim onu arastir..
Bu kafa yüzünden şampiyonluk gitti zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SEn bence Drogba ile Edinho kim onu arastir..
Bu kafa yüzünden şampiyonluk gitti zaten
Evet Edinho olsaydi olurdum demi ?
Hiç degilse cabalar mac secmez karaktersizlik yapmazdı emin ol ;-)
Iste bazilari Drogbanin sadece sportif acisindan transfer edilmedigini anlamiyor. Bu adami getirmek vizyon meselesidir. Reklam ve marka degeri acisindan inanilmaz katki sagladi. Saha icinde de keza öyle. Daha yarim sene önce deniyordu bu takim Drogba ya endeksli diye. Reale, Fenere, Bjk ya, Juveye caktigi golleri ne cabuk unutuyorsunuz? Sevinmesini bilirler ama. Yok az kosuyormus. Olm adam 35 yasinda yasina göre yeterli kostu. Drogba ya adam gibi toplar gelmesse o ne yapsin?
Hicbirinizi kirmak istemiyorum ama Edinho ve Burak gibi adamlari Drogba gibi büyük topcudan üstün görürseniz futbolla alakaniz yoktur.
O vizyon seni şampiyonluktan etti.
O vizyon seni şampiyonluktan etti.
Iste bazilari Drogbanin sadece sportif acisindan transfer edilmedigini anlamiyor. Bu adami getirmek vizyon meselesidir. Reklam ve marka degeri acisindan inanilmaz katki sagladi. Saha icinde de keza öyle. Daha yarim sene önce deniyordu bu takim Drogba ya endeksli diye. Reale, Fenere, Bjk ya, Juveye caktigi golleri ne cabuk unutuyorsunuz? Sevinmesini bilirler ama. Yok az kosuyormus. Olm adam 35 yasinda yasina göre yeterli kostu. Drogba ya adam gibi toplar gelmesse o ne yapsin?
Hicbirinizi kirmak istemiyorum ama Edinho ve Burak gibi adamlari Drogba gibi büyük topcudan üstün görürseniz futbolla alakaniz yoktur.
bu drogba edinho kıyası nasıl çıktı anlamış değilim. drogba afrika tarihinin en büyük 3 futbolcusundan biri, kimse öyle bi adama laf atamaz bunlar apayrı şeyler.
ama ismi duyulmamış diye edinho, gekas, .. gibi isimleri kötü diye yaftalamak bize has bi özellik olsa gerek, adamların performanslarına bakan yok.
Ben Ednho ya kötü demedim.
Bence Umut ve Buraktan daha iyi oyuncu.
Recep Edinhonun Drogabadan daha cok katki verecegini yazinca o cevabi verdim.